Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Mp3 İstekleri
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ EZGİ/İLAHİ/SES DOSYALARI ]·. > FULL MP3 ALBÜMLER
hasra60
arkadşlar lütfen MP3 isteğim var...
Selçuk Küpçük Albümleri olan arkadaşlar varsa bi link versin...
eğer sisin istekleriniz varsa belirtin yardımcı olayımm
Mesala:
Ömer karaoğlu
eşref ziya
diriliş muştuları
gün batıdan doğmadan
gibi albümlerr bende var...
yusuf kenan
ALINTI(hasra60 @ May 3 2006, 09:32 AM) *

Mesala:
Ömer karaoğlu
eşref ziya
diriliş muştuları
gün batıdan doğmadan

kardeşler slmın aleykm benimde bi ricam olacak? bende bi ezgi arıyom takmış durumdayım kimin söylediğini bilmiyom ezginin adı (VESVESE GİRDİ ) "vesvese girdi nefislerine tembellik çöktü bedenlerine ama bir kere zorluk ordusu çoktan aşıp gitti tebük yolunu. biliyorlardı onlar allahı tanıyorlardı rasulullahı ama bir kere zorluk ordusu çoktan aşıp gitti çöl yolunu." sizlerde varsa ricam göndermeniz duacınız olacak kardeşiniz!...
sonosmanlı
bende selçuk küpçük arıyorum
ubeydullah
ALINTI(yusuf kenan @ Jun 3 2006, 01:21 AM) *

ALINTI(hasra60 @ May 3 2006, 09:32 AM) *

Mesala:
Ömer karaoğlu
eşref ziya
diriliş muştuları
gün batıdan doğmadan

kardeşler slmın aleykm benimde bi ricam olacak? bende bi ezgi arıyom takmış durumdayım kimin söylediğini bilmiyom ezginin adı (VESVESE GİRDİ ) "vesvese girdi nefislerine tembellik çöktü bedenlerine ama bir kere zorluk ordusu çoktan aşıp gitti tebük yolunu. biliyorlardı onlar allahı tanıyorlardı rasulullahı ama bir kere zorluk ordusu çoktan aşıp gitti çöl yolunu." sizlerde varsa ricam göndermeniz duacınız olacak kardeşiniz!...

ömer karaoğlu yanılmıyorsam bilinen marşlar isimli kaseti olacak.
googleden bulabiirsin
selametle kal
zeynep13
benim de aradığım bir eser var mümkünse arkadaşlar, muzaffer gürler'in "salli ala muhammed" adlı eseri bildiğiniz bir yerde varsa bildirir misiniz? diğer ilahileri vAR ama bu eksik ben de çok beğeniyorum, çok muhabbetli bi eser ya!
tşk.
ubeydullah
ALINTI(zeynep13 @ Aug 8 2006, 11:12 AM) *

benim de aradığım bir eser var mümkünse arkadaşlar, muzaffer gürler'in "salli ala muhammed" adlı eseri bildiğiniz bir yerde varsa bildirir misiniz? diğer ilahileri vAR ama bu eksik ben de çok beğeniyorum, çok muhabbetli bi eser ya!
tşk.

aradığın eser kurtçe ise bu linki tıkla:
http://www.kurdislam.org/qesideindex.htm
YaLnIz_YüRüYeN
Arkadaşlar YENİÇAĞ ın AZAP albümünü yükleyebilirmisiniz. Hiç bir yerde bulamıyorum....
Ke[R]eM
Ezgi / İlahi / Şiir İstek Başlığı ( MP3 istekleriniz için bu başlığı kullanınız. )

Bu başlıktan devam edelim arkadaşlar
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.