güzel kalpli kardeşim sana katılmamak mümkün değil.okullarda dediklerinin hepsi var ve uygulanıyor malesef bizde uygulamak zorunda kalıyoruz.bende çocukları çoook ama çoook seviyorum.fakat sevgi artık bu mesleği yapabilmek için yeterli değil. bu mesleği severek yapıyorum ve bu mesleği yaapabilmek için imam hatip lisesini okuduktan sonra metge başlığı altında ikinci liseyi okudum maksat Allah Rızasını kazanmak ve Allah tarafından gönderilen bu güzel varlıklara sevgimizi ve bilgimiz aktarabilmek ama dediğim gibi malesef yeterli olmuyor. 4 sene öğretmenlik yaptım. bunun son iki senesi ismi lazım değil hızla büyüyen bir kolejde tamaladım. başımı okula girerken açmak zorunda kalıyordum ama malesef bu da yeterli olmadı. Bir pazar günü okuldan öğretmen arkadaşlardan birinin nikahına gittim ve ertesi gün okulun müdürü beni kenara çekerek sen nasıl kapalı bir şekilde düğüne gidersin diye beni resmen azarladı.bende "ben bu arkadaşla liseden beri arkadaşım,sonuçta bu okuldan dolayı tanımıyorum" dedim ama neymiş okuldan velilerde nikaha katılmışmış hatta biri şikayet etmiş.tabi güyaaa ama yalannnnnnn.yalan diye gönül rahatlığı ile söylüyorum çünkü daha sonradan arkadaşlarla konuşurken ortaya çıktı ki o bahsettiği veli daha ben gelmeden nikahtan ayrılmış yani beni görmemiş. Ayrıca yine bir arkadaş uzun etek giydiği için uyarı almıştı..yani diyeceğim o ki..bazı meslekleri yapmak yürek ister. ben bu sınavda başarılı olamadım arkadaşlar. Allah sizin yardımcınız olsun. Ben malesef 2yıl sonunda açılmak zorunda kaldım.

insanların davranışları ve bakışları yıprattı artık. bir olay daha anlatayım yine veli,lerimden bir tanesi yanıma geldi. koskoca sınıfımda bir kapalı velim olmasına karşın ona takmış resmen. geldi dedi ki.şu başı kapalı kadın kimin annesi.bende ...... 'nın annesi dedim. bana yüzünü buruşturarark dedi ki..ıyyy bunların hepsini toplayıp irana göndermek lazım..hep çok üzüldüm bu lafına hemde içimden güldüm sessizcee.sen çocuğunu kimin eline teslim ediyordun bak şu Alllah'ın işine. oysa farkında değilller. yeri gelince senden iyi öğretmen yok.senden başka öğretmeni asla istemeyiz. senden sebep kayıt yeniliyoruz illede sen ,illede senn.peki yaa sorun ne??? ben yine benim

bunun gibi bir sürü olayla karşılaştım.araba ya da otobüs arkakalarıına saklanarak ya da bir apartman boşluğuna saklanarak başımı kapatmaya çalışmak beni çok yıprattı.bir de bu duruma şahit olan insanların "" aaa şuna bak, kim bilir nerelerde gezdi tozdu şimdi de başını örtüp eve gidiyor.bunların topu böyleee" diye düşünecekler düşüncesi benim psikolojimi iyice bozdu. yani ben bu sınavı kaybettim. sakın sizde (meslektaş kardeşlerime söylüyorum)benim gibi özel kolejde çalışayım yok en azından referans olur düşüncesi ile böyle bir kuruma girmeyin.bana getirilerinden çok götürüleri olmuştur
eğer kabul ederseniz bir abla tavsiyesi ya da kimine göre kardeş tavsiyesi... şuan devlete girmek için uğraşıyorum.açıköğretim üniversitesi 4.snıftayım.en son geçen hafta tekrara kapanma girişimim oldu ama başaramadım:( çok zor geldi. ama zor gelen kapanmak değil. zor gelen yine malesef çevremdeki insanların düşüncesi ve onlara söyleyeceklerim..namazlarımı kılıyorum, orucumu tutuyorum hamdolsun her sabah namazından sonra yasin,tebareke ve amme okumaya çalışıyorum. hatta kuşluk namazlarını bile atlamadan kılmaya çalışıyorum ama yine de artık ben, "ben olamaıyorum"

neyse kardeşlerim hakkınızı helal edin çok uzun oldu.konudan konuya atlayarak yazdım durdum ama çok doluyum ve içimde hala süre gelen bir fırtına var.dinmek bilmiyor....bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin.. Allah yar ve yardımcınız olsun..[size=2]
ALINTI(ubeyd_el_turki @ May 4 2006, 09:36 AM)

Küçükçekmecedeki DEVLETE ait ilköğretim okulundaki Rezalet PERDESİ
1- Çocuklara öğretilen konuların başında NOEL, NOEL BABA, yılbaşlarını KUTLAMA, yılbaşlarında HEDİYELEŞME geliyor...5-6 yaşındaki çocukların birbirlerine ailelerine NOEL zihniyeti aşılanıyor.
2- Çocuklara zihni ve ahlaki melekeler aşılanması yerine SULTANS OF THE DANCE adlı gruptan bir PESPAYE kılıklı keçi sakallı çift küpeli bir dinsiz tarafından DANS ve BALE dersleri veriliyor.Üstelik bu rezil adam haftada 2 saat için öğrenci başına 20 ytl para alıyor.Dikkat en az 180 öğrenci var...
3- Bu çocuklara İngilizce dersi vermek için öğretmen arayan okul yönetimi kardeşlerimizden birisine teklif gönderiyor ve de teklifi "Öğrenci başına haftada 6 saat ders verin ve AYDA her öğrenciden 1 ytl alın" yani haftada 2 gün ayda 8 gün işinizi gücünüzü bırakıp okula gidin ve bunu ayda sadece 180 YTL için yapın...Yani çocuklara bir DİL öğretmek para etmez, sizde para etmezsiniz ama KEÇİ SAKALLI DANSÇI çocuklara ahlaksızlığı öğretiyor ya...O para eder...
4-Çocuklara aynen BATILI ZİHNİYETİYLE doğum günleri kutlanıyor eğlenceler düzenleniyor...
5-Çocuklara SÖZDE eğitim veren bayan öğretmenlerin çoğu ABSÜRD ve de AHLAKSIZ kıyafetlerle okula geliyor.
Ve daha neler neler...
Buyrun yorumlar sizin...