Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Www.ihwanforum.org
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEB TAVSİYE ]·.
TiKky
Hırnn Hırrnn Hırrnn ...

Arkadaşlar Naber Nasılsınız ... Nasıl gidiyor smile.gif flowers.gif Evet Arkadaşlar Uzun ve yorucu bir marotona hazırlanıyoruz Bütün İhvan Kardeşlerimiz ile İnşaAllah ... Sizleride Aramızda Görmek İsteriz İnşaAllah ...

www.ihwanforum.org Çok değişik Ve Bir Okadar İlginç bir Forum Hazırladık ... Bütün İhwan Kardeşlerimizide Bekleriz İnşaAllah ...

Not: BÜYÜK BAŞLIK AÇMAK SERBEST smile.gif

ej ej ej ej

Bu arada offtp.gif Bırak Bu "ADMİN" değilim Ayaklarını ! "KEREMMMMM" Bunlar REKLAM KOKAN hareketler flaugh.gif SİZİN GİBİ KARDEŞLERİMİZİ : www.ihwanforum.org da Görmek İsteriz Amacımız SOSYAL Mesaj Vermek İcabında ej ej ej flaugh.gif

ÖLE ATV başlarında Kadın Programları izlerken Değil =) Anlayan Anladı ....

FORUM AĞLADI BEEEEE ej ej ej

Selam ve Muhabbetle BAZI SEBEPLERLE ARANIZDAN AYRILDIM ... SANIRIM ÇOK SONRA GELİRİM AMA "EMİN DEĞİLİM" .... Sevdiklerimize & bizi sevenlere Selam olsun

Huu Huuu smile.gif Emrah Nerdesin tongue.gif

offtp.gif Not: İstediğiniz kadar Smiley Kullana Bilirsiniz haa haa haaa huu huu huu

Avantajı Bol Word Cart Misali ej ej ej

Oynamış Olduğum Bu Reklam Fliminden Almış olduğum ücreti sölemiyorum ej ej ej ...
haco
üye oldum bile
insan çekirdeğe benzer nickiyle:)
Allah razı olsun emek veren herkesten...
TiKky
ALINTI(haco @ Mar 25 2006, 07:09 PM) *

üye oldum bile
insan çekirdeğe benzer nickiyle:)
Allah razı olsun emek veren herkesten...

Hoşgeldin haco smile.gif

Vallahi yeni aklıma geldi arkadaşlar şimdi ayarlarını yapacaz birazdan :

Adminlere = İMAM flaugh.gif
Modaretörlere = Müezzin flaugh.gif
Üyelerin Adıda = Cemaat Olacak İnşaAllah ... Vallahi dedimya Çok garip muzip bir site yapıyoruz bekleriz thumbup.gif

Misafire de= Dış Kapıdaki Dilenci adını vere biliriz tongue.gif

Not VİP bölümümüz Var İnşaAllah ... O bölümede ODTÜLÜ arkadaşların ekledi programlar ve Çok profesyonel çalışan web master bir arkadaş bakacak çok ilginnç bir takım programlar ve mediaları eklemeye başlayacaz inşaAllah ...

VİP CEMAAT olmak istiyorsanız gelin smile.gif derim kaçmaz ...
TiKky
Arkadaşlar Foruma Müezzin ALIMI VARDIR flaugh.gif

Klavyesi Hızlı vBullet iyi bilen SESİ GÜR smile.gif Müezzin arkadaşlar arıyoruz smile.gif
haco
Bayanlar müezzin olamaz smile.gif
Kumral Abdal
ALINTI(TiKky @ Mar 25 2006, 06:43 PM) *

Hırnn Hırrnn Hırrnn ...

Arkadaşlar Naber Nasılsınız ... Nasıl gidiyor smile.gif flowers.gif Evet Arkadaşlar Uzun ve yorucu bir marotona hazırlanıyoruz Bütün İhvan Kardeşlerimiz ile İnşaAllah ... Sizleride Aramızda Görmek İsteriz İnşaAllah ...

www.ihwanforum.org Çok değişik Ve Bir Okadar İlginç bir Forum Hazırladık ... Bütün İhwan Kardeşlerimizide Bekleriz İnşaAllah ...

Not: BÜYÜK BAŞLIK AÇMAK SERBEST smile.gif

ej ej ej ej

Bu arada offtp.gif Bırak Bu "ADMİN" değilim Ayaklarını ! "KEREMMMMM" Bunlar REKLAM KOKAN hareketler flaugh.gif SİZİN GİBİ KARDEŞLERİMİZİ : www.ihwanforum.org da Görmek İsteriz Amacımız SOSYAL Mesaj Vermek İcabında ej ej ej flaugh.gif

ÖLE ATV başlarında Kadın Programları izlerken Değil =) Anlayan Anladı ....

FORUM AĞLADI BEEEEE ej ej ej

Selam ve Muhabbetle BAZI SEBEPLERLE ARANIZDAN AYRILDIM ... SANIRIM ÇOK SONRA GELİRİM AMA "EMİN DEĞİLİM" .... Sevdiklerimize & bizi sevenlere Selam olsun

Huu Huuu smile.gif Emrah Nerdesin tongue.gif

offtp.gif Not: İstediğiniz kadar Smiley Kullana Bilirsiniz haa haa haaa huu huu huu

Avantajı Bol Word Cart Misali ej ej ej

Oynamış Olduğum Bu Reklam Fliminden Almış olduğum ücreti sölemiyorum ej ej ej ...

Herkez Apartman Pardon, Site Kuruyor, Bu iŞler Sosyal Mesaj değil , Resmen Reklam Kokuyor

FORUMUN HAKKINI VER HAKKINI

Hayırlı Olsun Kardeş flowers.gif
Ke[R]eM
Sizin gibi gençler böyle forumlarda harcanıyor, bu reklam kokan hareketleri reklam ajanslarında yapın isterseniz flaugh.gif
@Li
ALINTI
eM' date='Mar 26 2006, 07:37 AM' post='67895']
Sizin gibi gençler böyle forumlarda harcanıyor, bu reklam kokan hareketleri reklam ajanslarında yapın isterseniz flaugh.gif

ben bu forumu bir yerden tanıyom ama neredeeeenn... aynı konu daha önce açılmıştı lütfen kilitleyin de tikky görsün gününü flaugh.gif
Ke[R]eM
haco moderatör olmuş o ilgilenir artık smile.gif
TiKky
ALINTI
eM' date='Mar 26 2006, 11:22 PM' post='68014']

Haco "Mod" değil zaten "modda olamaz" Bizde "Mod yok" çünkü biggrin.gif ej ej ej Bizde :

Admin = İmam flaugh.gif
S Mod = Süper Müezzin flaugh.gif
Mod = Müezzin
Üye = Cemaat var

Buram buram islam Kokuyor thumbup.gif

ALINTI(MaTRaX @ Mar 26 2006, 10:12 PM) *

ALINTI

ben bu forumu bir yerden tanıyom ama neredeeeenn... aynı konu daha önce açılmıştı lütfen kilitleyin de tikky görsün gününü flaugh.gif

Unutmuşum Bide

Matrax = Sabotör var flaugh.gif
sİNeM
ALINTI
eM' date='Mar 26 2006, 11:22 PM' post='68014']

evet haco ilgilen smile.gif
@Li
neyse bunu kilitlemeyin benim konuyu kilitleyin... hihihi haco mod olmuşşş..
haco
Oldu böyle hemen haber verin hemen siliyorum.Yer kaplamasın
Saygılarımla...
Ufuk_Ötesi
:)seni yaramazTiKky' seniii:)hayırlı olsun uşağum..Net bağlantısnı iptal etmeyi düşünüyorum yoksa elimize tatlımızı alıp gelmesinide bilirdik,bu forum hayatı benim ömrümden ömür aldı..benide Hayalet ismiyle üye farzedin forumunuza:)

İnş güzel işler yaparsınız dostluk ve kardeşlik içerisinde:)Allah kolaylık versin..
feyza:)
ALINTI(Ufuk_Ötesi @ Mar 27 2006, 07:54 PM) *

:)seni yaramazTiKky' seniii:)hayırlı olsun uşağum..Net bağlantısnı iptal etmeyi düşünüyorum yoksa elimize tatlımızı alıp gelmesinide bilirdik,bu forum hayatı benim ömrümden ömür aldı..benide Hayalet ismiyle üye farzedin forumunuza:)

İnş güzel işler yaparsınız dostluk ve kardeşlik içerisinde:)Allah kolaylık versin..

Ne güzel bir karar almışsın ufuk ötesi hayırlı olsun hakkında ... bende böyle bi şey yapsam gerçekten çok iyi olcak ... bu forum olayı msn fln çok wakit alıyo .. hayırlısı hakkımızda biggrin.gif

ama şimdilik böyle bi karar almıyim flaugh.gif flaugh.gif

flowers.gif flowers.gif İHWAN FORUMA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ flowers.gif clap2.gif
TiKky
ALINTI(Ufuk_Ötesi @ Mar 27 2006, 07:54 PM) *

Uluslar arası açılmayı düşünüyoruz tabi fezanın ablasını ikna edersek smile.gif bence gel çok şey kaçırırıyorsun kanki smile.gif

kaki şuna emin olun sadece bizim emrahdemirin ( PEMBE) nicki ile forumda yazdığını görmeniz yeterlidir diyim yani flaugh.gif Böyleee bir görüntü kaçmaz benden demesi flaugh.gif

gerçi bizim değil hepimizin forumu smile.gif

ALINTI

Fır fır yapma fırfır yapma kerem smile.gif olmuyor yani .... alırım nickini ona göre smile.gif ej ej ej ...
@Li
şimdi de bomba gibi bir transfer... tüm müiminler kardeştir ama bazıları daha fazla kardeştir...

http://www.ihwanforum.org/showthread.php?t=422

bu moderatörü tanıyosunuz vakti ile buralarda modluk yapıyosu...
@}--`--`--
elinize sağlık çok güzel yapmışsınız hem ilginç hemde çok farklı gerçekten
MuSaB_BiN_uMeYR
ihwanforum açılmıyor birkaç günden beri kapandı mı?
Ke[R]eM
ALINTI(MuSaB_BiN_uMeYR @ Apr 29 2006, 01:15 AM) *

Bazı saldırılara maruz kaldığını duymuştum. Ne derece doğrudur bilemem...
TiKky
ALINTI
eM' date='Apr 29 2006, 09:37 AM' post='73082']
ALINTI(MuSaB_BiN_uMeYR @ Apr 29 2006, 01:15 AM) *

Bazı saldırılara maruz kaldığını duymuştum. Ne derece doğrudur bilemem...

Saldırı filan değil Tadilat var smile.gif friends.gif İnşaAllah bomba gibi yapacaklar forumlarını güveniyorum onlara ...
@Li
Evet tikky kardeşiminde dediği gibi herhangi bir saldırı yok (yani host firması öyle diyo) sadece server da hızlandırma çalışmaları varmış (bizde kekiz ya yedik) flaugh.gif server kapalı açılır açılmaz hızlı bir şekilde veritabanımızı yeni bir server a taşıyacağız...

kusura bakmayın ama önceki göçmelerde biz acemiydik şimdikinde suçumuz yok...
ilkay
arkadaşlar ihvanforum myehost.de denmi alındı acilen cevap verecek varmı sad.gif bu bilgi lazım gerçekten...
@Li
hayır ilkay... reklama gerek yok ama oradan alınmadı... hostu bugün itibari ile değiştik bugün yayına gireriz inş...
ilkay
sağol matrax
@Li
arkadaşlr bu sefer inş. sağlam bir şekilde yayındayız...

acemiyiz ve bu olanlar doğaldı...

www.ihwanforum.org

kardeşlerimiz üyeliklerini yenilemek zorunda ama
Ke[R]eM
MaTRaX, VBulletin lisansını aldınız mı?
@Li
abi nerden alınır nasıl alınır bilsem alıcam...
Ke[R]eM
ALINTI(MaTRaX @ May 1 2006, 05:57 PM) *

abi nerden alınır nasıl alınır bilsem alıcam...

http://www.vbulletin.com/order/

VBulletin, işi çok sıkı tutuyor. Bir çok hosting firmasına uyarı gönderiyorlar "host ettiğiniz VBulletin lisanssız, ya hostu kapatın ya da hakkınızda açacağımız davaya hazır olun" şeklinde. Bilgin olsun. wink.gif
@Li
ya kerem bir lisansla iki forum kurabilirmiyiz bu konuda bilgin varmı dostum
Ke[R]eM
ALINTI(MaTRaX @ May 2 2006, 12:17 AM) *

Bildiğim kadarıyla kurulamıyor. Her "adres" için ayrıca lisans almak gerekiyor.
@Li
ALINTI
eM' date='May 2 2006, 09:11 AM' post='73641']
ALINTI(MaTRaX @ May 2 2006, 12:17 AM) *

Bildiğim kadarıyla kurulamıyor. Her "adres" için ayrıca lisans almak gerekiyor.

ya ben soru soruyorum ama cevaba bakmayı unutuyorum... teşekkürler kerem bilgilendirdiğin için...

Bir aksilik çıkmazsa ve ihwanforum 1000 üye yi aşarsa inş. lisansını satın alacağız... kimsenin lisansında gözümüz yok smile.gif

ah kerem ah gel birgün dertleşelim seninle...

(bu arada geyik aş. yi kapatmışsın )
feyza:)
ALINTI(MaTRaX @ May 13 2006, 04:40 PM) *

(bu arada geyik aş. yi kapatmışsın )

cray.gif cray.gif cray.gif efet kapatmışsın kerem çok üzüldüm göremiyince ....
Ke[R]eM
Tam 1.5 ay aktif olmayan bir forumdu. Geyik AŞ sayfası bu forumda artık kapandı. wink.gif

MaTRaX, inşallah 1000 üyeye ulaşana kadar VBulletin forumu farketip kapattırmaz kardeş. Daha önce de söylediğim gibi, işi çok sıkı tutuyorlar (haklı olarak).
@Li
ALINTI
eM' date='May 13 2006, 08:09 PM' post='76360']
Tam 1.5 ay aktif olmayan bir forumdu. Geyik AŞ sayfası bu forumda artık kapandı. wink.gif

MaTRaX, inşallah 1000 üyeye ulaşana kadar VBulletin forumu farketip kapattırmaz kardeş. Daha önce de söylediğim gibi, işi çok sıkı tutuyorlar (haklı olarak).

kerem kardeşim müjdeyi vereyim sana dedim ihvan forum artık lisanslı... Allah a şükürler olsun...

Ayrıca kardeşlerime de bir duyurum olacak müsaden varsa

www.ihwanforum.org olan adresimiz www.ihvan-forum.com olarak değişmiştir... gönül dostlarımız üye olmadan da takip edebilir forumu...

selametle...
umutsuz_vaka
ALINTI(maTRax @ Jul 10 2006, 01:56 PM) *

kerem kardeşim müjdeyi vereyim sana dedim ihvan forum artık lisanslı... Allah a şükürler olsun...

Ayrıca kardeşlerime de bir duyurum olacak müsaden varsa

www.ihwanforum.org olan adresimiz www.ihvan-forum.com olarak değişmiştir... gönül dostlarımız üye olmadan da takip edebilir forumu...

selametle...

www.ihvanforum.org
www.ihvan-forum.com : )

baya eski bir konuymuş gerilerde kalmasın...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.