Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Oyun oynamaya ne dersiniz?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Lingua-Franca
Oyunun adı bu gün mutsuzum cünkü ????

Baslayalım, whistling.gif

Bu gün mutsuzum çünkü Bayramın tadını alamadan gitti gidecek cray.gif

Sıra sizde smile.gif
TiKky
3 taş oynamak isteyen var mı flaugh.gif Şaka bir yana Kardeşim yok oyun moyun yok ne oyunu lütfen ciddiyet ...
La_Edri
QUOTE(TiKky @ Jan 12 2006, 04:12 PM)
3 taş oynamak isteyen var mı
*

Tikky, mutlu olmak istiyo whistling.gif whistling.gif
Lingua-Franca
QUOTE(TiKky @ Jan 12 2006, 04:12 PM)
3 taş oynamak isteyen var mı flaugh.gif Şaka bir yana  Kardeşim yok  oyun moyun yok ne oyunu lütfen ciddiyet  ...
*

Oyun oynamak ciddiyetsizlik degildir.En ciddi adamlar bazen oynadıkları oyunlardan yaptıkları güzel cıkarımlarla kendini büyüten ve bu kaynaklardan beslenenlerdir.

Şimdilik Sağlıcakla Kalın... !
TiKky
QUOTE(Lingua-Franca @ Jan 12 2006, 04:32 PM)
Oyun oynamak ciddiyetsizlik degildir.En  ciddi adamlar bazen oynadıkları oyunlardan yaptıkları güzel cıkarımlarla kendini büyüten ve bu kaynaklardan beslenenlerdir.

Şimdilik Sağlıcakla Kalın... !

*

Ej ej ej Anlamadınki sen beni neyse ( geyik ) başlığına gel oku anlarsın ozaman beni merak etme bende sana hak veriyorum Varmısın 3 taş oymaya tongue.gif Yenerim ama bak diyim Acımammm flaugh.gif

Bu arada Şu güzel sözünü gelip Geyik başlığınada yazar mısın flaugh.gif
bizimyunus
Bu gün mutsuzum Çünkü islamiforum kaynıyo.... uzgunum.gif
TiKky
QUOTE(bizimyunus @ Jan 12 2006, 05:03 PM)
Bu gün mutsuzum Çünkü islamiforum kaynıyo.... uzgunum.gif
*

yunusum biz bir aileyiz ne alaka ... Çokta mutluyuz ... biggrin.gif bundan rahatsız olanlar ola bilir ... buda bizim sorunumuz değildir ... her ailede yaramaz çocuk çıkar flaugh.gif onuda yaramaz diye silecek değiliz gider gönlünü alırız ...
bizimyunus
yaramaz çocuk kim acabaa??
Dilara66
QUOTE(bizimyunus @ Jan 12 2006, 07:05 PM)
yaramaz çocuk kim acabaa??
*

BEN´misim tongue.gif tikky abi dedi beni bi ara terbiye edecek (dayak atarak biggrin.gif )

neysee oyuna gelelim

ben bügün cok mutsuzum cünkü ders calismam gerek yarin sinav(eyvahhh yandim ben ya) blink.gif
@Li
QUOTE(Dilara_66 @ Jan 12 2006, 07:32 PM)
BEN´misim tongue.gif tikky abi dedi beni bi ara terbiye edecek (dayak atarak biggrin.gif )
neysee oyuna gelelim

ben bügün cok mutsuzum cünkü ders calismam gerek yarin sinav(eyvahhh yandim ben ya) blink.gif
*

bugün mutsuzum çünkü TiKky beni yendiiiii cray.gif cray.gif

ühüüüüüüüüüüü

(ya TiKky insan bir takdir eder)
Dilara66
QUOTE(MaTRaX @ Jan 12 2006, 08:18 PM)
bugün mutsuzum çünkü TiKky beni yendiiiii  cray.gif  cray.gif

ühüüüüüüüüüüü

(ya TiKky insan bir takdir eder)
*

üzülme abicim o tikky yi ben bilmezmiyim ahh ahh annesine ben sikayet ederim sen korkma sonra bi güzel dayak yer (oklavayla) hem kim bilir hile yapmistir o tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
NEMR
bu gün mutsuzum çünkü en sevdiğim arkadaşımla messengerda konuşamadık crying.gif crying.gif
@Li
QUOTE(DESERT ROSE @ Jan 12 2006, 10:18 PM)
bu gün mutsuzum çünkü en sevdiğim arkadaşımla messengerda konuşamadık  crying.gif  crying.gif
*

ya bu kadar üzüleceğini bilsem gelirdim yaww

abla kusura bakma beni bu kadar sevdiğini bilmiyordummm cray.gif cray.gif ağlattın beniii ühhüüüü
NEMR
heeee ewet öyleee flaugh.gif flaugh.gif ondan 100 gr sar abi (alıntıdır)
Dilara66
ya ben mutzuzum cünkü sitenin en kücücgüm ama halen bayram haslimi topliyamadim ne oluyoruz yaaa artik verein su hasliklari bayram geldi gecti siz halen vereceksiniz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (yirmi milyon en az anca 10€ yapiyor) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pamuk eller cebeeee biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lingua-Franca
Bu gun baska bir gün ve ben dünden daha cok mutsuzum,cunku gecen her gun kaybettiklerimi biriktirdigim cantam agırlasıyor.Bu agırlık ise ta yüreğime vuruyor en amansız sancılarla.

Selametle...
cihad_
yaw oyun oynama yaşımız geçti ama çok ısrar ettiniz iki kelamda ben edeyim biggrin.gif ben bugün gerçekten mutsuzum yaw..ciddi söylüyorum biggrin.gif her yEri yıkıp geçirmek istiyorum..ama olmuyo ..bişey hop dur bakalım diyor biggrin.gif varmıdır bir tavsiyesi olan biggrin.gif ?
Lingua-Franca
QUOTE(cihadd @ Jan 13 2006, 04:20 PM)
yaw oyun oynama yaşımız geçti ama çok ısrar ettiniz iki kelamda ben edeyim biggrin.gif ben bugün gerçekten mutsuzum yaw..ciddi söylüyorum biggrin.gif her yEri yıkıp geçirmek istiyorum..ama olmuyo ..bişey hop dur bakalım diyor biggrin.gif varmıdır bir tavsiyesi olan biggrin.gif ?
*

Yaw hayırdır kardesim sebepsiz yere mutsuz isen önce sebep bul bence yoksa bu etrafı kırıp döktüğün seyleri bile kızdırabilir biggrin.gif
Sebep bulduktan sonra bi daha düşünürüz friends.gif

Selametle whistling.gif
cihad_
QUOTE(Lingua-Franca @ Jan 13 2006, 04:27 PM)
Yaw hayırdır kardesim sebepsiz yere mutsuz isen önce sebep bul bence yoksa bu etrafı kırıp döktüğün seyleri bile kızdırabilir biggrin.gif
Sebep bulduktan sonra bi daha düşünürüz friends.gif

Selametle whistling.gif
*

tavsiye istedik nasihat geldi gene biggrin.gif bilsem sana tavsiye et dermiyim biggrin.gif aslında ben tikky i yenmek istiyorum yaw..ama oyunu bana vermedi bir iki taktik geliştirmiş hep onu uyguluyo..tikky oyunu bana yollada bir iki taktikde ben geliştireyim biggrin.gif bekliyom haaaa flowers.gif
Lingua-Franca
QUOTE(cihadd @ Jan 13 2006, 04:32 PM)
tavsiye istedik nasihat geldi gene biggrin.gif bilsem sana tavsiye et dermiyim biggrin.gif aslında ben tikky i yenmek istiyorum yaw..ama oyunu bana vermedi bir iki taktik geliştirmiş hep onu uyguluyo..tikky oyunu bana yollada bir iki taktikde ben geliştireyim biggrin.gif bekliyom haaaa flowers.gif
*

Bak nasıl anlattın derdini ama Tikky i yenemedin diye kızgınsın demek doh.gif

Ya Tikky kardes suna yardımcı ol biraz yenil bi kere bari friends.gif
cihad_
yaw mubarek yenilmek önemli değil..önemli olan yarışmak..para kazanmak ,kariyer yapmakta önemli değil biggrin.gif ama tikky taktik geliştirmiş nasıl yeneyim ben biggrin.gif ver oyunu bana bi günde çözeyim..ama yok verirmi hiç biggrin.gif bende olsam bende vermezdim biggrin.gif
Lingua-Franca
Yahu o zaman biz işi kokten halledelim.Taktik geliştirelim senlen dancing.gif
Belki tutar ne dersin friends.gif
maussema
ben bugun mutsuzum cunku anlamasını bekledıgım kısıler benı anlamıyor acaba ben mı anlatamıyorm kendımı cray.gif
Lingua-Franca
En kısa sürede anlasılman temennisi ile kardesim sad.gif

Selametle insallah
feyza:)
............çünkü msn space ime bi türlü şarkı yükleyemedim sad.gif

gerçi space im daha bomboş ama yine de ben önce şarkı yüklemek istiorum tongue.gif
@Li
ALINTI(feyza:) @ Feb 4 2006, 08:07 PM) *

............çünkü msn space ime bi türlü şarkı yükleyemedim sad.gif

gerçi space im daha bomboş ama yine de ben önce şarkı yüklemek istiorum tongue.gif

ah ah ne büyük mutsuzluk sebebi smile.gif

biz yükledikte ne oldu sanki smile.gif
feyza:)
hehe o geçmişte kaldı artık yükledim biggrin.gif biggrin.gif
çok güzel esmaül hüsna çalıyo beklerimm seni de smile.gif
@Li
ALINTI(feyza:) @ Feb 5 2006, 09:28 PM) *

hehe o geçmişte kaldı artık yükledim biggrin.gif biggrin.gif
çok güzel esmaül hüsna çalıyo beklerimm seni de smile.gif

inş. gelirim de kahve ikram edecekmisin smile.gif
Ka®anfil
ALINTI(maussema @ Jan 13 2006, 06:26 PM) *

ben bugun mutsuzum cunku anlamasını bekledıgım kısıler benı anlamıyor acaba ben mı anlatamıyorm kendımı cray.gif

Aynen sad.gif
emrahdemir
Bugün mutsuzum çünkü ....................

sebep çooookk ... cray.gif cray.gif cray.gif
kardelen_01
Bugün mutsuzum çünkü telefonum hiç çalmadı cray.gif cray.gif cray.gif
borahmet79
bu gün mutsuzum çünküsü yok. sebebi yok
sesrarengiz
Bugün mutsuzum çünkü.
Açıköğretim ara sınavlarına hiç hazırlanamadım. Matematik le başım dertte.

Allah yardım etsin tüm öğrencilere...
canışığı

Dün ve bugün mutsuzum...Yanlış anlaşıldım çünkü... cray.gif
bilgecan
bugun mutsuzum cunku .......... sebep cokkkkkkkkkkkkk offfffffffffffffff
M_i_r_a_y
ALINTI(Lingua-Franca @ Jan 13 2006, 05:49 PM) *

Bu gun baska bir gün ve ben dünden daha cok mutsuzum,cunku gecen her gun kaybettiklerimi biriktirdigim cantam agırlasıyor.Bu agırlık ise ta yüreğime vuruyor en amansız sancılarla.

Selametle...

Allah yukunu hafifletsin...gercekten cok guzel ifade etmissin...bir cogumuz ayni durumdan sikayetciyiz sanirim...benim mutsuz oldugum bir durum yok hamd olsun..olan arkadaslariminda Allah yardimcilari olsun...selametle...
NEMR
bu gün mutsuzum çünkü pasaport işlemlerini başlatamadım sad.gif dua edin arkadaşlar yaa crying.gif
xxegeli2oxx
BUGÜN COK MUTSUZUM CÜNKÜ YARIN ANNEM HASTANEYE YATACAK VE PAZARTESI AMELIYAT OLACAK cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
..:::ELiF:::..
cooook gecmış olsun xxegeli2oxx sad.gif
ALLAH yardım etsin kardeşim smile.gif
esMetu
Bu başlığı okuyayım dedim moralim sıfıra indi ya sad.gif herkes mutsuzum yazmış..
xxegeli2oxx
bugün mutlu degilim cünkü .... hmmm ... annem bugün hastanede ve ameliyat oldu .... cray.gif cray.gif
DictatoR
xxegeli2oxx geçmiş olsun flowers.gif

Bugün mutsuzum. Çünkü mutluluk nedir hiç blimedim cray.gif
xxegeli2oxx
@dictator

cooooook tskler flowers.gif

... bekle bir gün belki sen de mutlu olursun ... ALLAHdan ümit kesilmez .... biggrin.gif
For_G0D

Bugün mutsuzum, dün ve ondan önceki günlerde de öyle, çünkiii ;

Pc başına kilitlenip kalmışım... Sanırım gözlerimin önünde bir koruyucu olacak confused1.gif
EbRaR_
Bu gün ve bu aralar mutsuzum iştahım kaçtı,başım ağrıyor ,etrafıma karşı biraz hırçın davranıyorum bunun farkındayım ama benim halimi anlamalılar, sanırım öss stresi dedikleri bu... crying.gif
karakiz
bende mutsuzum cunku yazılılar baslıyo ve benm hıc ders calısasım yok
gokhanyalcin
Bugün mutsuzum çünkü kötü bir rüya gördüm...
Ayn-ı Visal
Kardeşler kişi kendini ne kadar mutsuz görürse o kadar mutsuz olur.Bence burda mutsuzluğumuzu ifade edeceğimize mutluluğumuzu ifade edelim.Hem kendimizi de motive etmiş oluruz yes.gif

Bu gün mutluyum çünkü evdeyim jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.