Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslami Forum Yarışmaları
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
Leader
Forum yönetimi tarafından kararlaştırılmış olan bu yarışmalara tüm Kullanıcılarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için Burayı tıklayabilirsiniz.
Oturan_Boğa
ALINTI(Leader @ Apr 8 2006, 02:01 AM) *

Forum yönetimi tarafından kararlaştırılmış olan bu yarışmalara tüm Kullanıcılarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için Burayı tıklayabilirsiniz.

iyide yarışmanın dalı ne kardeşim..hangi dalda yarışmalar düzenlemeyi düşünüyosunuz?Şınav,barfiks,mekik uzun atlama,sırıkla atlama,ters tatla,düz takla,amuda çıkma,kurbağa yürüyüşü,komando dansı,gülle atma,artislik patişanaj yada aklıma gelmeyen daha nice branş...sizin konunuz hangisi olacak merakımza mucip oldu,yanıt verirseniz sevinirim
Leader
Tek tür yarışmalar oldukça banal olur değil mi smile.gif? Yarışmalar haftasonları tarafımızca açıklanacaktır. Mantık olarak yazıya dayalı yarışmalar olur gibime geliyor wink.gif
Oturan_Boğa
ALINTI(Leader @ Apr 8 2006, 11:50 AM) *

Tek tür yarışmalar oldukça banal olur değil mi smile.gif? Yarışmalar haftasonları tarafımızca açıklanacaktır. Mantık olarak yazıya dayalı yarışmalar olur gibime geliyor wink.gif

banal degilde SANAL olur herhalde:)
La_Edri
ALINTI(MJLiman @ Apr 16 2006, 11:02 PM) *

Ortada ne Leader var ne Yarışma...smile.gif

yahoo.gif yahoo.gif
EsLeMNa
ALINTI(La_Edri @ Apr 17 2006, 12:01 PM) *

ALINTI(MJLiman @ Apr 16 2006, 11:02 PM) *

Ortada ne Leader var ne Yarışma...smile.gif

yahoo.gif yahoo.gif

clap2.gif clap2.gif clap2.gif Aynen katılıyorum birde hevesle girmiştim...
Leader
Yarışma tam bir hafta süreyle durmuş lakin kimse katılmamıştı. Artık ne leader'a gerek var ne de yarışmaya smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.