ALINTI(Siyah @ Apr 28 2006, 02:32 PM)

Sayın Ke[R]eM, imzanız dikkatimi çekti. "İnternet sitelerinin gelirleri, aldıkları reklamlar sayesindedir. Bir internet sitesinde reklam görüyorsanız, ki en çok görülen reklamlar Google (adsense) reklamlarıdır, onlara tıklamayı ihmal etmeyin. Bu sayede, beğendiğiniz sitelerin gelirlerine az bile olsa bir katkıda bulunabilirsiniz." Google reklamlarına dikkat eder oldum. Ancak forumumuzun ana sayfasında gördüğüm bu reklam dikkatimi çekti. Athan, Adhan, Azan, Ezan
Cep Telefonundan Kuran-ı Kerim Oku Bedava Türkçe Meali Hemen Yükle.
Goooooogle Reklamları"
Bu reklamları google kendisi mi seçiyor? Seçiyorsa neye göre seçiyor acaba? Forumla alakasız reklamları engelleyemiyor muyuz? Merak ettim de... Google, reklamları kendisi seçiyor. Bizim seçme gibi bir lüksümüz yok malesef ki. Google reklamlarında "uygunsuz" yani hack, warez, adult vb. siteler yer almaz kesinlikle. Ancak, "islami forum" olmamız sebebiyle yer alan reklamlardan bazıları sitemize uygun olmayabilir. Bu tür durumlarda çıkan reklamdaki adresi bana bildirirseniz, Google reklamlarındaki hesabımızdan o sitenin reklamının çıkmasını engelleyebilirim.
Bu arada, Google reklamlarına neden

yaptınız onu merak ettim?