Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Modernizm'e karşı 3110
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
....

Samimi kardeşlerimi tehid ediyorum...!
Hayat felsinde de modernizm e karşı biri olarak fazla cep telefonu kullanmam ama gereken zamanlarda yanımda bir 3310 oluyor çevremde malesef zevk için ayda hatta haftada telefon değişdiren arkadaşlar var tok açın halınden anlamaz misali... Bana göre bu olay artık bazı kişilerde hastalık boyutuna gelmiş halbu ki telefon adı üstünede 1 milyarlık telefonlada konuşabilirim 10 milyonluk telefonlada smile.gif

''Sahabeler şu zamanda ki insanları görse kafir der şu zamandaki insanlarda sabaheleri görse deli der''
benim aklıma gelen bu söz smile.gif

3310 ile bilği vermek isteyenler var acabe proğram meleodi yükleyebilirmiyiz.. smile.gif

Eyvallah...
Erciyes_prensi
user posted image

kardeş bu yanlız işin geyik kızmı ama 3110 program ve vesayre gibi özellikle yapılmıyor ama yinede araştır
Limriemvrm
üzerinde çok tartışılabilecek bir konu.
her şeyi bu kılıfın içine sokabiliriz.internet de gereksiz ve fantazi bir şey mesela. bilgi ediniyoruz işimize yarıyor diyebilirsin. interneti olmayanlar veya internetin olmadığı zamanlar nasıl yaşıyorlardı. kameralı telefonlar var.
çok gereksiz gibi görünür çoğu kişiye. bazıları içinse yararlıdır.
mesela annem evde yanlız kardeşim ve ben dışarda okuyoz.
bir anda tek bşına kaldı evde ve çok zor zamanlarda geçirdi.
ona bir fotograf göndermem son halimi ve ya video ne kadar mutlu ediyo bilemezsin. gerisi zaten önemli değil. söylemek istediğim insndan insana değişebilir. mesela çoğu kimse 2-3 çeşit elbise ile idare edebilecekken daha fazlasını alır bunu hemen herkes yapar. çoğu kimseninde buna vaerecek bir cevabı olur. neyin doğru neyin yanlış oldugunu kestirmek pek kolay olmuyor.
selametle....
feyza:)
clap2.gif clap2.gif resime bayıldım ..

zınar ablacım nerden buluyosun böle konuları...
telefona olan anlamsız düşkünlük konusunda sana hak veriyorum..ama insanın elinde olan bişey değil ben şimdiki telefonumu aldığımda uzun süre değiştirmem diyodum ama insan sıkılıyor flaugh.gif bide her geçen gün yeni özellikler çıkıyo.. hatta 2 tane kullanıyorum abartıp 2 hattım var diye...
ayrıca telefon artık konuşmanın dışında farklı amaçlar için kullanıldığı için insanlar bu kadar sık değiştiriyo... dediğin gibi sadece konuşmak için kullanılsaydı ericsson 337 taş gibi telefon 5. kattan atsan bana mısın demiyodu herkes onu kullanırdı... wink.gif tongue.gif
silvershadow
Forumda beni en teknolojik kişi seçmiş bi kardeşimiz ama teknolojiyi sadece faydalı iş için kullanıyorum. Ve zınar kardeşim seninle aynı duyguları paylaşıyorum... Nerde neyi nasıl kullanıcağımızı bilmemiz gerekmektedir. Çünkü ahirette bunların hesabını asla veremiyecez. inşallah ki veririz.
Ve telefon da 3310 kullanıyorum... Kullanabilene özellik değil kafa gereklidir. Deliye dünyayı verseniz nereye götüreceği bellidir...
....

İlem eyyühel aziz..!( ey kıymetli kardeşim..!)

Evvela: bedrin aslani güzel tabiki insandan insana değişir zaten samimi kardeşlerimi tehid ediyorum bu yazımda smile.gif

Saniyen: erciyes kardeşe teşekkürler vay be telefonu mübarek güdümlü roket atara cevirmişsın smile.gif evet zannedersem melodi vs.. yüklenmiyor sad.gif ama bu hali ilede iyi smile.gif

Salisen: Feyza abla 2 hat blink.gif kopdum ya biggrin.gif bayağı yoğun ve meşgul biri olmaslısın smile.gif işin aslı gecende arkadaşa tel almaya gittik ericson 337 varmı diye sordum adam ne dese iyi arşivlerde resimleri vardı enson smile.gif

Rabian: silver abiye teşekkürler abi biz seni biliyoruz '' Deliye dünyayı verseniz nereye götüreceği bellidir... '' bu söz de güzelmiş abi seninde 3310 kullanman dahada cesaret verdi bana smile.gif

Haşiye: abi sanada telefonu cıkarttığın zaman şu takozdan kurtul vs komyoncu gibi şakalar yapıyorlarmı okulda çevrenda vs...

yokmu yav bu kadarmı koskoca forumda 3310 kullanan

Eyvallah...
La_Edri
zınar 3310 olmasada benim telefonumda yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum nokia 6210 o zamanlar iyi telefonlar arasındaydı.Benim için hala daha öyle.
Hİç değiştirmeyi düşünmemiştim amma velakin kamera ve foto çekme özelliğinin olmaması zaman zaman eksikliğini göstermekte.

Yıllardan sonra ilk defa telimi değiştirmek istedim Motorola V3 ü görünce hayatım değişti smile.gif
görüntüsü ,tasarımı ben gibi bi insanı bile etkiledi smile.gif
silvershadow
Valla zınar kardeşim kimsenin ne dediği pek umrumda değil smile.gif Telefonla insan yerine konacaksak bıraksınlar kimse koymasın. İnsan dediğin haya ve edeptir. Gerisi boş boş boş daha ne diyeyim... Üstadın çok güzel bir sözü var sen daha iyi bilirsin. Allah rızası, Allah rızası, Allah rızası; O'nun istekleri önemli. Bize zaten herşeyi vermiş gerekli olan. Ama kullanabilene!!!

Kismet ne güzel yazmış imzasına; içindeki kitabı okuyamayana dışındakiler ne fayda etsin!!!
osmanlitorunu
QUOTE(La_Edri @ Jan 3 2006, 10:38 AM)
zınar 3310 olmasada benim telefonumda yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum nokia 6210 o zamanlar iyi telefonlar arasındaydı.Benim için hala daha öyle.
Hİç değiştirmeyi düşünmemiştim amma velakin kamera ve foto çekme özelliğinin olmaması zaman zaman eksikliğini göstermekte.

Yıllardan sonra ilk defa telimi değiştirmek istedim Motorola V3 ü görünce hayatım değişti smile.gif
görüntüsü ,tasarımı ben gibi bi insanı bile etkiledi smile.gif
*

Motorola V3 gercekten cok güzel bir Telefon
La_Edri
hafızası çok az ama.Bende alacaktım ama vazgeçtim
@Li
QUOTE(La_Edri @ Jan 20 2006, 09:12 PM)
hafızası çok az ama.Bende alacaktım ama vazgeçtim
*

gelin hepimiz 3310 kullanalım sonrada bir dernek kuralım 3310 kullananlar derneği...

ben şimdi size sony ericsson w800i tavsiye ederim harika bi telefon ikinci ele düşmesini bekliyorum tam kullanılacak bir cihaz 2 mp kamerası var...

V3 kesinlikle önermiyorum pilleri çok çabuk bozuluyo hafızası 4 mb. motorolanın tek iyi tarafı teknik servis alanında bir numara... (birde işin boykot tarafı varr) flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.