Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: ::::bana Ayakkabi Numarani Söyle
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
feyza:)
Gerçekten Çıkıyor Deneyin Arkadaşlar biggrin.gif

thumbup.gif ayakkabi numaranizi 5 ile çarpin
cikan sonuca 50 ekleyin
cikan sonucu 20 ile carpin
cikan sonuca 1005 ekleyin
ve son olarak dogum yilinizdan cikartin

SONUC:ilk iki rakam ayakkabi numaraniz son iki
rakam yasiniz cikacak buyrun deneyin thumbup.gif

benja
aynen oyle =)
Ka®anfil
Dogruu bildi walla.. blink.gif
Ufuk_Ötesi
ALINTI(feyza:) @ Feb 13 2006, 11:59 AM) *

cikan sonuca 50 ekleyin

oooo oo okadar matematigim olsaydı şimdi uzayda top oynuyor olurdum:)
demir
Akıllıca bir denklem ama 2006ya girdik ya artık, ondan 1005'i 1006 yapmak gerekebilir yavaş yavaş:D
kardelen_01
ALINTI(demir @ Feb 13 2006, 02:39 PM) *

Akıllıca bir denklem ama 2006ya girdik ya artık, ondan 1005'i 1006 yapmak gerekebilir yavaş yavaşbiggrin.gif

yok yok böle iyi biggrin.gif
demir
niye yaşının ufak çıkmasından sevinecek kadar yaşlımısın ki biggrin.gif
kardelen_01
ALINTI(demir @ Feb 13 2006, 09:24 PM) *

niye yaşının ufak çıkmasından sevinecek kadar yaşlımısın ki biggrin.gif

yok kim demiş whistling.gif whistling.gif
Kumral Abdal

Buda Kurnaz Matematikçilerin işi Yine clap2.gif
nevsehirligenc
YA DAHA PRATİK BİSEY YOKMUYDU KI biggrin.gif
borahmet79
gerçekten çıktı
müslümangenç
biggrin.gif kim uğraşcak şimdi
mervee
ya ben de denedim ayakkabı numaram çıkıyoda yaşım ufak çıkıyo nedense ama sorun bende herhalde ayak numarası küçük olunca yaşıtlarımdan geriyim bu konudaa sad.gif
aysegulll
benimki tuttu biggrin.gif
EsiLa

Benimkide tuttu biggrin.gif
yazyagmuru
ya arkadaşlar benimkide tuttuda zaten doğum tarihimizi söylüyoruz bulunduğumuz yıldan çıkarmak daha kolay değilmi?bana biraz uzun geldide biggrin.gif
MuSaB_BiN_uMeYR
ALINTI(yazyagmuru @ May 1 2006, 06:39 PM) *

ya arkadaşlar benimkide tuttuda zaten doğum tarihimizi söylüyoruz bulunduğumuz yıldan çıkarmak daha kolay değilmi?bana biraz uzun geldide biggrin.gif

clap2.gif harbiden doğum yılını girdikten sonra ne anlamı kaldı. biggrin.gif .. neyse yine de güzel eyvAllah...
n@mlı
Başta hem ayakkabı numaramı hem de doğum tarihimi istiyorsun.Sonra da bir sürü işlem yapıp yaşımı ve ayakkabı numaramı tekrar söylüyorsun.İyi de bu kadar işleme ne gerek var?smile.gif)
furkandoan
yaşım çıktıda ayakkabı numaramı 10 numara aşağıda gösterdi.. 4312 olması lazım hadi yaşıma 11 diyelim 4311 olması lazımken 3311 çıktı ama yinede güzelmiş.. clap2.gif
malcolmxx
ALINTI(MJLiman @ May 11 2006, 11:05 PM) *

ALINTI(n@mlı @ May 3 2006, 11:43 AM) *

Başta hem ayakkabı numaramı hem de doğum tarihimi istiyorsun.Sonra da bir sürü işlem yapıp yaşımı ve ayakkabı numaramı tekrar söylüyorsun.İyi de bu kadar işleme ne gerek var?smile.gif)

smile.gif iş olsun işte...

yaw bu işlemlerin bişey yaptığı yok matematik oyun sadece:)yaşınızı yanlış da yazsanız ayakkabı numaranız yine yazdığınız şey çıkacaktır:)
yusuf_kenan
işe matematik karışmış en iyisi ben uzak durayım ugrasmaya baslarsam sabaha kadar hesap yapmam lazım flaugh.gif
Siyah
ALINTI(yusuf_kenan @ Sep 13 2006, 02:33 PM) *

işe matematik karışmış en iyisi ben uzak durayım ugrasmaya baslarsam sabaha kadar hesap yapmam lazım flaugh.gif

Aynen kardeşim. biggrin.gif Ben azıcık uğraştım bile. -3721 çıktı yaşım. Hesap makinesiyle bi de. laugh.gif

Edit: bi dakka bi dakka 37 21 yazio. huh.gif Geçen seneki yaşımla ayakkabı numaram. unsure.gif Ama niye başında eksi var? thinking.gif

Bu konu beni aşar. laugh.gif

Uupss! "SONUC:ilk iki rakam ayakkabi numaraniz son iki rakam yasiniz cikacak buyrun deneyin " bunu simdi gördüm. blushanim.gif
yusuf_kenan
whistling.gif
ALINTI(Siyah @ Sep 13 2006, 02:54 PM) *

ALINTI(yusuf_kenan @ Sep 13 2006, 02:33 PM) *

Aynen kardeşim. biggrin.gif Ben azıcık uğraştım bile. -3721 çıktı yaşım. Hesap makinesiyle bi de. laugh.gif

Edit: bi dakka bi dakka 37 21 yazio. huh.gif Geçen seneki yaşımla ayakkabı numaram. unsure.gif Ama niye başında eksi var? thinking.gif

Bu konu beni aşar. laugh.gif

Uupss! "SONUC:ilk iki rakam ayakkabi numaraniz son iki rakam yasiniz cikacak buyrun deneyin " bunu simdi gördüm. blushanim.gif

kardes sende bi sıra dışılık var mı yoksa bende miproblem var yasın 21 ayakkabı noumaranda 37 mi benim yasım 16 ayakkabı noumaram 43
Siyah
43 mü? huh.gif Hay masallah... laugh.gif Ben de bi sorun var evet whistling.gif matematik özürlüyüm. laugh.gif
Emanet
Yok arkadaslar sizde bir tuhaflik yok, bu formul 2006 icin gecerli degil wink.gif
_Irmakistan_
yahu 1 yaş küçük çıktım smile.gif

hani 30 yaşında olunca kursam bu denklemi daha doğru olur yes.gif şimdi pek işime gelmedi wink.gif
Emanet
ALINTI(Sima @ Nov 4 2006, 03:58 PM) *

Yok arkadaslar sizde bir tuhaflik yok, bu formul 2006 icin gecerli degil wink.gif

kardesim daha once dedigim gibi, 2006 icin gecerli degil dikkat edersen wink.gif
hasret_997

cikan sonuca 50 ekleyin

üzgünümn ama çıkmadı yaşım sadece ayakkabı numaram çıktı
asum9
tamam ıyı güzel ama ben daha hic kımsenın yasını ögrenmedım....demekki bir ise yaramıyormus...nasıl mahcup oldunmu oohhhhhhh....şaka şaka....ıyı bır problem..... comico.gif
-EBRAR-
güzel aynen çıkıyomuş şaşırdım smile.gif matematiğim iyi biliyorum zaten biggrin.gif
TEVHİD
ALINTI(hasret_997 @ Dec 23 2006, 12:35 AM) *

cikan sonuca 50 ekleyin

üzgünümn ama çıkmadı yaşım sadece ayakkabı numaram çıktı

Çok doğru kardeşim.Benim de öyle oldu.Çünki 1005 yerine 1007 eklemek gerek.O zaman tutacaktır.

Selam ve dua ile
ayna
benim ayakkabı numaram 38 ne olacak şimdi bakayım biri söylesin...
kilit
benim ki de doğru çıktı
kırık-rüzgar
ya tamam ayakkabı numarası tuttuda yaş çok küçük çıkıyor.
aLaTurCa
benimde yasim 2 yas farkli cikti biggrin.gif
DuYGuSaL
Ben yaşımı billiyorum bu kadar işleme ne gerek var flaugh.gif
hamzayurekli
ALINTI(feyza:) @ Feb 13 2006, 12:59 PM) *

cikan sonuca 50 ekleyin

S.a.....

Ya Benım Anlamadıgım Zaten ıkısınıde bılıyorsunuz AYAK NUMARANI BASTA---DOGUM YILINIDA SONDA YAZIYORSUN...CIKAN SONUC COKMU HOSUNA GIDIYOR....Eger Oyle ıse cook ıhtıyacım var... neden daha yenılıkcı bıseylerle ugrasmuyorsunuz anlayamadım....

Artı bu konu daha oncedende acılmıstı bence daha dıkkatlı acmalı topıc cıklerı...

Selametle...
Nur'unAlaNur
ayakkabı numaram 37 işlemi yapıyom ama ne yaşım çıkıyo ne de ayakkabı numaram. bu hesaba göre ayyakkabı numaram 57 bende henüz 5 yaşındayım:P smile.gif))
kElEbEk MiSaLi
ALINTI(Nur'unAlaNur @ Oct 24 2007, 06:40 PM) *

ayakkabı numaram 37 işlemi yapıyom ama ne yaşım çıkıyo ne de ayakkabı numaram. bu hesaba göre ayyakkabı numaram 57 bende henüz 5 yaşındayım:P smile.gif))

kardeşim sanırım son işlemi yapmayı unutmuşsun 5705 sayısından doğum tarihini çıkartıcakın...
selam ve dua ile...
Nur'unAlaNur
evet sağol güzel kardeşim dikkatimden kaçmış olacak.ben doğum tarihinin hesaba katmayı unutmuşum. şimdi onu da hesaba kattım. ayakkabı numaram doğru çıkıyor ama ozaman da yaşım 2 yaş küçük çıkıyo biggrin.gif clapping.gif yine de sağolasın smile.gif
kElEbEk MiSaLi
ALINTI(Nur'unAlaNur @ Oct 24 2007, 11:37 PM) *

evet sağol güzel kardeşim dikkatimden kaçmış olacak.ben doğum tarihinin hesaba katmayı unutmuşum. şimdi onu da hesaba kattım. ayakkabı numaram doğru çıkıyor ama ozaman da yaşım 2 yaş küçük çıkıyo biggrin.gif clapping.gif yine de sağolasın smile.gif

kardeşim bende de aynısı çıktı yaşım küçük jp.gif ama o da yıldan olsa gerek sanırım biz 1005 le değil 1007 ile işlem yapıcaz amnnn zaten çok ta önemli değil heralde zaten bilmiyormuyuz jp.gif
DuDayev
SElamun Aleyküm 43 Numara giyiorum hesabım biraz kıt da sen hseapğlarsan sana zahmet smile.gif SElametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.