Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: KişiLiK TesTi
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
Sayfa: 1, 2
edelveys
Aşağıdaki resimler psikologlar tarafından ortaya çıkarılmış, defalarca test edilmiş, şekiller ve renkler değişerek bugünkü halini almış. Hangi resim size yakın geliyorsa seçin, dokuz ana karakterden hangisi size uyuyor bulun.

user posted image

1. İçedönük-Hassas-Kolay Etkilenen: Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafinızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstün körü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa, yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.

2. Özgür-Geleneklere Karşı-Tutulamayan: Kendinizi geliştirmenizi saglayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani, akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

3. Dinamik-Aktif-Dışadönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

4. Ayakları Yere Basan-Dengeli-Uyumlu: Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor, çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki, herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan herşeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.

5. Profesyonel-Pragmatik-Kendini Tanıyan: Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise, herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

6. Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan: Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlügünüze düşkün oldugunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz. Ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

7. Dikkatsiz-Oyunsever-Neşeli: Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

8. Romantik-Hayalci-Duygusal: Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.

9. Analitik-Güvenilir-Kendinden Emin: Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.
haco
Ben 2'yi seçtim.Ve baya uydu
MuSaB_BiN_uMeYR
bende 2 yi seçtim..

cami halılarına benziyor...smile.gif
aRaFaT
ben 5 i seçtim ne güzel şeyler diyo öle biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ama ne kadarını doğru diyo bilemem biggrin.gif biggrin.gif
@Li
7. Dikkatsiz-Oyunsever-Neşeli: Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

yok devenin nalı flaugh.gif

alakaya madanoz hemde ketçaplı flaugh.gif
Limriemvrm
bende 2 yi seçtim.genelde iyi şeyler yazıyo. uydu yani. biggrin.gif
Erciyes_prensi
ben 2'yi siçtim ama tam beni amlatıyor good.gif good.gif
cihad_
bende 5. seçtim..ama ben böylemiyim yaw thinking.gif
YiGiDo
bende 8.i secdim flaugh.gif

8. Romantik-Hayalci-Duygusal: Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.

tam beni anlatiyo flaugh.gif
benja
ben de 2 yi sectim, ucu bucagi belli olmayan bir resme benzedigi icin. ama pek de beni yansitmadi.
sİNeM
7 yle 2 arasında kaldım ama 7 yı sectım biggrin.gif o kadar da uç degılım .. smile.gif kısmı uyuyor yane..
€G€Lİ_€F€
9 u seçtimmm
Ridvan_22
Ben de 2 yi seçtim. Gidiyorsun uzaklara. Hayallere dalıyorum. Bu resime saatlerce bakabilirim.
Ne anlama geldiğimi, beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü beni bir resimle ifade edecek resim hala hazır icat edilmedi.
shiny.gif
n@mlı
2'mi 7'mi derken 2'yi seçtim. biggrin.gif
Yahu şu kişilik testleride olmasa kendimi tanıyamıyacam hihi... flaugh.gif
yağmur
benimkide uydu neşeli falan 7 idi sanırımda bağımsızlığıma düşkünlük biraz abartılmış okadar gerisi tuttu
hilal_ay
7 yi seçtim bende... smile.gif
beni anlatıyo tam anlamıyla...
yazyagmuru
Arkadaşlar ben 3'ü seçtim ama 4 daha fazla uyuyor bana 3 tende uyanlar var tabi. Neyse doğruysa eğer bende kendimi öğrenmiş oldum smile.gif
Selam ve dua ile ...........
cabcub
ya hu koskocaman forumda benden başka dördü seçen yok mu cray.gif biggrin.gif bleh.gif
Hod-ray
ben de 9'u seçtim:) aynen beni anlatıyor yes.gif biggrin.gif
gökçen:)
ben hem yediyi hem sekizi seçtim ikisi de uyuyo. şimdi ben çift karakterlimiyim yanii?..!
flower_rose
bende 2 le 7 arasında kaldım ve 7 yi seçtim. bence uyuyo ... biggrin.gif
renan
4 ü seçtim ve uyuyor
Siyah
ALINTI(MaTRaX @ Jan 18 2006, 12:14 AM) *

ALINTI

yok devenin nalı flaugh.gif

alakaya madanoz hemde ketçaplı flaugh.gif

Aynen. laugh.gif 7'yle alakam yok. Ne biçim test ki bu. sleep.gif Nasıl bir alaka kurmuşlar o resimlerle kişilik arasında merak ettim. rolleyes.gif
selma136
ben 2 yi seçtm beni çok güzel anlatmış......
Seyfullah
işte 2 ve 7 tam ben valla...biggrin.gif
Teşekkürler
<#thank#>
ahzab
bende 3 ü seçtim bide içimden 8 olsun dedim,,ikiside uydu....hem ilginç we çeşitli şeyleri sewerim olayların baş kahramanıymışım bide buna benimle tanışıp sizin karar wermeniz lazım şimdi
başroldeyimdir herzaman desemm mütewaziliği aşarız dimmi
buna halk karar wersin whistling.gif tongue.gif thumbup.gif
bide 8 ewet aynı zamanda düşüncelerimm ahhhhh ah herkes bi haberdir benim içimdennnn
hayatı we çewremdekiler sürekli aklımdadır
daha dewamm ederdim ama neyysssssssssssseeeeeeeeeeeeeee
yoktan'var
ben de 2 ve 8'i seçtim.uyuyor sanırsam smile.gif
SONER3583
bir türlü 3 ten vaz geçemedim ve sonuç aynen o şekilde bu beni bir an olsun mutlu etti.teşekkürler
ReiSBeY

Hakkaten ben anlamadım bu işi ... bu psikologlar Zekeriya Beyaz üniversitede dekan olması gibi bişi biggrin.gif
bengisu

ben de 3 ü seçtim ve bana uyuyor . smile.gif
sezen741
bende 3 ü seçtim, comico.gif tam beni anlatıyor
Kulûb_Hacegân
9 demiş bulundum yanlışlıkla tongue.gif ama o kare tuşunu evvelden beri severim smile.gif
Golden_section
ben 8 i seçtim ama pek tutmadı hatta hiç tutmadı............... confused1.gif confused1.gif
rukiye_ercan
ben 8i seçtim aslında uyuyo bana ama diğerlerinde yazan seylerden de var bende karışığım biraz galiba blink.gif
emel_izmir
6 yı sectım confused1.gif bı tek ben secmısım galıba bleh.gif napiim ama ben sımetrı hastasıyım fool.gif
DictatoR
İşte bu test gerçek. 2 numaratörlü olan beni hama hama anlatıyor.

Ayrıytetten, bu test ÇİFT KİŞİLİK taşıyanlara da yardımcı olar biler.
n@mlı
ALINTI(DictatoR @ Nov 22 2006, 02:13 PM) *
İşte bu test gerçek. 2 numaratörlü olan beni hama hama anlatıyor.

Ayrıytetten, bu test ÇİFT KİŞİLİK taşıyanlara da yardımcı olar biler.

Demek sana yardımcı olar bilerdi ay balam... oleyo2.gif oleyo2.gif oleyo2.gif

tsunami
s.a ben bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar ben 1. şekli seçtim ve gerçekten beni anlatıyor. aeo
nimet vural
bende 9'u seçtim beni yansıtıyor bu testi bize sunan arkadaşa da teşekkür ederim.
bünyamin
selam .aslında ben yeni üye olmadm ama uzun zamandr nete girmiyodm,yani siteyede girmedm.
neyse..ne cok 2 karakteri varmş yaf.ben 5 i begendm ve uyuyor hakikaten.ama ck zor sekil sectm ,ne biçim yada biçimsiz sey bunlar
siyahzambak ve merve
şekillerden yedi çok hoşuma gitti ama 3te ilginç geldi... bişeler diyo ama fazlada tutmadı yani tongue.gif
kElEbEk MiSaLi
9' u seçtim ve bana uyuyor clapping.gif
mehmet_st
Dinamik-Aktif-Dışadönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.
harbıden benı tanımladı guzel testmıs
Petite
8'i seçtim ve inkar ediyorum dry.gif
sabah_rüzgarı
9. Analitik-Güvenilir-Kendinden Emin: Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.

9 u seçtim ve kabul ediyorum

en azından alakaya maydanoz değil biggrin.gif
beyda
5. Profesyonel-Pragmatik-Kendini Tanıyan: Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı yapmayı sevenlerdensiniz.(bu cümle biraz sakat) Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise, herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

yes.gif bana bu uyuyor
sümeyye_
Bende 3ü seçtim
engineer_fy
töbeeee
TEVHİD
6-9 arasında karar veremedim.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.