Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ogrenciler Buraya
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4
esMetu
Ögrenci arkadaslar hangi okullarda okuduklarını ve bölumlerini bu baslik altinda yazarlarsa cok guzel olabilir.. Hem bilgi alisverisinde bulunabiliriz hem de ayni üniversitede olanlar birbirleri ile iletisime gecebilir..
aysegulll
böyle bir bölüm açıldığı güzel olmuş. smile.gif ben ege eczacılıktayım
DictatoR
Üniversite 5 yıllık okuyorum biggrin.gif
mervee
selam arkada_lar ben de ege ünv okul öncesi öretmenlii çok güzel bi bölüm herkeze tavsiye ederim smile.gif
şebnem afra
EĞER ÖĞRENCİLER ARASINA LİSELİLERİDE KATARSANIZ.BEN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ LİSE 2, SINIFTAYIM.(ANLAYACAĞINIZ ÖĞRETMEN ADAYIYIM)
MuSaB_BiN_uMeYR
bende MAKİNE MÜH. okuyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
sehran
Uludağ Üniversitesi-İşletme
Leader
Uğur dershaneleri 2. sezon okumaktayım.smile.gif
Ka®anfil
Sosyal pedagoji..

Pedagog (/ogretmeni) olcam, yani Rabbim nasip ederse.. wub.gif
mervee
ALINTI(aysegulll @ Apr 21 2006, 07:10 PM) *

aa tatlım ben de egede okuyom ben anasınıf öğretmeni olcam sen eczacı ha binalarımızda çok yakın ne güzell görüşürüz bigün inşş smile.gif
aysegulll
ALINTI(mervee @ Apr 23 2006, 04:40 PM) *

ALINTI(aysegulll @ Apr 21 2006, 07:10 PM) *

aa tatlım ben de egede okuyom ben anasınıf öğretmeni olcam sen eczacı ha binalarımızda çok yakın ne güzell görüşürüz bigün inşş smile.gif

yaa çok sevindim . yakınız birbirimize görüşürüz inşallah smile.gif
mustafa41
s.a ben elektrikmüh okuyom,4.sınıf
feyza:)
way be ne güzel bi konu smile.gif biz ünideyken böle bölümler yoktu flaugh.gif zamane gençlik çok şanslı flaugh.gif flaugh.gif
MuSaB_BiN_uMeYR
siz milattan önce kaç yılında okudunuz üniversiteyi flaugh.gif

nasıl yoktu yani kaç yıl önce bitirdiniz ki üniyi?
ALINTI(MuSaB_BiN_uMeYR @ Apr 29 2006, 09:05 PM) *

siz milattan önce kaç yılında okudunuz üniversiteyi flaugh.gif

nasıl yoktu yani kaç yıl önce bitirdiniz ki üniyi?

M.Ö. 2003 senesinde bitirdim tongue.gif tongue.gif
MuSaB_BiN_uMeYR
maşaAllah... abla diyim o zaman flaugh.gif

ben 2003 te liseyi bitirmiştim.... bende baya bir önceden bitirdiniz zannettiydim 3 sene olmuş 3 sene dediğin nedir ki.... hemen geçer smile.gif
ALINTI(MuSaB_BiN_uMeYR @ Apr 29 2006, 09:13 PM) *

maşaAllah... abla diyim o zaman flaugh.gif

ben 2003 te liseyi bitirmiştim.... bende baya bir önceden bitirdiniz zannettiydim 3 sene olmuş 3 sene dediğin nedir ki.... hemen geçer smile.gif

tabiki abla de bana boşuna abla demiyo millet flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif
MuSaB_BiN_uMeYR
tamam abla flaugh.gif
sİNeM
ALINTI(feyza:) @ Apr 29 2006, 08:22 PM) *

way be ne güzel bi konu smile.gif biz ünideyken böle bölümler yoktu flaugh.gif zamane gençlik çok şanslı flaugh.gif flaugh.gif

flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif

19 mayıs ünv. tıp fak. 4 ...

ademaras
Böyle bir etkinlikğin olması çok güsell ben SAKARYA ÜNİ. MALİYE bölümü 1. sınıfta okumaktayım ALLAH kolaylık versin herkese ( amin)
ranuna
lisede okuyan ları öğrenciden saymıyorsunuz herhalde veya liseler okul değil ama neyse... thumbdown.gif
esMetu
ALINTI(ranuna @ Apr 30 2006, 02:39 PM) *

lisede okuyan ları öğrenciden saymıyorsunuz herhalde veya liseler okul değil ama neyse... thumbdown.gif

Liselileri kim öğrenciden saymıyormuş ya.. cray.gif Şunu unutma liseli olunmadan üniversiteli olunmuyor
Hepimiz bir zamanlar liseliydik doh.gif Hatta ben daha geçen sene liseliydim cray.gif
ALINTI(ranuna @ Apr 30 2006, 03:39 PM) *

ranuna kızıcağına sen de "hangi lisedensiniz?" diye bi başlık aç smile.gif smile.gif
esMetu
ALINTI(feyza:) @ May 3 2006, 05:04 PM) *

ALINTI(ranuna @ Apr 30 2006, 03:39 PM) *

ranuna kızıcağına sen de "hangi lisedensiniz?" diye bi başlık aç smile.gif smile.gif

Konuyu açan arkadaş "öğrenciler burayaa" diye bir başlık yazmış zaten clap2.gif Bu kategoriye üniversiteliler liseliler ilköğretimdekiler hatta anaokululuna gidenler bile giriyor sanırım blink.gif
yazyagmuru
selam ben eskişehir anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği 1.sınıf öğrencisiyim ama görev yapıyorum yaş 18.5
Tears.İn.Heaven
öncelikler herkese selamlar..
bende Atılım Üniversitesi-Hukuk bölümünde okuyorum smile.gif
gül_istan
Selamlar herkese,ben de Boğaziçi Çeviribilim 1.sınıfta okumaktayım.Sınavlara razıyım ah şu projeler olmasa..Neyse Allah kolaylık versin hepimize...
Haberdar
Selam. Ben de Meram Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisiyim.
Gerçi çoğunluk üniversite ama, Allah izin veririse 2 yıl sonra okuduğumuz üniversiteyi de yazarız bu foruma tongue.gif Ya Nasib...
emrahdemir
Manisa CeLaL Bayar Üniversitesi
BiLgisayarLı Muhasebe
cihad_
ALINTI(emrahdemir @ May 18 2006, 02:14 PM) *

BiLgisayarLı Muhasebe

seni biliyoruz canım smile.gif nerdesin kardeş özlettin kendini valla..
girmişken bende yazayım bari ayıp olmasın..smile.gif
mersin üniv..
elektronik haberleşme:)
serenad

Şuan sizlerin yerinde olmak isterdim.Geçen sene mezun oldum ama çokkkkkk özledim o günlerimi.Kıymetini bilin!
emrahdemir
ALINTI(cihad_ @ May 18 2006, 06:31 PM) *

ALINTI(emrahdemir @ May 18 2006, 02:14 PM) *

BiLgisayarLı Muhasebe

seni biliyoruz canım smile.gif nerdesin kardeş özlettin kendini valla..
girmişken bende yazayım bari ayıp olmasın..smile.gif
mersin üniv..
elektronik haberleşme:)

free takıLıom babacan , bi o foruma bi bu forumaa smile.gif piyasa yapıyorum tongue.gif

esMetu
ALINTI(emrahdemir @ May 19 2006, 04:44 AM) *

[free takıLıom babacan , bi o foruma bi bu forumaa smile.gif piyasa yapıyorum tongue.gif[/b]

Yukarda yazdıklarının türkçesi yokmu ya..
TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM Bir öğrencide böyle yaparsa nep.gif confused1.gif
GÜLLERE VURGUNUM
Selamun Aleyküm ben ondokuz mayıs üniverstesi zihin engellıler öğretmenliği 4 sınıf
şevvâl
Bu başlığı görünce açıkçası geleceğe biraz daha umutla bakar oldum. Birşeylere ve birilerine inat dinini yaşayarak bu ülkenin gerçekten kaliteli olan bir çok üniversitesine girmeyi başaran arkadaşlar olduğunu görmek gurur ve umut verici. Rabbim hepinize muvaffakiyetler nasib etsin. Bu çizginizden saptırmasın. Ve sizler gibi nice güzel yürekli bilinçli ve farkındalık sahibi gençleri yüksek mertebelere ulaştırıp geleceğimizin kurtulmasına vesile olsun inşallah. (Amin) Gerçekten okuyan kesim insanlarının içinde sizler gibi böylesine bilinç ve şuur sahibi olanlarını görmek umut tohumlarını yeşertiyor insanın içinde... Rabbim desteğini her daim arkanızda tutsun inşallah... Lisede okuyan arkadaşlar kardeşlerde sizleri örnek alarak inşallah önümüzdeki yıllarda en az sizler kadar kaliteli üniversitelerde olurlar...

Allah'a emanet olun...

smile.gif
10uR
Özel Sultan Murat Fen Lisesi | Lise 3
xxegeli2oxx
slm arkadaslar ... bende yazayim dedim bari ...
ben türkiyede degil avusturyada okuyorum ... flaugh.gif
ticaret üserine ... ikinci sinif ..
cesurkul
bende Erzincan Anadolu Teknik-Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar donanım bölümü son sınıf öğrencisiyim biggrin.gif
ESER
SLM ARKADASLAR KIRIKKALE ÜNİV İŞLETME OKUYORUM clapping.gif
tubik
bende nermin-mehmet çekiç and lisesinde okuyorm.lise 1...aahh ah inşallah benimde su üniversitenin su bölümünde okuyorum diyebilecegim günler gelir.çok özendim yaw...
dr omar
slm kardaşlar
gördüğüm kadarıyla buraya yazı bırakanlar çoğunlukla batıdan
biz de türkiyenin doğusundan katkıda bulunalım bari
van YYU tıp fakültesi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
islamic_manifesto
Maşallah hepiniz okumuş çocuklarsınız smile.gif
Allah sizleri okurken ve çalışırkende güzel şeyler ile mükafatlandırsın.
Lise ve üniversite yılları çok kıymetli ama zaten bunu biliyorsunuz,elli kez duymuşsunuzdur smile.gif
Bizde mezunlar diye bir topiç açalım hangi okuldan mezunsunuz diye olur mu smile.gif
Arkadan gelenleri görünce insan geleceğe daha bir güvenle bakabiliyor.Üstad boşuna dememiş
Gelecek bizimdir, ebed bizimdir ,elbet bizimdir...Bende sakaryadaydym sakaryada yeni okumaya başlayacak arkadaş varsa sakaryanın püf noktalarını benden öğrenebilir...
kanlicay
[size=2][font=Comic Sans Ms][i][b][color=#6633FF]ben HAMZA sakaryalıyım. karadeniz teknik üniversitesinde jeodesi ve fotogrametri mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. herkese okul hayatında başarılar...

[font=Comic Sans Ms]ben HAMZA sakaryalıyım. karadeniz teknik üniversitesinde jeodesi ve fotogrametri mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. herkese okul hayatında başarılar...

bu sitedede yeniyim
KenaN
[color=#FF0000]Meraba arkadaşlar ben trakya üniversitesi teknik eğitim fakültesi yapı öğremenliği öğrencisiyim [/color]
DictatoR
Kahretsin, sınava 10 gün kaldı (Ağlama smileyi yok mu ya burada biggrin.gif)
şebnem afra
ALINTI(esMetu @ May 3 2006, 05:44 PM) *

ALINTI(ranuna @ Apr 30 2006, 02:39 PM) *

Liselileri kim öğrenciden saymıyormuş ya.. cray.gif Şunu unutma liseli olunmadan üniversiteli olunmuyor
Hepimiz bir zamanlar liseliydik doh.gif Hatta ben daha geçen sene liseliydim cray.gif

aaa inanmıyorum sen küçükmüşsün ben seni büyük sanıyordum. yahoo.gif

yaaaa benim öss ye girmeme bu gün 360 gün kaldı uzgunum.gif .gidip ders çalışmaşıyım. doh.gif

her lise ögrencisi potansiyel bir üniversite adayıdır. clap2.gif

ALINTI(Dictator @ Jun 8 2006, 10:47 PM) *

Kahretsin, sınava 10 gün kaldı (Ağlama smileyi yok mu ya burada biggrin.gif)

olmaz olur mu buyur cray.gif bu senin için.... bol bol agla artık
DictatoR
şebnem afra karşınızda koskocaman boğaziçi mi desem, odtü mü desem, oxfort mu desem, işte bunlardan birine gidecek bir üniversiteli duruyor.(AMA SENEYE cool.gif) Ağlamak yakışmaz bize biggrin.gif
şebnem afra
ALINTI(Dictator @ Jun 18 2006, 05:48 PM) *

şebnem afra karşınızda koskocaman boğaziçi mi desem, odtü mü desem, oxfort mu desem, işte bunlardan birine gidecek bir üniversiteli duruyor.(AMA SENEYE cool.gif) Ağlamak yakışmaz bize biggrin.gif

iyi o zaman seneye sınavda kozlarımızı paylaşırız.ama bence sen kaybettiğin zaman için ağlamalısın dimi. cray.gif
hem göz yaşı rahmettendir.
Haberdar
ALINTI(şebnem afra @ Jun 18 2006, 05:45 PM) *

yaaaa benim öss ye girmeme bu gün 360 gün kaldı uzgunum.gif .gidip ders çalışmaşıyım. doh.gif

Ufff, 360 gün mü? Nasıl geçecek o kadar zaman smile.gif Sınava girsek de kurtulsak, şimdiden stres bastı...
elif42
bende selçuk üni bilgisayar öğretmenliği 3. selçuktan kimse yok sanırım:(
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.