Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: 1GB Sony mp3-radyo-ses kayıt edici 180 YTL
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ BİT PAZARI ]·.
silvershadow
İlgilenen arkadaşlar bana msn üzerinden ulaşabilirler...
sİNeM
QUOTE(silvershadow @ Dec 17 2005, 09:19 AM)
İlgilenen arkadaşlar bana msn üzerinden ulaşabilirler...
*

17 aralıkta yazmıssın ama satıldı mı bu acaba?
silvershadow
Maalesef satılmış zaten benim değildi. Bir arkadaş satıyodu. Oda satmış...
sİNeM
baska varsa benı haberdar edersen sevınırım
silvershadow
Başka var sanırım elinde görüntülü mpeg4 olanlarında da vardı bildiğim kadarı ile birde fiyatları 130 a kadar düşmüş...
sİNeM
yaa cok ıyı..burasıda ozel msj gıbı oldu ama:))nasıl ulasabılırım
silvershadow
Yalnız şunu söylemek isterim. Ben kendim şahsen inceledim kurcaladım baya özellikleri var ama bildiğim kadarı ile bunlar çinden geliyor yani garantisi yok. Bi arkadaş ta 512 Mg olanlardan 80 YTL ye almış sen iyice düşün karar ver. Ben onlara sorarım. Mpeg4 olanlarda video seyredebiliyosunuz. Yani fiyat olarak çok ucuz türkiye şartlarına göre tek eksik yönü garantisi yok. Benim bildiğim bu kadar. Eğer istanbula yakın ve o taraflarda isen doğu bankta vardı bildiğim kadarı ile aynılarından... İstersen ordan da inceleyebilirsin. Fiyatlar orda yüksek ise Ben tekrar sorarım arkadaşlara...
sİNeM
ben dusunuyorum da sen garantısını verıyorsan problem deıl..ama ben samsundayım ıste...eger ucuz ıyı bısey olursa haberdar edersen sevınırım..ucuz olsun kalıtelı bıde:)))ogrencıyız malum:))
silvershadow
Sen almak istediğin playerın ne tür özellikleri olmasını istiyosun bana söylersen ben en ucuzunu incelemeye alayım... Ve en kısa zamanda sana haber veririm.
sİNeM
ne cok ozellıklı ne de cok ozellıksız olmasın biggrin.gif (orta duzey) benım ıcın fıyat ve kalıte onemlı..zaten muzık ve ders notları aktarımı ıcın kullanacagım..yardımlarınız ıcın allah razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.