bilalarslan
Feb 20 2006, 09:44 PM
cep telefonu ile ilgili hertürlü soru ve sorunlarınıza elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım
ben bir ceptelefonu şirketinde çalışıyorum eğer kafanıza takılan sorular varsa elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım fiyatlarda ve teknik konularda bilgimi sizin gibi değerli ve bi o kadarda muhterem insanlarla paylaşmak bana huzur verir herzaman açığım dır buyrun beklerim
unutmayalım ki:
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır
Erciyes_prensi
Feb 21 2006, 12:28 AM
kardeş bende duk-5 data kablosu var ama uygun programım yok bana yardım edersen sevinirim ve nasıl kuruldunu anlata bilirmisin
Allaha emenet ol
bilalarslan
Feb 21 2006, 08:15 AM
kardeş neredesin bilmiyorum ama bulunduğun yerde herhangi bi gsm bayii ne gitmen gerekir çünkü dku,5 kabloları sadece driver değil akrobat reteylır da ister ben de mevcut ama burdan gönderemiyorum
çünkü bayağı büyük bi boyuta sahip
feyza:)
Feb 21 2006, 11:41 AM
slm bilal kardeş ...ben cep telefonuma msn messenger yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba? gerçi forumda birkaç kere daha sordum ama bi sonuç alamamıştım...yardımcı olursan sevinirim...
model sonny ericsson k 700i ...
selametle...
commando
Feb 21 2006, 12:14 PM
Kardes Selam un Aleykum Benim maruzatım Siemens CX65 ile ilgili.. Data kablusunu ve en güncel türkçe programını indirmeme rağmen bilgisayarım telefonu görmüyor.. Monitörü çevirdim gene görmedi.. (bu şaka) Siemens yardım dan Pc de Servis Pack 2 kuruluysa sorun ondandır dediler ama inanasım gelmedi o yüzden format atmadım siz ne dersiniz yada direk SP2 yi silsem ne olur? Selametle..
bilalarslan
Feb 24 2006, 09:36 PM
ayarları kullandığınız gsm operatöründen almayı denedinizmi?
tesim için:::::::::: www.telsim.com.tr
turkcell için::::: www.turkcell.com.tr
avea için :::::::::: www.avea.com.tr
eğer ayarlar normal deniliyorsa yine de hata weriyorsa telefona tekrar yazılım yüklenmesi gerekebilir eğer tel. garantiliyse garanti servisine yoksa en yakın güvenilir bi teknik servise götürmenizi tavsiye ederim nerde yaşadığınızı söleyin size enyakın tanıdığım teknik servise yönlendirebilirim
yaradanın selameti üzerinde olsun cuman mübarek olsun
Ufuk_Ötesi
Mar 1 2006, 11:32 AM
Özel numara kullanımına son verilecekmiş, duydunuz mu bilmiyorum.. ama benim için hiçte iyi olmayacak:)
commando
Mar 1 2006, 03:34 PM
ALINTI(bilalarslan @ Feb 24 2006, 09:36 PM)

eğer ayarlar normal deniliyorsa yine de hata weriyorsa telefona tekrar yazılım yüklenmesi gerekebilir eğer tel. garantiliyse garanti servisine yoksa en yakın güvenilir bi teknik servise götürmenizi tavsiye ederim nerde yaşadığınızı söleyin size enyakın tanıdığım teknik servise yönlendirebilirim
Üsküdar da oturuyorum Bilal kardeş Kadıköy de uyar.. turkcell kullanıyorum ama ayarlarımı kontrol etmek için bişey göremedim linkini verirsen çok memnun olurum.. Selametle..
bilalarslan
Mar 1 2006, 10:58 PM
YOK ÖLE BİŞEY OLAMAZ ZATEN SADECE SENİN İÇİN DEĞİL BİZLER İÇİNDE KÖTÜ OLURDU HERHALDE
SEN TAKMA KAFANA YORMA BÖLE ŞEYLERLE BEYNİNİ yorma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilalarslan
Mar 1 2006, 11:25 PM
ALINTI(commando @ Mar 1 2006, 03:34 PM)

ALINTI(bilalarslan @ Feb 24 2006, 09:36 PM)

Üsküdar da oturuyorum Bilal kardeş Kadıköy de uyar.. turkcell kullanıyorum ama ayarlarımı kontrol etmek için bişey göremedim linkini verirsen çok memnun olurum.. Selametle..
sufffe
Mar 2 2006, 08:12 PM
Madem işin ehlisin,benimde bir sorunum var Bilalarslan kardeş.Şimdi bende siemens a52 var.şarz edemiyorum.Yeni batarya aldım gene aynı.Şarza takdığım zaman tel. 1 dakikaya varmadan kendi kendine kapanıyor ve şarza devam edemiyor.Şarz aletinden olabilir mi?
bilalarslan
Mar 4 2006, 12:01 AM
selamın aleyküm bu konu ile ilgili tek yorum yapabilirim o da şudur şarj aleti ile ilgili bi sorun yoktur problem direkt olarak telefonun ana kartından kaynaklanıyordur diye emin konuşabilirim garantisii devam ediyorsa garanti servisine götürmeni tavsiye ederim garantisi yoksada güvenilir bi teknik servise götürmeni yavsiye ederim
şimdi diyeceksinki ne hani yardımcı olacakın ama şöle bişey var senin telefonunun sorunu burdan çözülecek gibi değil
yani kısacası bukadar gelir elimden
eger elimizden gelen başka bişey varsa yardımcı oluruz
he bide bence sen o telefona hiç masraf yapma yakında bi kampanya çıkar eski telefonları 70 80 sayarlar bence o zamana kadar beklet yaptığın masrafa deymesin bariiiiiiiiiiii
yaradanın selameti ve şefaati üzerinden eksik olmasın
babycat
Jul 30 2006, 12:38 AM
bilalarslan
Jul 30 2006, 08:59 AM
ALINTI(babycat @ Jul 30 2006, 01:38 AM)

aleyküm selam motorolanın mpx 200 ve mpx220 haricinde hiçbir telefonunda msn i agıle messengerı veya ceptumsn gibi programlar kullanılamaz ama gelen e postaları görebilir e posta gönderebilirsiniz
aliulusoy
Jul 31 2006, 03:23 PM
s.a. benim nokıa 3120 telefonum var ben bunu düşürdüm ve 5 tuşu basmıyor tamirciye verdim yapamadı ne yapmama gerekiyor
bilalarslan
Aug 28 2006, 12:01 AM
ALINTI(aliulusoy @ Jul 31 2006, 04:23 PM)

s.a. benim nokıa 3120 telefonum var ben bunu düşürdüm ve 5 tuşu basmıyor tamirciye verdim yapamadı ne yapmama gerekiyor
selamun aleyküm
kardeşim ne derecede kaliteli bir teknik servise verdin ki
5 tuşu nu yapamıyorsa bu işi bıraksın
o tür telefonlarda ya tüm tuşlar çalışır yada hiçbirisi çalışmaz
bana nerde yaşadığını yazarsan sevinirim ve sana daha iyi yardımcı olurum
cevabını beklerim
allah a emmanet olun
esselamun aleyküm
selamun aleyküm kardeşim
teşekkür ederim reklamın için ben de böle bişey koymayı düşünüyordum iyi yapmışsın allah razı olsun ellerin dert görmesin
esselamun aleyküm
koriediyavolo18
Sep 7 2006, 10:13 AM
BILAL KARDES ben telefona internetten oyun program falan attim daha sonra yazilar falan kücüldü kimi harfler cikmiyor mesela baglanti yerine balanti islem kaydi yerine lem kayd yaziyo acaba virüs falan mi girdi netten virüs programi indirsem ise yarar mi ve nereden hangisi indireyim sagol simdiden
bilalarslan
Sep 20 2006, 11:30 PM
ALINTI(koriediyavolo18 @ Sep 7 2006, 11:13 AM)

BILAL KARDES ben telefona internetten oyun program falan attim daha sonra yazilar falan kücüldü kimi harfler cikmiyor mesela baglanti yerine balanti islem kaydi yerine lem kayd yaziyo acaba virüs falan mi girdi netten virüs programi indirsem ise yarar mi ve nereden hangisi indireyim sagol simdiden
s.a.
kardeşim internetten indirdiğin program veya oyunlarla alakalı değil girdiğin sitelerle alakalı bir virüs almış olabilirsin
tabiki bu bir virüs ve telefonuna zarar verir bunun çaresi çok basit
format atabilirsin nasıl atabileceğini de bu konun üst bölümünde yamıştım ama yinede sana söleyim *3yes ve açma tuşuna basarak yada telefon açıkken *7370# tuşuna basarak yapabilirsin
ama bunu yapmadan önce telefonun hafızasındaki numaralarını ve fotoğraflarını yedekle numaraları simkarta fotoğrafları da bilgisayarına yedekle
hadi allah yardımcın olsun
geçmiş olsun oldu güle güle kullan
_TueM_
Jan 7 2007, 12:15 PM
Merhabalar...
6630 kullanıyorum, Pc Suite'nin son versiyonu da pcmde yüklü, uğraştım ama bir türlü BlueToothe ile nete giremedim. Bunu yapan birkaç kişi biliyorum, malumundur zaten.
Gerkirse msn adresimi alabilirsin, oradan da irtibata geçebiliriz...
Şimdiden yardımın için teşekkür ederim...
ileney
Jan 7 2007, 03:57 PM
Kardeşim o arkadaşın buraya geleceğine inanmıyorum çünkü üyelik problemi var
fe_eyne_tezhebun
Apr 5 2007, 08:16 PM
s.a kardeş ben samsung d900 almayı düşünüyorum nasil tavsiye edermisin.yada tavsiye edebilecegin menüsü kolay kibar bi tlf modeli varmı d900 ün fiyatı nedir birde onun bi üst modeli çıkmıs ismini bilmiyorum onu biliyorsanız onunda fiyatını ögrenmem mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim.
febeke
Apr 21 2007, 10:22 AM
ALINTI(bilalarslan @ Feb 20 2006, 10:44 PM)

cep telefonu ile ilgili hertürlü soru ve sorunlarınıza elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım
ben bir ceptelefonu şirketinde çalışıyorum eğer kafanıza takılan sorular varsa elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım fiyatlarda ve teknik konularda bilgimi sizin gibi değerli ve bi o kadarda muhterem insanlarla paylaşmak bana huzur verir herzaman açığım dır buyrun beklerim
unutmayalım ki:
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır
selamünaleyküm bilal kardeş eşimin telefonu samsung sghx300.bu tlfnu alırken mp3 ve kızılötesi vardiye almıştık.birde netten melodi yüklemek istiyoruz fakat hiçbişey yapamıyorum.bir arkadaşta irda wireles es620 kızılötesi adaptörü gibi bir alet verdi fakat yükleme cd si yok.download sitelerindede bulamıyorum.lütfen yardımcı olurmusun.e mail adresim fatihbuyukkilic@hotmail.com
ela_89
May 6 2007, 09:22 AM
byvolkan
Oct 2 2007, 02:21 PM
Abicim benim sorunum telefon video çekiyoo ama fotoğraf çekmiyo bidee hafıza dolu diyo.
Bu sorunu versiyon atmak çözermi tel.mar (sony-eric w810i) Yardım edersen sevinirim teşekkürler
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.