edelveys
Jan 17 2006, 03:16 PM
Aşağıdaki resimler psikologlar tarafından ortaya çıkarılmış, defalarca test edilmiş, şekiller ve renkler değişerek bugünkü halini almış. Hangi resim size yakın geliyorsa seçin, dokuz ana karakterden hangisi size uyuyor bulun.

1. İçedönük-Hassas-Kolay Etkilenen: Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafinızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstün körü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa, yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.
2. Özgür-Geleneklere Karşı-Tutulamayan: Kendinizi geliştirmenizi saglayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani, akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.
3. Dinamik-Aktif-Dışadönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.
4. Ayakları Yere Basan-Dengeli-Uyumlu: Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor, çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki, herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan herşeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.
5. Profesyonel-Pragmatik-Kendini Tanıyan: Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise, herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.
6. Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan: Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlügünüze düşkün oldugunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz. Ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
7. Dikkatsiz-Oyunsever-Neşeli: Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.
8. Romantik-Hayalci-Duygusal: Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.
9. Analitik-Güvenilir-Kendinden Emin: Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.
haco
Jan 17 2006, 04:03 PM
Ben 2'yi seçtim.Ve baya uydu
MuSaB_BiN_uMeYR
Jan 17 2006, 04:15 PM
bende 2 yi seçtim..
cami halılarına benziyor...
aRaFaT
Jan 17 2006, 08:18 PM
@Li
Jan 17 2006, 11:14 PM
7. Dikkatsiz-Oyunsever-Neşeli: Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.
yok devenin nalı

alakaya madanoz hemde ketçaplı
Limriemvrm
Jan 17 2006, 11:44 PM
bende 2 yi seçtim.genelde iyi şeyler yazıyo. uydu yani.
Erciyes_prensi
Jan 17 2006, 11:58 PM
ben 2'yi siçtim ama tam beni amlatıyor
cihad_
Jan 19 2006, 10:01 AM
bende 5. seçtim..ama ben böylemiyim yaw
YiGiDo
Feb 1 2006, 02:17 PM
bende 8.i secdim

8. Romantik-Hayalci-Duygusal: Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.
tam beni anlatiyo
benja
Feb 2 2006, 06:30 PM
ben de 2 yi sectim, ucu bucagi belli olmayan bir resme benzedigi icin. ama pek de beni yansitmadi.
sİNeM
Feb 2 2006, 07:15 PM
7 yle 2 arasında kaldım ama 7 yı sectım
o kadar da uç degılım ..
kısmı uyuyor yane..
€G€Lİ_€F€
Feb 2 2006, 08:29 PM
9 u seçtimmm
Ridvan_22
Feb 3 2006, 11:21 PM
Ben de 2 yi seçtim. Gidiyorsun uzaklara. Hayallere dalıyorum. Bu resime saatlerce bakabilirim.
Ne anlama geldiğimi, beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü beni bir resimle ifade edecek resim hala hazır icat edilmedi.
n@mlı
Apr 15 2006, 07:40 PM
2'mi 7'mi derken 2'yi seçtim.
Yahu şu kişilik testleride olmasa kendimi tanıyamıyacam hihi...
yağmur
May 7 2006, 08:23 PM
benimkide uydu neşeli falan 7 idi sanırımda bağımsızlığıma düşkünlük biraz abartılmış okadar gerisi tuttu
hilal_ay
Jul 18 2006, 07:32 PM
7 yi seçtim bende...
beni anlatıyo tam anlamıyla...
yazyagmuru
Jul 25 2006, 07:28 PM
Arkadaşlar ben 3'ü seçtim ama 4 daha fazla uyuyor bana 3 tende uyanlar var tabi. Neyse doğruysa eğer bende kendimi öğrenmiş oldum

Selam ve dua ile ...........
cabcub
Jul 29 2006, 06:47 PM
Hod-ray
Jul 29 2006, 08:26 PM
ben de 9'u seçtim:) aynen beni anlatıyor
gökçen:)
Jul 30 2006, 05:35 PM
ben hem yediyi hem sekizi seçtim ikisi de uyuyo. şimdi ben çift karakterlimiyim yanii?..!
flower_rose
Jul 30 2006, 09:43 PM
bende 2 le 7 arasında kaldım ve 7 yi seçtim. bence uyuyo ...
renan
Aug 6 2006, 02:55 PM
4 ü seçtim ve uyuyor
Siyah
Aug 6 2006, 03:06 PM
ALINTI(MaTRaX @ Jan 18 2006, 12:14 AM)

ALINTI
yok devenin nalı

alakaya madanoz hemde ketçaplı

Aynen.
7'yle alakam yok. Ne biçim test ki bu.
Nasıl bir alaka kurmuşlar o resimlerle kişilik arasında merak ettim.
selma136
Aug 18 2006, 12:37 AM
ben 2 yi seçtm beni çok güzel anlatmış......
Seyfullah
Aug 18 2006, 11:18 AM
işte 2 ve 7 tam ben valla...
Teşekkürler
Aug 18 2006, 11:20 AM
<#thank#>
ahzab
Aug 22 2006, 12:37 AM
bende 3 ü seçtim bide içimden 8 olsun dedim,,ikiside uydu....hem ilginç we çeşitli şeyleri sewerim olayların baş kahramanıymışım bide buna benimle tanışıp sizin karar wermeniz lazım şimdi
başroldeyimdir herzaman desemm mütewaziliği aşarız dimmi
buna halk karar wersin
bide 8 ewet aynı zamanda düşüncelerimm ahhhhh ah herkes bi haberdir benim içimdennnn
hayatı we çewremdekiler sürekli aklımdadır
daha dewamm ederdim ama neyysssssssssssseeeeeeeeeeeeeee
yoktan'var
Aug 28 2006, 04:26 PM
ben de 2 ve 8'i seçtim.uyuyor sanırsam
SONER3583
Sep 10 2006, 06:55 AM
bir türlü 3 ten vaz geçemedim ve sonuç aynen o şekilde bu beni bir an olsun mutlu etti.teşekkürler
ReiSBeY
Sep 13 2006, 09:10 AM
Hakkaten ben anlamadım bu işi ... bu psikologlar Zekeriya Beyaz üniversitede dekan olması gibi bişi
bengisu
Sep 13 2006, 12:55 PM
ben de 3 ü seçtim ve bana uyuyor .
sezen741
Oct 15 2006, 12:58 AM
bende 3 ü seçtim,

tam beni anlatıyor
Kulûb_Hacegân
Oct 16 2006, 12:12 PM
9 demiş bulundum yanlışlıkla

ama o kare tuşunu evvelden beri severim
Golden_section
Oct 28 2006, 11:27 PM
ben 8 i seçtim ama pek tutmadı hatta hiç tutmadı...............
rukiye_ercan
Nov 11 2006, 11:46 AM
ben 8i seçtim aslında uyuyo bana ama diğerlerinde yazan seylerden de var bende karışığım biraz galiba
emel_izmir
Nov 22 2006, 12:39 PM
6 yı sectım

bı tek ben secmısım galıba

napiim ama ben sımetrı hastasıyım
DictatoR
Nov 22 2006, 02:13 PM
İşte bu test gerçek. 2 numaratörlü olan beni hama hama anlatıyor.
Ayrıytetten, bu test ÇİFT KİŞİLİK taşıyanlara da yardımcı olar biler.
n@mlı
Nov 22 2006, 02:26 PM
ALINTI(DictatoR @ Nov 22 2006, 02:13 PM)

İşte bu test gerçek. 2 numaratörlü olan beni hama hama anlatıyor.
Ayrıytetten, bu test ÇİFT KİŞİLİK taşıyanlara da yardımcı olar biler.
Demek sana yardımcı olar bilerdi ay balam...
tsunami
Nov 23 2006, 10:37 AM
s.a ben bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar ben 1. şekli seçtim ve gerçekten beni anlatıyor. aeo
nimet vural
Dec 10 2006, 07:34 AM
bende 9'u seçtim beni yansıtıyor bu testi bize sunan arkadaşa da teşekkür ederim.
bünyamin
Oct 13 2007, 07:02 PM
selam .aslında ben yeni üye olmadm ama uzun zamandr nete girmiyodm,yani siteyede girmedm.
neyse..ne cok 2 karakteri varmş yaf.ben 5 i begendm ve uyuyor hakikaten.ama ck zor sekil sectm ,ne biçim yada biçimsiz sey bunlar
siyahzambak ve merve
Oct 13 2007, 07:42 PM
şekillerden yedi çok hoşuma gitti ama 3te ilginç geldi... bişeler diyo ama fazlada tutmadı yani
kElEbEk MiSaLi
Oct 13 2007, 09:40 PM
9' u seçtim ve bana uyuyor
mehmet_st
Oct 16 2007, 05:04 PM
Dinamik-Aktif-Dışadönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.
harbıden benı tanımladı guzel testmıs
Petite
Oct 16 2007, 05:07 PM
8'i seçtim ve inkar ediyorum
sabah_rüzgarı
Oct 16 2007, 09:44 PM
9. Analitik-Güvenilir-Kendinden Emin: Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.
9 u seçtim ve kabul ediyorum
en azından alakaya maydanoz değil
beyda
Oct 20 2007, 12:51 PM
5. Profesyonel-Pragmatik-Kendini Tanıyan: Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı yapmayı sevenlerdensiniz.(bu cümle biraz sakat) Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise, herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz. 
bana bu uyuyor
sümeyye_
Oct 21 2007, 04:53 PM
Bende 3ü seçtim
engineer_fy
Oct 29 2007, 01:36 AM
töbeeee
TEVHİD
Oct 31 2007, 12:45 AM
6-9 arasında karar veremedim.
Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.