ErKaMReaL
Aug 7 2005, 03:46 PM
halils63 isimli üye "başkalarını rahatsız etmekten" dolayı 10 gün cezalandırılmıştır. Hesabı 10 gün süreyle askıya alınmıştır.Bu süre içerisinde foruma halils63 nickiyle giriş yapamayacaktır!
Ke[R]eM
Sep 7 2005, 10:01 AM
levent44 nickli üye küfür etmek ve birden fazla nick kullanmak kuralını ihlal ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Sep 7 2005, 10:06 AM
HOİCAN,MURTAZA,LEBBEYKMEHDİ nickli kişi,birden fazla nick ile foruma kayıt olmak ve tamamı büyük harflerden oluşan konu başlıkları yazmak,mesajlar göndermek kurallarını ihlal ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Oct 1 2005, 07:13 AM
elkabes nickli üye,Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne,Türk Ordusu'na ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Oct 1 2005, 11:51 AM
Daha önce ahm.burc nickini kullanan,Terörizmi ve Teröristleri savunan(İslam adına yaptıklarını iddia edenleri) kişi 2 defa moderasyona alınmıştı. Bundan dolayı bu kişi foruma 2 farklı nick ile yeniden kayıt olmuş. Bunlardan birisi ahmet1,diğeri ise necip30. Bu 2 yeni nickiyle de terörizm ve teröristleri savunmaya devam ettiği ve birden fazla nick ile kayıt olmak kuralını ihlal ettiği için 3 nicki de (ahm.burc,ahmet1 ve necip30) forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Oct 2 2005, 06:12 PM
tsieta ve ateist nicklerini kullanan kişi dinimize ve inançlarımıza hakaret edici konular açtığı ve mesajlar yazdığı için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Oct 5 2005, 01:53 PM
aramisss,bu siteyi arkadaş bulma sitesi olarak kullandığı için;
kalpsizkurt,bu siteyi arkadaş bulma sitesi olarak kullandığı için;
aşkıasuman,Fethullah Gülen Hocaefendi'ye aslı olmayan iftiralar attığı ve forum yönetimini itham ettiği için;
coskun,burayı aşk forumu zannettiği için;
furkan01,üye olan bir çok bayana tanışmak dini ve dünyevi konularda sohbet etmek (!!!) istediğini belirten mail gönderdiği için;
pınokyo,bu siteyi arkadaş bulma siteleri ile karıştırdığı(!) için;
esoylukan;üye olan (sadece) bayanlara mail atıp tanışmak istediğini belirttiği (bunun ne anlama geldiği gayet açık) için;
msen_79;bu siteyi arkadaş bulma siteleri ile karıştırdığı(!) için;
Forumdan banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Nov 4 2005, 10:29 PM
kartalisa, forum üyesi bayanları rahatsız ettiği için;
extory_memo, foruma üye olan (sadece) bayanlara özel mesaj gönderip "tanışmak"! istediği için
Forumdan banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Nov 27 2005, 03:52 PM
malikeşter, forumdaki bayan üyelerimizden birisine gönderdiği "ben ş.urfadan muhammed sizinle tanışmak istiyorum
detaylara girmiyorum eyer sizde kabul ederseniz sevinirim amaç ne olabilir diyorsanız onu ileriki zamnlarda birbirimizzi tanıdıktan sora daha iy açıklık kazanır" şeklindeki emaili ile ileriki zamanlarda birbirlerini tanıdıktan sonra daha iyi açıklık kazanacak amacı (!!!) sebebiyle forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Dec 24 2005, 09:15 AM
Kur'an Ehli,birden fazla nick ile kayıt olmak kuralını ihlal ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Dec 24 2005, 10:22 AM
uyaninartik, Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Dec 24 2005, 10:54 AM
murat erdoğanlı, sapık fikirlerini yaymaya çalıştığı için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Dec 24 2005, 09:01 PM
Yalancı Buhari, sahabelere ve Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Feb 1 2006, 07:13 AM
gizem, aşağıdaki mesajı sebebiyle banlanmıştır!
ALINTI
Bu siteyi görmekten bıkmadınızmı hala
Tam bir görsel şölen olan ve yönetim tarafından
kullanıcılara yakın duran güzel görünümlü yeni
bir forum sitesi,islam normlarına uygun
Ben üye oldum ve oldukça güzel buldum beğendim
sizleride davet ediyorum
Hep birlikte orada buluşalım admin'e istediğimiz
yaptırırız Ç mülaim ve efendi ayn zamanda
yardım sever biri
Ayrıca bir profilde bırakabilirsin böyle bizler
birbirimizi ön tanışma fırsatı bulmuş oluruz
http://www.trueplanet.279.**********
Ke[R]eM
Apr 6 2006, 09:03 PM
Selahaddin, daha önce üye olduğu Selahaddin Eyyubi nicki moderasyona alındığı için yeniden üye olmuştur. Bu durum tespit edildiği için aldığı yeni nick olan Selahaddin nicki forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Apr 14 2006, 09:32 PM
seyit_ahmet nickli üye bir bayan üyemize gönderdiği (selam xxx hanım ben denizli pamukkale üni.den ahmet bu sitede dine uygun arkadaş arıyorum tanışmak istermisin kendine çok iyi bak ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN) içerikli mailiyle bu forumu arkadaşlık siteleriyle karıştırdığı için forumdan banlanmıştır!
Leader
May 2 2006, 05:10 PM
Yasin Hoca ve kaansarac Bayan üyelere tanışma amaçlı mesaj attıklarından dolayı Banlanmışlardır. Sizin gibi gençleri Yonja da görmek isteriz... Burası islamiforum....
Leader
May 6 2006, 07:54 PM
müslümangenç bayan üyelere slm miriba türünden mesajlar atarak foruma kendi kafasında başka misyon yüklediğinden dolay forumdan uzaklaştırılmıştır. Halk arasında banlandı olarak tanımlanabilir...
Ke[R]eM
May 10 2006, 06:23 PM
ALINTI(Leader @ May 6 2006, 08:54 PM)

müslümangenç bayan üyelere slm miriba türünden mesajlar atarak foruma kendi kafasında başka misyon yüklediğinden dolay forumdan uzaklaştırılmıştır. Halk arasında banlandı olarak tanımlanabilir...
cin,kardiyologx125,uveyskan,muttaki2006 ve selim66'ya da aynı sebepten dolayı kapı gösterilmiştir!
Leader
May 17 2006, 12:32 AM
sarxada islama ve müslümanlara hakaret etmesi yüzünden banlanmıştır.
Ke[R]eM
May 17 2006, 09:12 AM
KARDELENLER,abdulkadirince,uveys_uveys(bu kişinin daha önce uveyskan nicki banlanmıştı),merdim,rainman22 nickli üyeler, İslamiForum'u arkadaşlık sitesiyle karıştırdıkları için banlanmışlardır!
Ke[R]eM
May 21 2006, 01:51 PM
müsliman genç ve mikail_azrail_123 de yanlış adrese geldikleri için banlanmışlardır!
Ke[R]eM
May 28 2006, 07:58 AM
mucahit, mihr sapığının uşağı olduğu ve birden fazla nick kullandığı için banlanmıştır!
Ke[R]eM
May 31 2006, 07:12 AM
ALINTI
eM' date='May 28 2006, 08:58 AM' post='80288']
mucahit, mihr sapığının uşağı olduğu ve birden fazla nick kullandığı için banlanmıştır!
ahsen ve ahmet66, aynı kişi olduğu için
banlanmıştır!
Ke[R]eM
Jun 6 2006, 12:37 PM
yağız eren ve güllerin_efendisi_41, İslamiForum'u arkadaşlık siteleriyle karıştırdıkları için banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Jun 7 2006, 08:19 PM
bartınlı ve czmkskn'de aynı sebepten banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Jun 15 2006, 06:03 PM
islamoğlu, Qzgur,serdar1910 aynı sebepten, siyahsancaklılar birden fazla nick kullanmama kuralını ihlal ettiği için, Sinirbey yöneticilere hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
MJLiman ve emrahdemir, gerek İslamiforum'a gerekse de başka bir yere yakışmayacak sözler söyledikleri için forumdan banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Jun 15 2006, 07:27 PM
alperen66, hakaret, tehdit ve saygısızlık sebeplerinden dolayı banlanmıştır!
Ke[R]eM
Jun 26 2006, 12:15 PM
demirkol ve yosungözlü55, İslamiForum'u arkadaşlık sitesi olarak kullanmaya çalıştıkları ve uçkur derdinde oldukları için forumdan banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Jul 15 2006, 06:25 AM
polis01adana, caner akkoyun, gökhan9, dr_aspirin, sonsuzlukdenizi, burak_27 de aynı sebepten ötürü, dubai hakaret ve küfür ettiğinden ötürü banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Jul 20 2006, 08:59 AM
ALLAHIN KILICI ve KARAMURAT nickleri, KOCAYUSUF AĞA nickine sahip kişiye ait olduğu ve bu durum da birden fazla nick kullanılması yasaktır kuralımızı ihlal ettiği için banlanmıştır!
Ke[R]eM
Aug 2 2006, 07:53 AM
sahadetevurgun, yazdığı 9 mesajın 9'unda da sadece sitesinin adresini vererek reklam yaptığı için, 3641, kendi sitesinin reklamını yapmak için "israili protesto etmek için linke tıklayın" şeklinde bir oyun oynadığı ve dini duyguları suistimal ettiği için forumdan banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Aug 3 2006, 12:43 PM
lejyoner_m ve ubeyt, İslamiforum'u arkadaş arama sitesi olarak gördükleri için banlanmışlardır!
Ke[R]eM
Aug 19 2006, 09:36 AM
cualquier, revizyon ve SeNTeZ, üyelerin görüşlerine hakaret ile karşılık verdiği, birden fazla nick kullanmak yasaktır kuralını ihlal ettiği ve moderasyona alındığından dolayı yeni nick aldığı için forumdan banlanmışlardır!
hakan31, aslan18'in 2. nicki olduğu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Aug 19 2006, 09:59 AM
DENİZLERDE TURKUAZ, kayzer3822, gazi_halil, necati, arslan3834, artt ve santiago, İslamiForum'u arkadaşlık siteleriyle karıştırdığı(!) için forumdan banlanmıştır!
izdiham, forumu, kendi sitesinin reklamını yapmak için reklam panosu olarak kullanmaya çalıştığından dolayı banlanmıştır!
Ke[R]eM
Aug 21 2006, 12:15 PM
sidoma, arkadaş aradığı için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Aug 23 2006, 02:39 PM
ösge, ladyinthecami ve ATATÜRKÇÜ nickleri, foruma provakatif mesajlar yazmak, cinsel fantazilerini yazıp, insanların onlara verdiği cevapları izleyerek eğlenmeye çalışmak gibi saygısızca bir davranıştan ve de birden fazla nick kullanmak yasaktır kuralını ihlal ettiği için forumdan banlanmışlardır!
hasanlork, birden fazla nick kullanmak yasaktır kuralını ihlal ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Sep 9 2006, 07:55 AM
Sanal Pez, birden fazla nick kullanmak yasaktır kuralını ihlal ettiği için forumdan banlanmıştır!
dArKiNq, forumu reklam aracı olarak kullanmaya çalıştığı için forumdan banlanmıştır!
Ezda Rojan, terör örgütü yandaşı olduğu için banlanmıştır!
erkansahin81, üye olduktan sonra birçok bayan üyeye özel mesaj gönderip tanışma-arkadaşlık talebinde bulunduğu, yani İslamiForum'u bayan arkadaş bulma sitesi olarak kullanmaya çalıştığı için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Sep 11 2006, 09:58 AM
CaRiSMaTiC25, forum üyesi bayanlara gönderdiği "25 yaşındayım fotomodelim tanışmak istersen *****@hotmail.com ekleyebilirsin" şeklindeki mesajı sebebiyle forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Sep 15 2006, 03:04 PM
samyeli, bir üyeye "deyyus, domuz, piç, şerefsiz, alçak, deyyus çocuğu, köpek" kelimeleri ile hakaret ettiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Sep 23 2006, 03:50 PM
adrenalin06 ve ahmetoplu, İslamiForum'u (sadece)bayanlarla tanışma ve onlarla muhabbet etme amaçlı kullanma alanı olarak gördükleri ve uyarıarı kaale dahi almadıkları için forumdan banlanmışlardır!
999999, forum kurallarını inatla ihlal ettiği, kendisine yapılan uyarıları dikkate almayıp hakaretle karşılık verdiği için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Nov 4 2006, 09:43 PM
the_uzay, İslamiForum'u reklam yapma yeri olarak kullanmaya çalıştığı için forumdan banlanmıştır!
Ke[R]eM
Nov 5 2006, 10:29 AM
hazalkartal ve webformat, İslamiForum'u bayan arkadaş bulma yeri olarak kullanmaya çalıştıkları için forumdan banlanmışlardır!
ErKaMReaL
Dec 3 2006, 10:49 AM
*Türk olmak bir şereftir* nickli üyeyi yeni gördüm .Kendisi bu isimle burada barınamaz!
Tevhid ve Şirk meselelerine TERS bir anlayış içerdiğinden üyeliği *Müslüman olmak bir şereftir* yapılarak değiştirilmiştir.
Bir şeref varsa o MÜSLÜMANIN dır ... Şunun bunun yada herhangi bir ideolojinin değil !
*Müslüman olmak bir şereftir*
hamrA
Dec 3 2006, 10:53 PM
dost35 nicki forumun hemen neredeyse bütün bayan nicklerine, özelden mesaj atarak rahatsızlık verdiği ve burayı tanışma sitesi ile karıştırdığı için banlanmıştır
RuhulhaK
Sep 10 2007, 03:06 PM
Hackkobaz rümuzlu üye , deyyushack.com diye bir sitenin reklamını yaptığı için banlanmıştır. Kendisine "swinger" klüplerinde başarılar diliyoruz !