yesil_hilal
Dec 13 2005, 06:52 PM
s.a
burada bilgilerimizi paylaşalım ne dersiniz?
Limriemvrm
Dec 13 2005, 07:39 PM
çok güzel olur kardeşim. yalnız keşki şu başlığı büyük harflerle yapmasaydın.site kuralları...
yesil_hilal
Dec 13 2005, 08:57 PM
yeni üyeyimde kuralları bilmiyorum
dikkat ederim
şevvâl
Dec 13 2005, 10:00 PM
QUOTE(yesil_hilal @ Dec 13 2005, 09:57 PM)
yeni üyeyimde kuralları bilmiyorum
dikkat ederim
Aramıza hoşgeldiniz.
Forumda tamamı büyük harflerden oluşan başlıklar açılması yasaktır. Bu tip başlıklar yöneticiler tarafından görüldükçe kilitlenebilir. Bu seferlik düzeltme yaptım.

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz. Bu noktaya dikkat ederseniz seviniriz.
Allah'a emanet olun.
yesil_hilal
Dec 13 2005, 11:09 PM
saolun hoş bulduk. dikkat ederim.
sizde ALLAH a emanet
utop
Jan 12 2006, 06:58 PM
Aleyküm Sleam Hoşgeldin. Bende Sitede Daha Yeniyim. Ben Bilgisayar Programlama'da Okuyorum. Tanışabiliriz...
@Li
Jan 13 2006, 11:41 AM
QUOTE(yesil_hilal @ Dec 13 2005, 06:52 PM)
s.a
burada bilgilerimizi paylaşalım ne dersiniz? valla paylaşın abi bilgisi çok olan bize bilgilerini aktarırsa iyi olur...
utop
Jan 13 2006, 03:21 PM
Merak Ettiğiniz sorarsınız. Eğer biliyorsak cevaplamaya çalışırız...
Karşılığıda Olacak Tabi Bu İşin...:
Dua...
utop
Feb 2 2006, 07:31 PM
Selamün Aleyküm Beyler. Bu Forumda Bilgisayar Programcısı Varmı... Bilgileri Kaynakları Paylaşalım.
Varsa Bu Konu Hakkında Bilgi Alışverişi Yapmak İsteyen Yazışalım...
Ben 2 Yıllık Bilgisayar Programlama Okulunda Okuyorum. C,C++ 'a Çok Meraklıyım. Ve En kısa Zamanda C Dünyasına Tamamen Gircem.
Ben Başladım Hadi Sizde Kendinizi Tanıtarak Başlayın....
€G€Lİ_€F€
Feb 2 2006, 07:48 PM
Aleyküm selam
Bende programcıyım ama C den nefret ediyorum ve anlamıyorum nedense..
Nerde okuyosun Ben Celal Bayar dayım.Benimde iki yıllık ve bu ikinci senem.
€G€Lİ_€F€
Feb 2 2006, 07:50 PM
Evet arkadaşlar yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa söylemeniz yeterli elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz Allahın izniyle..
utop
Feb 2 2006, 07:52 PM
Aynen Bende Celal Bayardayım.
Ben Çok Seviyorum. C'yi.
Ben Manisa\Akhisardanım Ya Sen.
C,C++ Bence Çok Güzel Bir programlama dili.
Neden dersen şimdi Bak VbasicDe
msgbox Yazıyon "Ekrana Mesaj Kutusu Geliyo Amam Sabit .Neden Diktörtgen geliyo Neden Yamuk Gelmiyo. İşte ben C'yi Bu Yüzden Çok Seviyorum. Hem Kütüphaneleri çok geniş hemen hemen her iş için Bir
komut var. Hemde Özgürsün Sen Tasarla.
yesil_hilal
Feb 2 2006, 07:57 PM
ALINTI(utop @ Feb 2 2006, 07:52 PM)

Ben Çok Seviyorum. C'yi.
msgbox Yazıyon "Ekrana Mesaj Kutusu Geliyo Amam Sabit .Neden Diktörtgen geliyo Neden Yamuk Gelmiyo. İşte ben C'yi Bu Yüzden Çok Seviyorum. Hem Kütüphaneleri çok geniş hemen hemen her iş için Bir
valla c ile uğraşmam delphiyi öğrensem yetr bana bide sql tamam işte:)
utop
Feb 2 2006, 07:59 PM
Delphi ile Hiç İlgilenmem ve Hiçde İlgim Yok. Ama San bir Soru Delphi ile Nereye Kadar Gidebilirsin. Bu Sorum Yanlış anlama...
C,C++ sınırsız...
Süper Bir Dil.
Zevkler Ve Renkler Meselesi
€G€Lİ_€F€
Feb 2 2006, 08:01 PM
ALINTI(utop @ Feb 2 2006, 08:52 PM)

Ben Çok Seviyorum. C'yi.
Bende Kırkağaçtayım
Delphi,sql,web tasarım ne istersen yardım edebileceğim bir konu olursa beklerim...
utop
Feb 2 2006, 08:07 PM
Teşekkürler. Bndede Çok büyük bir Kütüphane Var Programlama ile ilgili. Hangi Konu ile ilgili istersen hemen hemen çoğundan kaynak ve bilgi gönderebilirm...
asp,cgi,perl,c,c++,visual,access,java dili,pascal,delphi, ne istersen hemen hemen hespi ile ilgili döküman var ve e-kitap [pdf,word] çok fazla mevcut...
€G€Lİ_€F€
Feb 2 2006, 08:18 PM
Windows 2000 Server hakkında bilgin varmı?
İstersen msne gel profilde yazıyo adres, ihtiyacımız olduğunda birbirimizi daha kolay bulabilelim
utop
Feb 2 2006, 08:26 PM
Olmazmı tabii var sana atayım ben onları...
Mailden Tamam mı??
Limriemvrm
Feb 3 2006, 09:25 PM
vay kardeş bizim akhisardasın.
bende c++ yı hiç sevmezdim ama düne kadar. aldığım bilgiler bir anda ilgimi acayip arttırdı c++ karşı...
bilgilerimizi paylasırız inş....
Ke[R]eM
Feb 4 2006, 07:27 AM
C++'ı sevin arkadaşlar ve bu dili biliyorsanız kıymetini bilin. Ben henüz C++ görmedim ama C++ ile yapılanları gördükçe ne kadar çok istiyorum bu dili öğrenmeyi...
utop
Feb 4 2006, 03:37 PM
C++ ile çok güzel şeyler Yapabilirsiniz... hemen hemen her iş için bir komut var. zaten kütüphaneleri çok dehşet.
<< Ör;
<stdio.h>="standart input output.head>
standart girdi çıktı
örneğin ekrana isminizi yazdıracaksınız
bu kütüphane ismini derleyicinize yazmanız gerkirki
printf komutunu kullanabilirsiniz...
Örnek C Programı;
<stdio.h>
main()
printf"Merhab Dünya\n";
Biliyorum bu çok basit bir örnek ama bir yerden başlamak gerekir...
İii Günler
DarulHikme
Mar 1 2006, 02:31 PM
Esselamu aleykum rahmetullah...
Bu konuyla alakasız olacak..Bir kardeşim aydında ikamet etmekte ve kendisi odtü bilgisayar öğrt.liği mezunudur...Ve istanbuldan yazılım üzerine iş aramaktadır (Visual Basic, Delphi, C# (biraz)Access, Paradox, SQL,HTML, JavaScript, ASP gibi programlarda yeterli bilgiye sahiptir). Bu konuyla alakalı olarak benden yardım istedi, eğer bu konuyla alakalı olarak iş konusunda yardımcı olabilecek kardeşlerim var ise yardımlarını istirham ediyorum.
Kardeşin cv'si elimde mevcuttur dileyen kardeşlerime gönderebilirim..Bize ulaşmak isteyen kardeşlerim olursa talhagunes_@hotmail.com'dan ulaşabilirler...
Selam ve dua ile
ßy KorsaN
Mar 20 2006, 07:02 PM
Selamun Aleykum..
Bende Lise Son Sınıf Bilgisayar Bölümü Öğrencisiyim...
Vbasic+Pascal+Acces Bilgim Vaar.. Donanımda Uzmanımdır

Selametle..
Limriemvrm
Mar 22 2006, 03:55 AM
Programlama zor iş. Aklı olan programcı olmaz. Ben vazgeçtim bu sevdadan Allah kimseyi düşürmesin bu sevdaya

Şaka bi yana oturup saatlerce hatta günlerce program yazmak akıl karı değil.Acayip stresli bir iş aynı zamanda.
Muhammed Cahid
Apr 5 2006, 09:09 PM
ALINTI(DarulHikme @ Mar 1 2006, 03:31 PM)

Esselamu aleykum rahmetullah...
Bu konuyla alakasız olacak..Bir kardeşim aydında ikamet etmekte ve kendisi odtü bilgisayar öğrt.liği mezunudur...Ve istanbuldan yazılım üzerine iş aramaktadır (Visual Basic, Delphi, C# (biraz)Access, Paradox, SQL,HTML, JavaScript, ASP gibi programlarda yeterli bilgiye sahiptir). Bu konuyla alakalı olarak benden yardım istedi, eğer bu konuyla alakalı olarak iş konusunda yardımcı olabilecek kardeşlerim var ise yardımlarını istirham ediyorum.
Kardeşin cv'si elimde mevcuttur dileyen kardeşlerime gönderebilirim..Bize ulaşmak isteyen kardeşlerim olursa talhagunes_@hotmail.com'dan ulaşabilirler...
Selam ve dua ile
Selamun Aleykum
böylece bu foruma ilk selamımı vermiş oluyorum.
Darulhikme kardeş eğer arkadaşınız iç anadoluda çalışmak isterse biz Delphi-Oracle sistemini kullanan sağlık otomasyonu programımızda bizimle çalışacak yeterli derecede delphi ve özellikle xml ve net mimarisini bilen arkadaş arıyoruz.
Programlama dilleri hakkında yazılanları okudum.
C güzel ve güçlü bir dil, şu andaki en güçlü dil olduğu da zaten su götürmez bir gerçek.
ancak özelleştirilebilirlik ve kolaylık yönünden Delphiyi tercih ediyorum. 2006 versiyonu da bu seçimimde haklı olduğumu ıspatlıyor zaten.
VB ise şu ana kadar bakmaya bile tenezzül etmediğim bir dil.
tekrar hoşgeldim.
Baharr
Apr 7 2006, 12:25 PM
Merhaba arkadaşlar..Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum..
Ama şu an açıköğretim iletmeye devam ediyorum..Bİlgisayar programlarında ise en çok web tasarımı alanında flash'ı,yazılım alanında delphi üzerinde yoğunlaşıyorum..Aslında bir dalda ilerlemek en iyis ama ben iksiinide çook seviyorum..
Allah herkesi işlerinde muvaffak eylesin..
TuGBa
May 31 2006, 11:05 AM
ALINTI
Selamun Aleykum..
Bende Lise Son Sınıf Bilgisayar Bölümü Öğrencisiyim...
Vbasic+Pascal+Acces Bilgim Vaar.. Donanımda Uzmanımdır
Selametle..
ne güzel .
BENDE lise son bilgisayar bölümü öğrencisiyim ama hiçbişey bilmiyorum ilk senelerde birsürü şey öğrenmiştim ama 1 yıldır bütün bildiklerimi unuttum

şimdi nerden başlasam bilemiyorum.
10uR
Jun 9 2006, 02:12 PM
.NET denen bir olay çıktı ki Bilişim aleminde bir devrim niteliği taşımaktadır...
C# ile donanıma kadar ulaşma imkanınız vardır..
bilgekralaliya
Oct 5 2006, 01:40 PM
Selamun Aleyküm
Utop kardeş elinde döküman olduğunu yazmışsın. Bu döküman ve e kitapları bir yerde yayınlayamaz mısın? kaç mb dir elindekiler. Belki benim siteye geçici olarak atabiliriz. Bizim alan biraz dar elindekiler sadece yazı ise kaldırabiliriz.
Selametle kalın
Lacrimas_zr
Dec 13 2006, 05:08 PM
s.a. bende varım arkadaşlar
ALONE
Jan 9 2007, 09:54 PM
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BENDE HP ÇALIŞIYORUM PC İLE PROBLEMLERİNİZİ BEKLİYORUM (ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA.)
HalidBinVelid53
Feb 21 2007, 04:32 AM
selamun aleykum
ben web tasarımı ile ilgileniyorum. programlayı ileri düzeyde bilmiyorum ilerletmeyide düsünmüyorum.
özellikle "ben bu iste büyük olacagım" diyen kardeslerimin en büyük hedefi ,
"Türkçe bir programlama dili" yazmak olmalıdır.
"Pardus" adında türkçe bir işletim sistemi çıktı.asagıdaki siteden bedavaya indirip kullanabilirsiniz.
http://www.pardus.org.tr/selametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.