Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Fotomontaj Programı Çokta Az Yer Tutuyor
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·. > Photoshop
TiKky
Mükemmel ve bir o kadarda eğlenceli ''Foto Montaj'' programı olan ''Face On Body'' ile
hem tanışacaksınız,hemde nasıl kullanacağınıza dair resimli anlatım bulacaksınız.
Programımızın boyutu sadece 1.03 MB Fakat siz bakmayın onun boyutunun az olmasına
Bu eğlenceli program ile uğraşıp sevdiklerinize veya gıcık olduklarınıza ''Foto Montaj''
yaptıktan sonra sizde inanamıyacaksınız bu işi nasıl başarabildiğine.
Yaptığınız foto montajlara kendiniz bile güleceksiniz.

http://rapidshare.de/files/7868755/FOB_martinvazkes.zip.html

kurulumdan sonra,''Patch'' adlı yamayı programın kurulu oılduğu dizine kopyalayın ve tıklayın
''Crack''yazan yere tıklayın ve kapatın.Şimdi programı açın.

ÖRNEĞİMİZDE BUCH OĞLU BUCH

Resimdede görüldüğü gibi ''Register'' için işaretli yere girin...

edit1

''Code'' bölümüne kafanızdan rakamlar veya harfler sallayın gitsin (Türkçe karakter kullanmadan)

edit2

Resimdeki gibi ''Tebrikler'' yazısından sonra programı Full kullanabilirsiniz.

edit3

Şimdide program ile nasıl foto montaj yapacağız görelim.
Program işini 6 aşamada yapıyor,bu aşamaları tek,tek görelim.

Programın açılış ana sayfası ''START'' butonu ile devam edin...

edit4

1.Burada fotomontaj yapacağımız ana resimi seçiyoruz.
Bu resim isterseniz programın içindeki sol taraftaki hazır çeşitli kategorilere ayrılmış resimlerden olabilir.
(NOT : Hazır resimleri kullanabilmek için bir defalığa mahsus,programın resimleri netten indirmesi lazım 2-3 saniyede iniyor.)
İstersenizde bilgisayarınızdaki herhangi bir resimde olabilir.(Sağ üstteki ''From my Hard Disk'' yazan yerden)
''Continue'' butonu ile devam ediyoruz.

edit5

2.Bu aşamada montajda kullanacağımız yüzün,karakterin resmini seçiyoruz.
Buda bir önceki bölüm gibi isterseniz bilgisayarınızdaki bir resim olabilir
Veya ''From The Web'' butonundan netten resim arayabilirsiniz.
''Continue'' butonu ile devam.

edit6

3.Burada ise montajda kullanacağımız yüz veya baş resmini ölçekleyip
''Continue'' butonu ile devam ediyoruz.

edit7

4.Bu aşamada bir önceki bölümde ölçekleyip kesip aldığımız yüz veya baş resmini,yardımcı araç
vasıtasıyla kenarlarını temizleyip,kulanılır hale getiriyoruz.Burada dikkat edilecek husus.
Montajda kullanacağınız ana resimdeki pozisyondur.Bunun için bazen sade yüz kesimi
yeterli olurken,bazende tüm baş resmi daha iyi sonuç veriyor.Bunun kararını deneyip
yanılma yöntemi ile kendiniz vermelisiniz.
''Continue'' ile devam

edit8

5.Bu aşamada resimdede görüldüğü gibi kullanacağımız yüz veya baş resmi hazır.
Şimdi bu yüz resmini en üstteki yardımcı butonlar sayesinde
<Resimin bakış açısını değiştirerek
< Sağa veya sola eğerek
<Tam uyum için renk tonları ile oynayarak
<Beğenmediğiniz bir durumda Geri butonunu kullanarak
<Büyültüp,küçülterek
Ana resime en uyumlu şekile getirmelisiniz...

edit9

edit10

6.En son aşamada ise en uygun şekli yakaladığınız zaman,alttaki ''Save Picture'' butonu ile
yaptığınız çalışmayı kaydetmek.
kardelen_01
Kolay birşeye benziyor, ilk başlayanlar yada ilk defa kullananlar için iyi olmalı.

Teşekkürler... Allah razı olsun...
TiKky
Sen saol Allah senden Razı olsun ...ÖNEMLİ OLAN HAYAL GÜCÜ ZATEN
feyza:)
code bölümüne sallama bişey yazınca kabul etmedi hata dio... nasıl olcak ?

Ke[R]eM
Türkçe karakter kullanmış olabilir misin?
silvershadow
Resimler hiç hoş değil resimleri bi zahmet editleyip öyle koyun... Bildiğim kadarı ile burası islamiforum... Ama zaten kimsenin umrunda değil...
M_i_r_a_y
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 11:42 AM) *

Resimler hiç hoş değil resimleri bi zahmet editleyip öyle koyun... Bildiğim kadarı ile burası islamiforum... Ama zaten kimsenin umrunda değil...

katiliyorum...
Vuslat Rana
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 10:42 AM) *

thumbup.gif

Program yararlı olabilir ama resimler edıtlensin lütfen..
kardelen_01
Evet haklısın silvershadow abi, ama 1 saat düzeltme hakkı geçtiği için sanırım bunu adminlerin yapması gerek...
silvershadow
Raporladık... işte dedim ya kızdığım zaman kimse takmıyor kızmadığım zamanda sen bana kızdın diyosun...
kardelen_01
şimdi anladım demek istediğini smile.gif

Peki bişey sorcam, raporladığında cevap alabiliyomusun??? yani uyguluyo mu yöneticiler?

silvershadow
Kimse takmıyor dedim ya smile.gif pek cevap aldığım söylenemz smile.gif o kadar tartıştık smile.gif sen olsan seni de kaale almazlar
kardelen_01
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 01:16 PM) *

Kimse takmıyor dedim ya smile.gif pek cevap aldığım söylenemz smile.gif o kadar tartıştık smile.gif sen olsan seni de kaale almazlar

Anladım abi smile.gif
silvershadow
Bu tarz konularda herkes birlik olsa islamın emrettiği gibi onun ahlakı ile yaşamak ve o yolda yürümeye çalışsak daha güzel olacak ama işte nefse ağır gelecek şeyler söylenince herkes cephe alıyor...
kardelen_01
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 01:26 PM) *

Bu tarz konularda herkes birlik olsa islamın emrettiği gibi onun ahlakı ile yaşamak ve o yolda yürümeye çalışsak daha güzel olacak ama işte nefse ağır gelecek şeyler söylenince herkes cephe alıyor...

Ama hepimizde bu forumda olduğuma göre birlik olmamız gerekir, bu tarz konularda tabiki.
Tikky de art niyetli yapmamıştır eminim. Çünkü bende ilk gördüğümde nasıl kullanıldığına bakma amaçlı baktım.Yani öyle düşünmedim ne bilim. Rahatsız olmam gerekirdi aslında ve tepkimi hemen göstermeliydim. Neden böyle oldu bilmem. uzgunum.gif
silvershadow
Zaten kimse art niyetli yada şu bu demedim. Benim daha ilk günden beri anlatmaya çalıştığım şey herkes hata yapar yapılan hataları birlik olup birbirimize söylemek nefis yolunda uyarıcı olmak köstek olmak değil. Herkesin nefsi var herkes hata yapar. Ama bu tarz şeyleri konuşurken yazarken 1000 defa düşünüp bir kere söylemek(yazmak) gerekir. O düşünceye ve duyguya hiç olmazsa sahip olmamız lazım. Ve burda yöneticilere çok iş düşüyor ve benim yöneticilerden de isteğim onların daha fazla bu konulara tikkat etmeleri... buraya ufak yaşta olanlarda geliyor. onlar abilerinden ablalarından ne görürlerse onu yaparlar... Ve vebali bizimdir... Bunu unutmayın. Ahirette her koyun kendi bacağından asılmayacak... Asılacak diyenler çok yanılırlar....
Ke[R]eM
Bu konuda RAPOR gelmedi bize. Gelseydi uygulanırdı. Silvershadow gene tartışacağız galiba sizinle? Elinize her geçen fırsatta yönetimi haksız yere eleştiriyor,suçluyorsunuz. Diğer üyeleri yönetime karşı kışkırtıyorsunuz malesef. Daha ne kadar devam edecek bu? Bu sorunu çözmenin kolay yöntemi var ama biz tercih etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizde üzerinize düşeni yapın da kolay yöntemi kullanmayalım, problemsiz şekilde devam edelim. Değil mi? wink.gif
silvershadow
Kerem kardeşim eleştirmiyorum zaten konuyu siz benden önce görmüşsünüz ve ben yukarda yazdığımın aynısını raporladım. Gelmediyse iletilerde sorun olabilir yada diğer yönetici arkadaşlara gitmiş olabilir. Sizden isteğim bu tarz konularda daha duyarlı olmanız kim olsa o resimlerden rahatsız olur....

Kerem kardeşim burda adam gibi yazı yazmaya çalışıyorum. beni tehdit etmeye kalkma adamın canını sıkma... kimseyi de kimseye karşı kışkırtmıyorum. isteyen istediğine inanır... Adam gibi yaz burdan git diye kimsenin keyfi için burda durmuyorum...
Vuslat Rana
Kerem size Öm yoluyla iletmiştim.arkadaşların raporları gelmemiştir diye ancak burdan gördüğünüze ve hala edıtlemediğinize göre önemsemediniz hassasiyetimizi
dua ile...
Ke[R]eM
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 01:49 PM) *

Kerem kardeşim burda adam gibi yazı yazmaya çalışıyorum. beni tehdit etmeye kalkma adamın canını sıkma... kimseyi de kimseye karşı kışkırtmıyorum. isteyen istediğine inanır... Adam gibi yaz burdan git diye kimsenin keyfi için burda durmuyorum...

Üslubunuza lütfen dikkat edin. Sizi uzaklaştırmak isteseydik bunu çoktan yapmıştık. Ancak biz meseleyi öyle çözmek yerine güzellikle halletmek istiyoruz. O sebeple de buraya mesaj yazıyorum...

Vuslat_Rana gerekeni yapacağım, ancak RAPOR sisteminde bir problem olduğunu anladım. Şu anda ona bakıyorum. Konudaki resimleri hemen kaldırıyorum. Bir yandan da RAPOR sistemiyle ilgileniyorum.

Anlayışla karşılaşamanızı ve herşeyin hemen olmasını beklememenizi, bizim de bir insan olduğumuzu ve elimizden geldiğince görevimizi yerine getirmeye çalıştığımızı unutmamanızı istirham ediyorum. wink.gif
Vuslat Rana
ALINTI
eM' date='Feb 3 2006, 02:06 PM' post='58632']

Anlayışla karşılaşamanızı ve herşeyin hemen olmasını beklememenizi, bizim de bir insan olduğumuzu ve elimizden geldiğince görevimizi yerine getirmeye çalıştığımızı unutmamanızı istirham ediyorum. wink.gif

Kolay gele... smile.gif
silvershadow
Kerem atmadığın kabahat ne yapmak istiyosan onu yap... İstenmediğim yerde bir saniye bile durmam. İşine gelmediği zaman.... neyse... hepiniz Allaha emanet olun. Bir daha da gelmiyorum. Vallahi billahi bu sefer yemin de ettimmm...
kardelen_01
ALINTI(silvershadow @ Feb 3 2006, 02:16 PM) *

Kerem atmadığın kabahat ne yapmak istiyosan onu yap... İstenmediğim yerde bir saniye bile durmam. İşine gelmediği zaman.... neyse... hepiniz Allaha emanet olun. Bir daha da gelmiyorum. Vallahi billahi bu sefer yemin de ettimmm...

Böyle olması çok üzücü uzgunum.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.