Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumu Tavsiye Et
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
Ke[R]eM
Selamun Aleyküm;

Forum anasayfasında en alt kısımda forumu tavsiye et kısmını aktif ettik. Artık çevrenizdekilere forumu tavsiye etmek daha da kolay. Ana sayfadaki bu modül sayesinde tavsiye edilecek kişinin mail adresini, nickinizi ve kendi mail adresinizi girip gönder butonuna basmanız yeterli. wink.gif

Hepimiz için hayırlı olsun inşallah.
Selametle...
@Li
ALINTI
eM' date='Apr 24 2006, 02:26 PM' post='72465']
Selamun Aleyküm;

Forum anasayfasında en alt kısımda forumu tavsiye et kısmını aktif ettik. Artık çevrenizdekilere forumu tavsiye etmek daha da kolay. Ana sayfadaki bu modül sayesinde tavsiye edilecek kişinin mail adresini, nickinizi ve kendi mail adresinizi girip gönder butonuna basmanız yeterli. wink.gif

Selametle...

hayırlı olsun çok güzel düşünmüşsünüz... ama kerem özeleştri yapmak gerekirse ben yukarıdaki reklamların yüzünden bu foruma yazamıyorum doğru dürüst... hani dersin seni yazarkende gördük ama bu böyle gerçekten o reklamlar çok bozmuş forumu...

yeni tema güzel ama iconları tükçeleştirmek lazım eğer türkçesini bulamıyorsan ben editleyeyim üstüne müsait bi zamanda (bu aralar yoğunum şimdi için söz veremem hani dersin ki sana yap diyen oldumu bende susarım)

clap2.gif bu kadars
Ke[R]eM
ALINTI(MaTRaX @ Apr 24 2006, 07:08 PM) *

ALINTI
eM' date='Apr 24 2006, 02:26 PM' post='72465']
Selamun Aleyküm;

Selametle...

hayırlı olsun çok güzel düşünmüşsünüz... ama kerem özeleştri yapmak gerekirse ben yukarıdaki reklamların yüzünden bu foruma yazamıyorum doğru dürüst... hani dersin seni yazarkende gördük ama bu böyle gerçekten o reklamlar çok bozmuş forumu...

yeni tema güzel ama iconları tükçeleştirmek lazım eğer türkçesini bulamıyorsan ben editleyeyim üstüne müsait bi zamanda (bu aralar yoğunum şimdi için söz veremem hani dersin ki sana yap diyen oldumu bende susarım)

clap2.gif bu kadars

Reklamlar konusunda skin değişikliğinde bir çalışma yapacağız inşallah. Ayrıca skinle (butonlardan bahsetmişsin,malumun butonlar, skinler ile birlikte değişiyor) ilgili şurada yaptığım açıklama da olduğu üzere, geçici olarak bu skini kullanmaktayız. Problem çözüldüğünde ya eski skine dönülecek ya da yeni bir skine geçilecek. wink.gif
Kumral Abdal

Böyle kısa yol iyi olmuş Kerem, Eline Sağlık
Siyah
Ben, deneme amaçlı kendi mail adresime tavsiye ettim. blushanim.gif Ama mail falan gelmedi bana henüz. thinking.gif Bir ilgilenseniz...
Ke[R]eM
ALINTI(Siyah @ Apr 26 2006, 04:02 PM) *

Ben, deneme amaçlı kendi mail adresime tavsiye ettim. blushanim.gif Ama mail falan gelmedi bana henüz. thinking.gif Bir ilgilenseniz...

Mail adresiniz eğer Hotmail'den ise mailin ulaşması biraz zaman almakta. Bunun sebebi biz değil Hotmail serverlarının yoğunluğu. Kendi mail adresim ile yaptığım denemelerde (hotmail'den değil) anında mail ulaşıyor. wink.gif
Siyah
ALINTI
eM' date='Apr 26 2006, 05:24 PM' post='72750']
Mail adresiniz eğer Hotmail'den ise mailin ulaşması biraz zaman almakta. Bunun sebebi biz değil Hotmail serverlarının yoğunluğu. Kendi mail adresim ile yaptığım denemelerde (hotmail'den değil) anında mail ulaşıyor. wink.gif

Haklıymışsın Ke[R]eM, gmail'e hemen ulaştı. yes.gif Nasıl bir tavsiye mailinin gittiğini merak etmiştim. Şimdi tavsiyelere başlıyorum. Hayırlı olur inşallah.

Selam ve dua ile...
Ke[R]eM
ALINTI(Siyah @ Apr 26 2006, 05:45 PM) *

ALINTI
eM' date='Apr 26 2006, 05:24 PM' post='72750']

Haklıymışsın Ke[R]eM, gmail'e hemen ulaştı. yes.gif Nasıl bir tavsiye mailinin gittiğini merak etmiştim. Şimdi tavsiyelere başlıyorum. Hayırlı olur inşallah.

Selam ve dua ile...

İşte Google'ı bu sebeple seviyorum. yahoo.gif O kadar kaliteli ve güzel hizmet veriyorlar ve de bunu çoğu yerde ücretsiz ya da makul bir ücretle yapıylar ki. friends.gif
YiGiDo
bende sitenin yeni halini cok acayib asiri derecede begendimii sölemek istedim flaugh.gif
Siyah
Sayın Ke[R]eM, imzanız dikkatimi çekti. "İnternet sitelerinin gelirleri, aldıkları reklamlar sayesindedir. Bir internet sitesinde reklam görüyorsanız, ki en çok görülen reklamlar Google (adsense) reklamlarıdır, onlara tıklamayı ihmal etmeyin. Bu sayede, beğendiğiniz sitelerin gelirlerine az bile olsa bir katkıda bulunabilirsiniz." Google reklamlarına dikkat eder oldum. Ancak forumumuzun ana sayfasında gördüğüm bu reklam dikkatimi çekti.

Athan, Adhan, Azan, Ezan
Cep Telefonundan Kuran-ı Kerim Oku Bedava Türkçe Meali Hemen Yükle.

Goooooogle Reklamları" blink.gif thumbdown.gif

Bu reklamları google kendisi mi seçiyor? Seçiyorsa neye göre seçiyor acaba? Forumla alakasız reklamları engelleyemiyor muyuz? Merak ettim de...
Ke[R]eM
ALINTI(Siyah @ Apr 28 2006, 02:32 PM) *

Sayın Ke[R]eM, imzanız dikkatimi çekti. "İnternet sitelerinin gelirleri, aldıkları reklamlar sayesindedir. Bir internet sitesinde reklam görüyorsanız, ki en çok görülen reklamlar Google (adsense) reklamlarıdır, onlara tıklamayı ihmal etmeyin. Bu sayede, beğendiğiniz sitelerin gelirlerine az bile olsa bir katkıda bulunabilirsiniz." Google reklamlarına dikkat eder oldum. Ancak forumumuzun ana sayfasında gördüğüm bu reklam dikkatimi çekti.

Athan, Adhan, Azan, Ezan

Bu reklamları google kendisi mi seçiyor? Seçiyorsa neye göre seçiyor acaba? Forumla alakasız reklamları engelleyemiyor muyuz? Merak ettim de...

Google, reklamları kendisi seçiyor. Bizim seçme gibi bir lüksümüz yok malesef ki. Google reklamlarında "uygunsuz" yani hack, warez, adult vb. siteler yer almaz kesinlikle. Ancak, "islami forum" olmamız sebebiyle yer alan reklamlardan bazıları sitemize uygun olmayabilir. Bu tür durumlarda çıkan reklamdaki adresi bana bildirirseniz, Google reklamlarındaki hesabımızdan o sitenin reklamının çıkmasını engelleyebilirim.

Bu arada, Google reklamlarına neden thumbdown.gif yaptınız onu merak ettim?
Siyah
ALINTI
eM' date='Apr 29 2006, 08:53 AM' post='73076']
ALINTI(Siyah @ Apr 28 2006, 02:32 PM) *

...

????????????????????????????

Athan, Adhan, Azan, Ezan

[b]Bu reklamları google kendisi mi seçiyor? Seçiyorsa neye göre seçiyor acaba? Forumla alakasız reklamları engelleyemiyor muyuz? Merak ettim de...

...

Bu arada, Google reklamlarına neden thumbdown.gif yaptınız onu merak ettim?

Soru işareti (?) ile gösterdiğim yerde uygunsuz reklamın başlığı vardı. Silinmiş. Kim sildi bilmiyorum. Bilseydim adresini not ederdim o sitenin. Neyse bir daha çıkarsa özel mesaj atarım size. thumbdown.gif yapmamın sebebi o reklamdı. Şimdi o işaret uygunsuz durmuş. Neyse...
EsLeMNa
Ne iyi olmuş hemen tavsiyelerime başlıyorum inşAllah...
Ke[R]eM
ALINTI(musahhar @ Aug 8 2006, 07:03 PM) *

Başlayamazsınız çünkü tavsiye et modülünü 2.1.7 versiyonuna geçtikten sonra bir daha kuramadık. Bir problem mevcut. Halledebilirsek yeniden kuracağım inşallah.
EsLeMNa
ALINTI
eM' date='Aug 8 2006, 10:27 PM' post='96551']
ALINTI(musahhar @ Aug 8 2006, 07:03 PM) *

Başlayamazsınız çünkü tavsiye et modülünü 2.1.7 versiyonuna geçtikten sonra bir daha kuramadık. Bir problem mevcut. Halledebilirsek yeniden kuracağım inşallah.

cray.gif Evet,zaten bende bunu üyelik problemlerinde soracaktım siz buraya cevabını yazmışsınız Allah razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.