Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bu Odadan çık çıkabilirsen
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
furkandoan
http://www.momchill.com/crimson_room.swf
La_Edri
ÇIKABİLEN VAR MI??
furkandoan
Ben çıktım her yeri araştırman lazım dansçı falan var acayip zor en sonda şifre geliyor onuda söyleyeyim 1994 olacak şifre
€G€Lİ_€F€
Yaw diğer pili bulamadım nerdedir acaba... blink.gif
mele
ALINTI(furkandoan @ May 12 2006, 02:04 PM) *

Ben çıktım her yeri araştırman lazım dansçı falan var acayip zor en sonda şifre geliyor onuda söyleyeyim 1994 olacak şifre

Arkadaş odada tıklamadığım yer kalmadı.. sen nasıl çıktın bu odadan yawww clap2.gif
furkandoan
Ben bu odadan gzel çıktım bazı yardımların sayesinde whistling.gif biggrin.gif
..:::ELiF:::..
Yaw benımde tıklamadıgım yer kalmadı kardesımm yaww blink.gif nerden cıktın ? ? ?
bilgecan
ya gercekten ben danscıya kadar gelıyorum ama kapıdan cıkamıyorum anllatın bızde cıkalım smile.gif
furkandoan
O dansçıya gelince onun koyduğu şeye biraz bekleyip basacaksınız oradaki şeyleri kullanarak şifre çıkacak o şifrede 1994 ondan sonra tornavidayla çıkacaksınız
Haberdar
ALINTI(€G€Lİ_€F€ @ May 12 2006, 09:09 PM) *

Yaw diğer pili bulamadım nerdedir acaba... blink.gif

Abi diğer pil yatağın arka tarafında. Yatakta toplam 3 tane ip ucu var. 1. yastığın altında, diğeri yatağın arkasında sonuncusu ise yastıkla yatak arasında bir yerlerde. Perdede 2 ipucu var. İkinciyi bulamayanlar perdeyi 3 kere kapatıp açsın wink.gif

Sağ tarafın tamamemen dolması lazım
Sağ taraf dolmadan oyun bitmaz.

Eğer dansçıyı çıkardıysanız slaytı izleyin, bitirin dansçının yıldızının üstüne 3 kez tıklayın, kasa gelir. Kasay şifreyi girin ve anahtarla açın, oradan çıkan tornavida ile de kapıyı kırın:)
M_i_r_a_y
Arkadaslar ben sag tarafta alinmasi gereken butun herseyi aldim...Birisi bana bu CD Playeri`in nasil calistigini soyleyebilir mi? cd , kaset herseyim var isigida yaniyo ama calismiyo,cd yi icine nasil koyucam?Hayrina biri soylesin :)odadan cikiyim uyumaya gidicem,odadan cikamadim smile.gif
bilgecan
yok olmuyo danscı gelıyo ama danscıda yıldız felan cıkmıyokı
Haberdar
ALINTI(M_i_r_a_y @ May 19 2006, 02:30 AM) *

Arkadaslar ben sag tarafta alinmasi gereken butun herseyi aldim...Birisi bana bu CD Playeri`in nasil calistigini soyleyebilir mi? cd , kaset herseyim var isigida yaniyo ama calismiyo,cd yi icine nasil koyucam?Hayrina biri soylesin :)odadan cikiyim uyumaya gidicem,odadan cikamadim smile.gif

Önce iki yüzüğü yerleştirin. Sonra içine iki bataryayı yerleştirin. Sonra kasedi de koyunca dansçı başlıyor. Dansçının dansı bittikten sonrada duvara 3 kez tıklayın. Sonra kasaya şifreyi girin ve bitirin oyunu...

ALINTI(bilgecan @ May 19 2006, 11:49 AM) *

yok olmuyo danscı gelıyo ama danscıda yıldız felan cıkmıyokı

Dansçı dansı sırasında , sonlarında eliyle 3 kez yıldız gibi bir şeyler atıyor. Oraya basarsanız açılır. Belki duvara direk basarsanız da kasa çıkar, denemedim onu. Ama çıkması lazım blink.gif
bilgecan
slayt bıttıkten sonra uc kere yıldıza tıklıyorum ama player e gelıyo uc kere tıklayınca almadgım eksık bıseymı kaldı dıe bakıyorum ama tıklamadıgım yer kalmadı blink.gif
12 tane ipucu topladım eksık olan nedır arkadaslar cok sınır bozucu bır oyun smile.gif
şakirt
kaset nerede?
bilgecan
kaset komidinin altında
@bdull@h
yaw pin nirde[COLOR=blue]
ALINTI
Sonra içine iki bataryayı yerleştirin

quote]Abi diğer pil yatağın arka tarafında.[/quote]
nirde orası açılmıyo
Haberdar
pencerenin karşısındaki duvarla yatağın arasındaki boşluğa basın. Yatağın sağ arka tarafında
osmanlitorunu
Sifre nin 1994 oldugunu nerden biliyorsunuz? biggrin.gif
Haberdar
ALINTI(osmanlitorunu @ May 20 2006, 10:06 PM) *

Sifre nin 1994 oldugunu nerden biliyorsunuz? biggrin.gif

Siz başka bi şifre bulun, nerden bulduğunuzu açıklayın, uyarsa onu kullanalım.
Benim için hava hoş, ben yeniliklere açık bir insanım;)

Kullanılmayan belgeler var, bir tanesinin üstünde adres falan var ama dili çince ya da japonca, girmiştim ama bir şey bulamadım. Bana da bi arkadaş söyledi, onlar da google'dan bulmuşlar:)
şakirt
sonunda çıktım
oh be aslında zor deilmiş whistling.gif whistling.gif whistling.gif whistling.gif whistling.gif whistling.gif
MAHRA
ya yıldıza tıklanmıo ki sad.gif sad.gif basıom yeniden müzik setini gösterio yıldız da yok sad.gif
EsLeMNa
ALINTI(MAHRA @ Aug 2 2006, 10:12 AM) *

ya yıldıza tıklanmıo ki sad.gif sad.gif basıom yeniden müzik setini gösterio yıldız da yok sad.gif

Arkadasım dansının gösterdiği yıldız gibi şeyin tam üstüne mausenu getir ama tıklamam dansçı tamamen gidip slayt bitince yani sadece duvar kalınca fareni kıpırdatmadan üç dört kez tıkla kasa açılıyo 1994 şifre onu yaz anahtarı tak sonra tornavida çıkıyor onunla kanın kolunu aç ÖZGÜRSÜN yahoo.gif
güllerin içinden
ya ben pili bulamıyorum yatakla duvar arasında pencerede falan yazmışsınız ama bulamıyoruuuuum yaaaa
yüzüğü falan yerleştirdim ama
güllerin içinden
ALINTI(güllerin içinden @ Aug 3 2006, 06:13 PM) *

ya ben pili bulamıyorum yatakla duvar arasında pencerede falan yazmışsınız ama bulamıyoruuuuum yaaaa
yüzüğü falan yerleştirdim ama

pili buldum nihayet şimdide müzik çalara kabloyu takamıyorum üzerine tıklıyorum ama olmuyor
ismetkasal
ben herşeyi buldum ama kasayı açamıyorum lütfen yardım
yusuf_kenan
kapıyı kırmasam çıkamıcaktım bence daha mantıklı omuzum felan kırılır ama önemli deil
ıstakoz
Allah'a şükür.... çıktım ama açılan kapının ardı da kapkaranlık klostrofobi başladı bende bu oyunla..... şifreye burdan baktım ama siz nasıl bildiniz 1994 olduğunu???
bal_kiz
allaha sukur bende ciktim oh beeeeee bir an orda kalacak gibi oldum
NURU ELİF

beni de çıkarın ya kasayı açamıyorum saat kaç oldu hala burdayım flaugh.gif

ha ha ha çok şükür çıktım ya darısı hala çıkamayanların başına comico.gif
Golden_section
yok kardeşim çıkamıyorum
ıstakoz
o kağıtta yazan link hatalı burda ipuçlarına bakmasam cıkamazdım..
kirmizi_gul
NASIL ODAYMIS BU BOYLE...CIKAMADIM thinking.gif
emel_izmir

yasasın ozgurlukkkkkk bleh.gif
sonunda bee o adamın dansını kac kes ızlemek zorunda kaldım yaw flaugh.gif olsun sonunda cıktımm comico.gif
Güle Sevdalı
Ben çıktım. o kadar zor değil ya geceleyin dışarı çıktım hırsızın birini kaptım 5 dakika olmadan çıktım. nasıl açtın dedim meslek sırrı abi dedi. flaugh.gif

şaka bir yana çözdüm isteyene özel msjdan yardım edebilirim.
rüzigar
ya dier pil nerdee
asuman
devam etmek isteyenler 2. odaya buyrun jp.gif

http://www.albinoblacksheep.com/flash/viridian
ayna
çok zevkli oluyor ya hapis oyunları
aberat_kml
yaw arkadaşlar bu ülke sorunundan daha önemli hale gelmee başladı biri Tayyip ERDOĞAN'a haber versin numarasını felan bilen yok mu...
ben hala ikinci yüsüğü bulamadım...
aberat_kml
tamam panik yok çıktım
Ayn-ı Visal
Ya Yarabbi! Ne zor işmiş yahu!Çok şükür sonunda kapıyı açtım. biggrin.gif
Zafer benimdir thumbup.gif
Hakikat
Tıklamaktan elim ağrısa da, çıkmayı başardım çok şükür smile.gif İkinciye seriye bağladım smile.gif

Yöntemini öğrenmek işin yarısını yapmak demektir.
bukle
Bende çıktımmm ama itiraf edeyim yardım aldım,kopye çektim biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.