Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yeni Mimikler Eklendi!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
Admin
Selamun Aleyküm;

IslamiForum.Com sitemize 2 paket şeklinde olmak üzere toplam 168 adet mimik eklenmiştir.

Mimikleri göndereceğiniz iletilerde kullanabilirsiniz.

Selametle...
Sumeyye
saolun.. intheclub.gif
hayrunisa
evet harikaa olmuş bunlar ellerinize sağlıkk clapping.gif yahoo.gif
Nida
QUOTE(hayrunisa @ Aug 9 2005, 12:39 AM)
evet harikaa olmuş bunlar ellerinize sağlıkk  clapping.gif  yahoo.gif
*

thumbup.gif
umare
Allah razi olsun

gercekten cok farkli ifadeler eklenmis.
acaba bir teklifte bulunsam hos görülür mü?

cevap yazarken solda ki ifadelerin coklugundan dolayi "gönder tusu" bayagi sayfanin alt kisminde,
uzun scroll gerektiriyor.
mümkünse ifadeleri ayri pencereye gizleseniz? (hepsini göster penceresine)

kullanimi kolay olsun diye...
Ke[R]eM
umare aslında öyleydi.Sonra eklerken yapılan ufak bir hata sonucu hepsi sol kısımda göründü.Bir süre böyle kalsın,üyelerimiz ne var ne yok hepsini görsün diye düşündüm.Bir süre sonra zaten büyük bir kısmını HEPSİNİ GÖSTER penceresine alacağız wink.gif

Selametle...
umare
Allah razi olsun kardesim

iyi düsünmüssünüz
A.S
yeni mimikler hayırlı olsun.güle güle kullanalım inş.
10uR
S.A

Bu mimiklerle Sivas Halayı bile çekilir tongue.gif

Selametle..
Ke[R]eM
Çekelim bir ara o zaman bleh.gif

Selametle...
şevvâl
Yeni ikonlar ( yada mimkler neyse işte biggrin.gif ) hayırlı olsun olmasınada benim bi şikayetim var. istediğim miktarda ikon kullanamıyorum. yani 6 taneyi geçtiğinde yönetimin izin verdiğinden fazla ikon kullandınız msjınız gönderilemiyor diyor. Bu yönetim izni biraz geniş tutabilir mi? 808.gif 808.gif Tutamazsa nacizane bi sorum olcak NEDEN????? crying.gif crying.gif
Ke[R]eM
İkon gönderimi sizin de söylediğiniz üzere sınırlı tutulmuştur.Bunun sebebi,ikonlara mesaj eklenmesi değil,mesajlara ikon eklenmesini sağlamaktır. Bilmem anlatabildim mi? wink.gif

Selametle...
Kumeyl_TR
Selamun Aleyküm
bu çok güzel olmuş fakat mesaj yazarken Mimik(smiley)lerden 10 ila 20 arası gösterilse ve "daha fazlası" tuşuna basınca bir pop-up açılsa ve smileylerin hepsini içerse? bu olabilir mi? başka forumlarda görmüştüm de smile.gif
selam ile
lokdam
hayırlara vesile olur inşallah
Ke[R]eM
QUOTE(Kumeyl_TR @ Aug 13 2005, 12:54 PM)
Selamun Aleyküm
bu çok güzel olmuş fakat mesaj yazarken Mimik(smiley)lerden 10 ila 20 arası gösterilse ve "daha fazlası" tuşuna basınca bir pop-up açılsa ve smileylerin hepsini içerse? bu olabilir mi? başka forumlarda görmüştüm de smile.gif
selam ile
*

Cevabı daha önce yazmıştım:

QUOTE(Ke[R)
eM,Aug 9 2005, 01:47 PM]umare aslında öyleydi.Sonra eklerken yapılan ufak bir hata sonucu hepsi sol kısımda göründü.Bir süre böyle kalsın,üyelerimiz ne var ne yok hepsini görsün diye düşündüm.Bir süre sonra zaten büyük bir kısmını HEPSİNİ GÖSTER penceresine alacağız wink.gif

Selametle...
*

islamiboard.de
yavss
güzel olmuş..

he he

hayrılı olsun
ama bir ara toplansın kötü gözüküyor
levent44
çok güzel olmuş..
Kumeyl_TR
Kerem kardeşim Scroll mcroll anlamam onun için o mesaja ve cevabınıza bakmamıştım. meğer dediğimle aynı şeylermiş.. smile.gif
Ke[R]eM
Arkadaşlar istediğiniz yapıldı,artık mesaj gönderirken sol tarafta belirli sayıda mimik çıkıyor.Diğer mimikleri görmek isteyenler Hepsini Göster linkine tıklayabilirler.

Selametle...
DuYGuSaL
ALINTI
eM' date='Aug 11 2005, 03:30 PM' post='2899']
İkon gönderimi sizin de söylediğiniz üzere sınırlı tutulmuştur.Bunun sebebi,ikonlara mesaj eklenmesi değil,mesajlara ikon eklenmesini sağlamaktır. Bilmem anlatabildim mi? wink.gif

Selametle...

clap2.gif clapping.gif

hayırlı olsun bunu çok sevdim ben orgu.gif
student
Gerçekten Güzel Olmuş Emekleriniz İçin Sonsuz Teşekkürler..
Huazz
Bu nasıl?

susmazz:)
AKSARAYLI
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK. clapping.gif
Dildade.NET
bunu da ekleyebilirmisiniz?
bircan
benim de çok hoşuma gitti elini sağlık:D
Teşekkürler
<#thank#>
TiKky
Tesüf Ederim Keremcim !... Gerçi Artık Yönetimde Değilsin Sanırım Ama! Benim Gözümde Bu Forumda Bir Tek Sen Ve Demir Var Gerisini Bilmem Tanımamda Zaten Evveliyatında ( Kuzucuk Ve Leaderde Vardı Ama Şuanda Burada Değiller!... Neyse ...)

Sözün Kısası 2 Paket Halinde Eklenmişler Dediğiniz Bu Mimiklerin Zaten Yarısından Fazları Aynı !... Bu shake2.gif Ve Bu whistling.gif Ve Buda wink.gif Diye Gidiyor Bunlar Zaten 2 Tane Var !...

Onun Haricinde Bu Mimiklerin Hiç Birisinde İslami Bir Mimik Kullanılmamış !... Şunlara Sakallı Sarıklı Çarşaflı Mimikler Eklene Bilirdi Pekala ... Güzelde Olurdu Bence Ekleyen Forumlarda Var Zaten !

Onlar İslami Forumlar ! Sizinde Eklemenizi Tavsiye Ederim ( MSN GEL GÖNDEREYİM SANA SMİLEYLERİ) wink.gif

ALINTI(Dildade.NET @ Oct 12 2006, 02:05 PM) *

bunu da ekleyebilirmisiniz?

Bak Kardeşimiz Ne Güzel Bir Smiley Koymuş ALLAH RAZI OLSUN ... İnanıyorum Dahasıda Vardır ...

İstedikten Sonra flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.