Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: deri tekstil
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
rakunorhan
deri vizon kürkle ilgili hertürlü yardıma hazırm mesla deri nerlerden alınır kalitesi nasıl anlaşılır
kardelen_01
Derinin şuan ki durumu nedir?

Kıyafette ve iç dekorasyonda çok tutuluyor mu??

Mesela koltuk takımları fiyat bakımından nasıldır???
feyza:)
geçenlerde haberlerde izlemiştim ucuza mal etmek için domuz derisinden montlar filan yapılıyormuş,ya da başka ürünlerde de kullanılıyordur herhalde ... bunu nasıl anlarız ? çünkü satıcılar müşteriyi bu konuda uyarmıyorlarmış sanırım confused1.gif
rakunorhan
QUOTE(feyza:) @ Jan 19 2006, 02:52 PM)
geçenlerde haberlerde izlemiştim ucuza mal etmek için domuz derisinden montlar filan yapılıyormuş,ya da başka ürünlerde de kullanılıyordur herhalde ... bunu nasıl anlarız ? çünkü satıcılar müşteriyi bu konuda uyarmıyorlarmış sanırım  confused1.gif 
*

s.a haber doğrudur bizim piyasa zeytinburnu istanbul burda domuz derisi kullanan birçok firma var derinin domuz mu değilmi olduğunu anlamanın yolu deriye dikkatlice bakıldığında domuz derisinin üzerinde gözenek ler vardır yani tüyü yolunmuş tavuktakine benzer bu arda tavukdemişken kuşgribinede dikkat smile.gif
rakunorhan
QUOTE(kardelen_01 @ Jan 19 2006, 02:43 PM)
Derinin şuan ki durumu nedir?

Kıyafette ve iç dekorasyonda çok tutuluyor mu??

Mesela koltuk takımları fiyat bakımından nasıldır???

*

s.a
deri şu an içpiyasada devletinde desteği ile moda yapılmak için çalışılıyor biz genelde rusya piyasasına deri yapıyoruz bayan kaban deri koltuk lar fiyat bakımından bayoığı pahalı zaten deri diye satılan bayagi emitasyon var zeytin burnu istanbula yolunuz düşerse bekleriz s.a
meryem dua
ALINTI(feyza:) @ Jan 19 2006, 02:52 PM) *

geçenlerde haberlerde izlemiştim ucuza mal etmek için domuz derisinden montlar filan yapılıyormuş,ya da başka ürünlerde de kullanılıyordur herhalde ... bunu nasıl anlarız ? çünkü satıcılar müşteriyi bu konuda uyarmıyorlarmış sanırım confused1.gif

selamunaleykum kardeşim

domuz derisi seninde bahsettiğin gibi maliyeti ucuz bir deri cinsidir genelde ayakkabıda mostra yada astarda kullanılır lakin giyimde kullanılıyorsa bunu anlamak çok güç değil.öncelikle deri normal deri görüntüsünden bayağı farklıdır,gözenek gözenek ufak delikli deridir ve kokusu glase yada softy deriden daha kötüdür.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.