23 Mayısta askere gidiyorum inşallah... Manisa-Kırkağaç Jan. Komando Taburu... sizlerden bir tek isteğim var benim için dua etmenizi istiyorum... Dualarınızı esirgemeyin... Bi hatamı gördüyseniz kırıldıysanız affedin... Hakkınızı helal edin... benden yana helal olsun... Allah'a Emanet Olun...
DictatoR
May 12 2006, 06:51 PM
Hayırlı teskereler.
Erciyes_prensi
May 12 2006, 07:07 PM
ALINTI(bizimyunus @ May 12 2006, 07:46 PM)
23 Mayısta askere gidiyorum inşallah... Manisa-Kırkağaç Jan. Komando Taburu... sizlerden bir tek isteğim var benim için dua etmenizi istiyorum... Dualarınızı esirgemeyin... Bi hatamı gördüyseniz kırıldıysanız affedin... Hakkınızı helal edin... benden yana helal olsun... Allah'a Emanet Olun...
kardeş biz kırkagaçta okuyoruz.sana yardım etmekten memnun oluruz
kırkagaç için fazla güzel hayal kurma
MAKRUBE_24
May 12 2006, 07:07 PM
Hakkımız varsa helal olsun kardeş sende helal et...Sağ gide selametle gelesin..Allah yardımcın olsun kardeşim..Hayırlı teskereler..
mele
May 12 2006, 07:18 PM
Allah yardımcın olsun kardeşim
€G€Lİ_€F€
May 12 2006, 07:32 PM
Kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama çok kötü yere düşmüşsün Allah yardımcın olsun..Acemi birliğimi..
Biliyom bana kızgınsın ama olsun ben yinede görevimi yapayım..Kırkağaca geldiğinde seni evimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız..Gelirsen mutlu edersin bizi..
bizimyunus
May 12 2006, 07:42 PM
ALINTI(€G€Lİ_€F€ @ May 12 2006, 08:32 PM)
Kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama çok kötü yere düşmüşsün Allah yardımcın olsun..Acemi birliğimi..
Biliyom bana kızgınsın ama olsun ben yinede görevimi yapayım..Kırkağaca geldiğinde seni evimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız..Gelirsen mutlu edersin bizi..
siz dualarınızı esirgemeyin. İyi geçecek inş.Allah yardım eder inş.
Ke[R]eM
May 12 2006, 08:31 PM
Tez zamanda teskereni alıp dönmen dileklerinle.
Kumral Abdal
May 12 2006, 08:51 PM
ALINTI(bizimyunus @ May 12 2006, 07:46 PM)
Koçum Benim, Rabbim hakkında hayırlısını versin İnşallah, Sebatkar ol, Direncine Direnç Kat inşaallah
Çarşı izinlerindede bizi habersiz bırakma ,Netten msj at.
Büyüklerin Duası İnşallah
Selametle git,Selametle Gel,
Leader
May 12 2006, 10:06 PM
Yunus kardeşim hayırlı teskereler... İnşallah hayırlı bir askerlik geçirirsin.
benja
May 12 2006, 10:21 PM
Allah'a emanet ol kardes. hayirli tezkereler..
furkandoan
May 12 2006, 10:38 PM
Allah her zaman yanında olsun Hayırlı tezkereler sen ve forumdaki herkes şüpheleri olmasın her zaman dualarımızda...
EbRaR_
May 12 2006, 10:57 PM
Hayırlı teskereler.
borahmet79
May 12 2006, 11:24 PM
hayırlı teskereler
yolcu1
May 12 2006, 11:54 PM
hayırlı tezkereler. Allah işini kolaylaştırsın
M_i_r_a_y
May 13 2006, 12:52 AM
Hakkim oldugunu sanmiyorum,varsa eger helal olsun..Asil sen helal et kardes..Hayirli tezkereler diliyorum...Insallah hayirli bir sekilde askerligini yapip aramiza donersin :)Allah yolunu acik etsin...Selametle...
yazyagmuru
May 16 2006, 04:50 PM
ALLAH yar ve yardımcınız olsun. sana ve bütün askerlere hayırlı teskereler kardeşim biz yine bu forumda sizi bekleyeceğiz inşallah. dualarımızdasınız ..... selametle.
Askere gidecekler için söylenen güzel şarkı-türkü ve manilerimizi sevgili co.adminimiz demir seslendirdi. Bu eserler ile asker uğurlama törenimizin sonuna geldik. Bir dahaki dönemde yeni bir asker uğurlamasında görüşmek üzere.
Yunuss Allah hayırlısıya gidip gelmeyi nasip etsin kardeşim ...Allah'a emanet ol ...Hakkımız varsa helal olsun ...
En Büyük Asker Bizim Asker
emrahdemir
May 17 2006, 03:06 PM
YA ben bu topici yeni görüyorum lan çocuk bizim buraya düşmüş yaa , hiç söLemedi msn'de bana . yunus okursan bu yazıyı kesin bana uLaş , her türLü desteğe hazırız .. sana internetde buLurum
SeLametLe
feyza:)
May 17 2006, 09:01 PM
ALINTI(emrahdemir @ May 17 2006, 04:06 PM)
YA ben bu topici yeni görüyorum lan çocuk bizim buraya düşmüş yaa , hiç söLemedi msn'de bana . yunus okursan bu yazıyı kesin bana uLaş , her türLü desteğe hazırız .. sana internetde buLurum
SeLametLe
sen kendine internet bul önce
Leader
May 17 2006, 10:19 PM
ALINTI(€G€Lİ_€F€ @ May 12 2006, 05:32 PM)
Yav çocuğu asker kaçağı ya da vicdabi redçi falan yapacaksınız Rabbim kardeşimizi korur. Tekrar HAyırlı teskereler...
bizimyunus
May 19 2006, 12:29 AM
Allah razı olsun herkesden...yazandan yazmayandan... Hayırlısıyla geçer inş...
sİNeM
May 19 2006, 01:49 AM
ALINTI(bizimyunus @ May 19 2006, 01:29 AM)
Allah razı olsun herkesden...yazandan yazmayandan... Hayırlısıyla geçer inş...
yunus harikasın ..yazın bile yeşil olmuş..maşallah inşş..sana pc başında bir görev verirler
Ke[R]eM
May 19 2006, 06:57 AM
ALINTI(sinem349 @ May 19 2006, 02:49 AM)
yunus harikasın ..yazın bile yeşil olmuş..maşallah inşş..sana pc başında bir görev verirler
Forumdan çıkmaz o zaman. Bizde kendisine admin falan veririz artık.
nostra02
May 2 2007, 06:54 PM
Allah hayırlı teskereler nasip etsin kardes bende mayıs seninle beraber manisa kırkağaca gidiyorum yani aynı bölükde olcaz senle inşallah allah yardımcımız olsun forumdaki bazı konulara baktımda poekde hayırlı konuşmuyorlar burası hakkında ama allah yardımcımız olsun kardeş ve bu mesaja takiben hazırlamış oldugum bir videomu siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim sonra mod arkadaşlar isterlerse videoyu kaydırabilirler allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun hepsine hayırlı teskereler nasip etsin
VİDEOYU KALDIRIYORUM MORAL BOZULMASIN
ve ayrıca bu vatan için dökülen kanların hiçbiri yerde kalmadı en ufak zerresi bile yerde kalmayacak and olsun sağ kalana
TEVHİD
May 2 2007, 07:03 PM
Hayırlı vatan hizmetleri inşallah. "Asker ocağı peygamber ocağıdır" düşüncesiyle askerliğini tamamlamanı niyaz ediyorum yüce Allah'tan.
Selam ve dua ile
asker09
May 9 2007, 11:13 PM
BENDE 23 MAYISDA askerim 6.jandarma komando er eğitim alan komutanlığı manisa kırkağaç kardesım benım tell 05437984337 emrah dedın mı benım dır insallah tertib oluruz ALLAH yardımcımız olsun tüm anneler asker doğuru ama bizim anamız komando dourdu...!!!!
Önkuzu
May 9 2007, 11:18 PM
Allah güle güle gidip gelmeni nasib etsin
Hayırlı teskereler
Ağustosta bende gelicem yerimi ayırt
glory
Dec 9 2007, 12:26 PM
benım sevglmde orda 1 ay olck gıdelı.cok mu kotu yer ya acemılkte zor bır yer odlgnu duydm agırms egıtmler.aklm hep sevglmde...gıdenler varsa bılgı versnler ltf.
amfibi2000
May 10 2008, 06:01 PM
hayırlı teskereler bi tavsiyem var BURDA yanında götürmen gerekenler var
Linkinpark
May 10 2008, 06:58 PM
hayırlı olsun.. .. Allah yolunu açık etsin...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.