Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Doğum Günleri
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
TiKky
Doğum gününüz KUTLU OLSUN ...

Doğum günü Bu gün Olanların ve bundan sonraki günlerde doğanlar Burada Paylaşalım smile.gif

Bu gün Ömer Faruk Kardeşimin Doğum günü YarınArzumun Doğum günü Şimdiden Kutlu olsun ... Dünyaya gelişleri İslam Ümmetine Hizmetlerinden Allah Razı olsun ...
ArZu
Ömer faruk'a mutlu yıllar doğum günü kutlu olsun Tikky teşekkürler sağol flowers.gif flowers.gif
Vuslat Rana
Ömer Faruk kardeşimizn doğum günü hayırlı olur inş..

Rabbim hayırlı, mutlu,huzurlu,sağlıklı uzun ömür nasip eder, ilmini,takvasını artırır inş...

Arzu seninki yarın koca bir pasta hazırlıyorum sana smile.gif
emrahdemir
Ömer Faruk Doğum günün kutLu oLsun ,,,
HayırLı hizmetLer yapman duasıyLa,
Sahibine emanet oL ...
feyza:)
Hemşoom doğumgünün kutlu olsun...Allah'ım uzun, sağlıklı, mutlu, hayırlı bi ömür versin inşallah.... flowers.gif
Bugün geyik kanı çaylar senin için demlenecek wink.gif

Arzuzum seninkini de şimdiden kutluyorum yarın da kutlucam inşallah wish.gif flowers.gif

selametle...
benja
abi d.gunun kutlu olsun. hayirli seneler diliyorum. gece ozel msj atmistim zaten smile.gif
TiKky
Ömer Faruk Kardeşim bu forumda dini savunanların islamı temsil edenlerin bilim ve ilim yolunda bel kemiğini teşkil eden Ehli sünnet bir kardeşimdir Allah ondan ve onun gbilerden razı olsun ilmini artırsın saolsun kendisini sevdirdi bize bizde sevdik kendisini Allah senden Razı olsun ömerim ....

Doğum günü kutlamak dinen uygunmu bilmiyorum ama benim Kutladığım Kutlamak İSTEDİĞİM doğum gününe nazaran sizin gibi Din Kardeşlerimizin efendi Ahlaklı ve temiz kişilerin islam Ümmeti içinde olmaları Bu dairede olmaları Böyle kişilerin Dünyayı teşrif edişlerini kutlamak istiyorum Başkada bir niyetim yok zaten ...

TiKky
QUOTE(ömer faruk @ Dec 28 2005, 02:13 PM)
Kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun benim için yüreğinizden düşüncelerinizden ve kalbinizden geçirmiş olduğunuz duygu düşünce ve temennileriniz ve en önemliside Allah rızası için ettiğiniz dua lar için hepinize teşekkürü ayrı ayrı bir borç bilirim ve bu temennilerinizin güzel dileklerinizin bin katından daha üstününü ben yüce Allah c.c hzlerinden alemleri terbiye eden rabbimden niyaz ederim Allah cümlemize hayırlı sağlıklı huzurlu ve bereketli uzun ömürler nasip eylesin ve Allah c.c hz leri bizleri islama hadim gençlerden eylesin ve yolunda hizmet ederek can veren kullarından eylesin kusura bakmayın pastam yok cola da yok ama size kabul ederseniz içten samimi bir  smile.gif  tebessümü hediye ediyorum birde bu aciz ve fakirin dualarını Allaha emanet olun selam sevgi ve dua ile . Allah için seviyorum sevdim ben sizleri veysel karani sabrıyla hz vahşi r.a gibi kuytu köşelerde gizli gizli izledim gizli gizli sevdim  utancım ve günahlarımdan dolayı ne diyeyim .Beni sizlere sevdiren rabbimde sizleride sevdiği kullarından eylesin inş
*

Ömerim Allah senden Razı olsun ne yaptın işlerini Hayırdır Görüşelim msnde Oldumu Hadi Öpüyorum seni Allaha emanet ol
Limriemvrm
QUOTE(ömer faruk @ Dec 28 2005, 02:13 PM)
Kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun benim için yüreğinizden düşüncelerinizden ve kalbinizden geçirmiş olduğunuz duygu düşünce ve temennileriniz ve en önemliside Allah rızası için ettiğiniz dua lar için hepinize teşekkürü ayrı ayrı bir borç bilirim ve bu temennilerinizin güzel dileklerinizin bin katından daha üstününü ben yüce Allah c.c hzlerinden alemleri terbiye eden rabbimden niyaz ederim Allah cümlemize hayırlı sağlıklı huzurlu ve bereketli uzun ömürler nasip eylesin ve Allah c.c hz leri bizleri islama hadim gençlerden eylesin ve yolunda hizmet ederek can veren kullarından eylesin kusura bakmayın pastam yok cola da yok ama size kabul ederseniz içten samimi bir  smile.gif  tebessümü hediye ediyorum birde bu aciz ve fakirin dualarını Allaha emanet olun selam sevgi ve dua ile . Allah için seviyorum sevdim ben sizleri veysel karani sabrıyla hz vahşi r.a gibi kuytu köşelerde gizli gizli izledim gizli gizli sevdim  utancım ve günahlarımdan dolayı ne diyeyim .Beni sizlere sevdiren rabbimde sizleride sevdiği kullarından eylesin inş
*

kardeşim duyduların ve düşüncelerinde platonik takılmıyırsun.
hayırlı bir sene geçirirsin inş. Allah korkusunu bir an bile yüreğimizden eksik olmaz.
sİNeM
omer ve arzu dogum gununuz kutlu olsun....ıns.yenı yasınız hayırlara vesıle olur..
benja
su an saat 00:22 ve yeni gune girmis bulunuyoruz. tikky ile beraberiz ve inanir misiniz sirf arzunun d.gununu kutlamak icin saatin 00:00 i gecmesini bekledik. inanmadiginizi biliyoruz flaugh.gif
Arzu, dogum gunun kutlu olsun.. mutlu, huzurlu, saglikli, hayirli ve bol geyikli seneler diliyoruz. flowers.gif flowers.gif flowers.gif
TiKky
Doğum günün kutlu olsun Arzuzu fool.gif sorcerer.gif niye yıllara artık kendine çok iyi bak işin yoğunluğu münasebetiyle görüşemiyoruz hayırlısı olsun senin için
M_i_r_a_y
arzucum dogum gunun kutlu olsun..nice mutlu dogum gunlerine canim smile.gif hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah..bi omur mutluluklar diliyorum flowers.gif
Arzuzumm doğum günün kutlu olsun .... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
Mutlu,sağlıklı,huzurlu,hayırlı bir ömür versin Rabbim sana...
flowers.gif flowers.gif
Gönlünden geçen herşey gerçekleşir inşallah

flowers.gif flowers.gif

iiiiiki doğdun ARZUŞKOMM wish.gif
sİNeM
dogum gunun kutlu olsun arzu biggrin.gif
emrahdemir
Arzu abLacım doğum günün kutLu oLsun , Allahın seLameti üzerine oLsun !

Hediyen oLan TEKTAŞ'ı flaugh.gif yakında alacaksın flaugh.gif

Ben sana bi tane parça hediye edeyim ...

Ahmet Kaya'dan ;

Doğum günüm bugünüm
Doğum günüm gülüm
Doğum günüm diyorsun;
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce...
Vuslat Rana
Arzucum çok sevdiğim papatyalar görüntüsünde seninde beğeneceğini umarak bir pasta hazırladım smile.gif

Doğum günün hayırlı olsun....

user posted image
....
QUOTE(emrahdemir @ Dec 29 2005, 11:16 AM)

Ben size  bi tane parça hediye edeyim ...
Ahmet Kaya'dan  ;

Doğum günüm bugünüm
Doğum günüm gülüm
Doğum günüm diyorsun;
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce...

*

ömer faruk ver arzu kardeşe Rabbim hayırlı ömürler versin
Yaşlandık diye üzülmeyin smile.gif İnşallah bizede nasib olur sizin yaşınıza gelmek...
TiKky
Rama Hangi Yağı kullandın pasta yaparken smile.gif

Ömerimin Doğum gününü dün kutladım 17-3 smile.gif Bugünde hediyesini verdim 8-1 ve 12-0 ej ej ej
ArZu
Ayrı ayrı isimlerinizi yazmayacağım hepinize çok teşekkür ederim pasta içinde teşekkürler çok güzel sizleri seviyorum iyiki varsınız dostlar flowers.gif flowers.gif
Etka
user posted image

Canım geç kaldım ama ama ama cray.gif

Geleceğinden şahika eksin olmasın Arzum flowers.gif

en güzel papatyaları vermek isterdim ama bugünlük bununla idare edecez wink.gif
ArZu
canımsın olurmu yazman yeterli biliyosun benim için ayrısın çok teşekkür ederim flowers.gif mutlu ettin beni flowers.gif papatyalar için çok teşekkür ederim..
verdullah
iyiki varsın...iyiki dogdun bi bi bitanemmmmmm.......... friends.gif flowers.gif
Dilara66
QUOTE(verdullah @ Dec 30 2005, 11:09 AM)
iyiki varsın...iyiki dogdun bi bi bitanemmmmmm.......... friends.gif  flowers.gif
*

ana verdullah abla gelmis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TiKky
QUOTE(verdullah @ Dec 30 2005, 11:09 AM)
iyiki varsın...iyiki dogdun bi bi bitanemmmmmm.......... friends.gif  flowers.gif
*

verdo Enişte İzin verdimi Gelmeye flaugh.gif

Bugün Doğan Arkadaş seninde Doğum günün Hayırlara vesile olsun flaugh.gif
M_i_r_a_y
bugun dogum gunu olan butun arkadaslarima,saglikli,hayirli,huzurlu ve bol kazancli bi omur diliyorum,daha nice senelere....
Limriemvrm
bugünde amma doğan forum üyesi arkadaş var confused1.gif
hepinizin doğum gününü kutlar mutlu ve hayırlı yıllar geçirmenizi temenni ederim.( biraz resmi oldu sanırım.)

MAVİ(27), hanci(29), safementr(26), yalnızım(29), fatix(25), yeşil umut(32), islamgunesi(24), ReiSBeY(18), Stalwart(22)

flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif Arkadaşlar hepinizin doğum günü kutlu olsun... flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
ArZu
Bugün doğan tüm arkadaşların doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara flowers.gif flowers.gif flowers.gif
benja
bugun dogan arkadaslara hayirli seneler diliyorum. ama bu kadar fazla kisi olmasi bana da ilginc geldi. forumlarda, dogum tarihleri 1 ocak la basladigi icin olabilir belki. direk oyle kaydedilmis de olabilir. senaryoyu yazdim hemen smile.gif
TiKky
Doğum gününüz Kutlu olsun flaugh.gif

MAVİ(27), hanci(29), safementr(26), yalnızım(29), fatix(25), yeşil umut(32), islamgunesi(24), ReiSBeY(18), Stalwart(22)

Yeşil Umut Abi baya Yaşlanmışsın ya Bir ayak çukurda Aman dikkat et flaugh.gif
MAKRUBE_24
Doğum gününüz kutlu olsun kardeşler. clap2.gif clap2.gif clap2.gif Allah sizi başımızdan eksik etmesin...Hizmetlerinizle bize saçdığınız güzellikleri diğer kardeşlerimede nasip etsin... smile.gif (geç kalınmış bir mesaj ama bir yerde okumuştum ilk ler ve sonlar hiç unutulmazmış flaugh.gif ) Allah'a emnet olun....
kleptebiyos(27)

flowers.gif flowers.gif flowers.gif doğum gününüz kutlu olsun...hayırlı seneler... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
emrahdemir
kleptebiyos(27)

doğum günün kutLu oLsun dostum ...
benja
abin yasindaki adama dostum mu diyorsun flaugh.gif

kleptebiyos hayirli seneler..
emrahdemir
QUOTE(benja @ Jan 3 2006, 11:38 PM)
abin yasindaki adama dostum mu diyorsun flaugh.gif

kleptebiyos hayirli seneler..
*

Sen her yerde bana soru sormak bende her yerde sana cevap vermek zorundamıyım flaugh.gif
benja
elif86 dogum gunun kutlu olsun, hayirli seneler dilerim.
sİNeM
user posted imagemutlu yıllar eliff86
flowers.gif flowers.gif elif86 Doğum günün kutlu olsun ...Hayırlı seneler...Allah sağlıklı uzun ömürler versin flowers.gif flowers.gif
benja
zoomsymbol, dogum gunun kutlu olsun. hayirli seneler dilerim. mutlu yillar smile.gif
zoomsymbol doğum günün kutlu olsun kardeşim...nice senelere flowers.gif flowers.gif
TiKky
Geyik LİMTED ŞİRKETİ flaugh.gif Doğum günün Kutlu Olsun yeni yeni yeniden doğduk flaugh.gif
flowers.gif flowers.gif AfterShock kardeşim doğum günün kutlu olsun...Allah sağlıklı ve imanlı bir ömür versin flowers.gif flowers.gif
benja
AfterShock, dogum gunun kutlu olsun. mutlu yillar smile.gif
La_Edri
QUOTE(benja @ Jan 12 2006, 07:44 PM)
AfterShock, dogum gunun kutlu olsun. mutlu yillar smile.gif
*

AfterShock ,kardeş nice yıllara flowers.gif
benja
karahan; dogum gunun kutlu olsun. hayirli seneler dilerim wink.gif
QUOTE(benja @ Jan 13 2006, 02:05 AM)
karahan; dogum gunun kutlu olsun. hayirli seneler dilerim wink.gif
*

bende benjaya katılıyorum flaugh.gif
La_Edri
QUOTE(feyza:) @ Jan 13 2006, 09:04 AM)
bende benjaya katılıyorum flaugh.gif
*

bende Feyza ya katılıyorum flowers.gif
flowers.gif flowers.gif flowers.gif elaksa doğum günün kutlu olsun....mutlu seneler... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
benja
elaksa dogum gunun kutlu olsun. bugun insallah gs yi yenip sana bir galibiyet hediye edicez biggrin.gif mutlu seneler.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.