Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Vergi Denetmenleri
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
Oturan_Boğa
nerdesin sevgili meslekteşlarım gelin biraz iştişare edelim..
hamrA
smile.gif
vergi denetmeni misin oturan boğa...
Tam olarak nasıl işler bu meslek, meslektaşların olmadan bize açıklama yapabilirmisin....
Maliye de olmalı bu iş, pek anlamam amai vergi numarası almak için oraya gitmiştim....
Oturan_Boğa
ALINTI(hamrA @ Apr 18 2006, 10:37 PM) *

smile.gif
vergi denetmeni misin oturan boğa...
Tam olarak nasıl işler bu meslek, meslektaşların olmadan bize açıklama yapabilirmisin....
Maliye de olmalı bu iş, pek anlamam amai vergi numarası almak için oraya gitmiştim....

Meslektaşım olanların haricindekilere açıklama yapamıyoruz malesef smile.gif
CultureClub
Vergi denetmenleri küçük şahıs firmalarının peşinde ayrılmaz,göz açtırmazlar.Hiçbirisinin gidip orta ve büyük firmaları denetlediği görülmemiştir. blink.gif
İlk firmamın tüm gelirini vergiye yatırıp kapatan birisi olarak yazıyorum bu satırları biggrin.gif biggrin.gif
efsunkar
bende muhasebeciyim ama çok şükür vergi denetmenleri ile bir sorun yaşamadık ama yaşayan ark.var.kök söktürüyorlar hemde alakasız konularda.spor olsun diye insanları sıkıntıya sokuyorlar.istisnalarda var tabi.hepsini karalamayalım.
Oturan_Boğa
ALINTI(efsunkar @ Apr 19 2006, 06:00 PM) *

bende muhasebeciyim ama çok şükür vergi denetmenleri ile bir sorun yaşamadık ama yaşayan ark.var.kök söktürüyorlar hemde alakasız konularda.spor olsun diye insanları sıkıntıya sokuyorlar.istisnalarda var tabi.hepsini karalamayalım.

herkes işini güzel yaparsa neden sorun çıksın..nerden çalabilrim hesabını yapmak yerine,olması gerektiği gibi uygulansa kurallar hiçkimse sorun yaşamz...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.