Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: 31 Mayıs'tan Sonra Ne Olacak...
Islami Forum - Islami Form > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ OKU VE DÜŞÜN ]·.
nasreddinhoca
“Kürtler, Batı’da küçük şehirlerdeki ve Ege-Akdeniz kıyılarındaki mülklerini, ‘Bir şey olursa elimizde kalır satamayız’ diye iki yıldır yavaşça elden çıkarıyorlar.”

“Bölgede her yıl 200 bin asker görev yapıyor. Bu rakamı 25 yılla çarpın. Demek ki, Türkiye’nin erkek nüfusunun beş-altı milyonu, bölgede askerlik yapmış, Kürtlerle çatışmış.”

“Yarın son gün. Öcalan, 31 mayıstan sonra kenara çekileceğini söylemişti. Bu, şiddetin artabileceği yolunda bir uyarıydı. Şiddet artacak ve dağla sınırlı olmayacak.”

....

Yarın 31 mayıs. Abdullah Öcalan, İmralı’da avukat görüşmesinde, 31 mayısa kadar süre verdi. “31 mayıstan sonra ben karışmıyorum. Olacakların muhatabı ben değilim” dedi. 31 mayıstan sonra ne olacak?

Kürtlerde, “Bizim meselemiz büyük olaylar olmadan gündeme gelmiyor” diye bir duygu ve algı var. Yakın geçmişe bakın. Biz ülke olarak Kürt meselesini hep büyük bir olaydan, bir çatışmadan sonra konuştuk. Mesela 1999-2004 arasında beş yıllık bir fiili ateşkes dönemi yaşandı, Türkiye’de kimse Kürt meselesini konuşmadı. Sorunun silahlı boyutuyla ilgili bir adım atılmadı. Örgütün sonsuza kadar orada duracak hali yok. Üstelik son altı yıldır da ülkede çok aktif bir silahlı çatışma olmadı.

http://www.taraf.com.tr/nese-duzel/makale-...da-evlerini.htm
cah
Selam,

31 mayıs 2010 milat olmuştur...

Hem Türkler, hem Kürtler, hem araplar hasılı tüm dünya tercihini yapacak ve tarafını seçecektir...

PKK ya gelince, 25 senedir savaştıkları Türkiye ile bundan sonra savaşacakları Türkiye çok farklı olacaktır...

İsrail PKK taşeronunu kullanabilir, şehirlerde bombalar patlatabilir, fakat telavib dahil hiçbir şehirde sokağa çıkamazlar bundna böyle...

Önce Mısırı alacağız siyonistlerin elinden...

Tarihi yaşıyoruz, tarihi bir süreci yaşıyoruz...

Tarihte ilk kez yahudiler açıktan Türkleri düşman saydılar ve Türklerin kanını akıttılar...

Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...vesselam.

Zümrüt
Taslar oynuyor bir sekilde, belkide kiyamet alemeti 3. dünya savasi
basliyacak herseyin sonu gelecek...

Gaybi bilemeyiz, sadece hayirlisini dilemek olur ve allah dayanmamiz
gerek. Birlik dirlik icinde hareket edmeliyiz vesellam.

Hayall
bu hareket israil'in aczinin ne denli büyük oldugunun göstergesidir.
kanla beslenen şeytani bir yapı barışın esenliğin SİLM'in içinde boğulacak inşaallah son nefesleri bunlar.yapacağı başka birşey yok kalmadı.
ALLAH hükmünü yürütecek küfrü söndürecek NUR u yayacak taki hiçbir ülke hiçbir şehir kalmayacak ki ezan-ı muhammedi orada duyulmasın.inşaallah.

Allah'ı, sakın elçilerine verdiği sözden dönen sanma. Gerçekten Allah azizdir, intikam sahibidir. (İbrahim Suresi, 47)

Elçilerini hidayet ve hak din üzere gönderen O'dur. Öyle ki onu (hak din olan İslam'ı) bütün dinlere karşı üstün kılacaktır; müşrikler hoş görmese bile. (Saff Suresi, 9)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.