Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Annelerimiz canımız
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
deckart
İZLEMEK İÇİN TIKLA
M_i_r_a_y
deckart allah razi olsun..boyle mukemmel bi konuya neden kimse bise yazmamis uzuldum dogrusu sad.gif bende bugun okudum,gercekten cok guzel agladim inan sad.gif annemi cok seviyorum,onun hakkini nasil oderiz biz,canim annem benim...
cihad_
inan çok duygulandım kardeş..Allah razı olsun..boşuna söylenmemiş cennet annelerin ayaklarının altındadır diye..ben genelde çok hata yapan bir insandım bir zamanlar ama annem kadar bana hoş görülü davranan başka insan olmadı hayatımda inanın..annelerimizin kıymetini bilelim inşaAllah..selam ve dua ile...
haco
benim gibi bir taşlı kalpli bile duygulandı ya!
vay be !yav ne diyeceğimi bilemiyorum
helal olsun
deckart
QUOTE(M_i_r_a_y @ Jan 5 2006, 01:10 AM)
deckart allah razi olsun..boyle mukemmel bi konuya neden kimse bise yazmamis uzuldum dogrusu  sad.gif  bende bugun okudum,gercekten cok guzel agladim inan  sad.gif  annemi cok seviyorum,onun hakkini nasil oderiz biz,canim annem benim...
*

Gözden kaçmıştır heralde miray kardeş
allah razı olsun

QUOTE(cihadd @ Jan 5 2006, 02:22 AM)
inan çok duygulandım kardeş..Allah razı olsun..boşuna söylenmemiş cennet annelerin ayaklarının altındadır diye..ben genelde çok hata yapan bir insandım bir zamanlar ama annem kadar bana hoş görülü davranan başka insan olmadı hayatımda inanın..annelerimizin kıymetini bilelim inşaAllah..selam ve dua ile...
*

amin ecmain

QUOTE(hatce @ Jan 5 2006, 09:34 AM)
benim gibi bir taşlı kalpli bile duygulandı ya!
vay be !yav ne diyeceğimi bilemiyorum
helal olsun
*

ne güzel ilerleme var işte smile.gif
haco
merak etme be fazla duygusallıktan kaybediyorum.
feyza:)
çok güzeldi yaa ...
en büyük şefkat ve merhamet duygusu annelerin kalbine verilmiştir herhalde...
annelerimizden Allah razı olsun... flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

deckart
QUOTE(feyza:) @ Jan 5 2006, 01:48 PM)
çok güzeldi yaa ...
en büyük şefkat ve merhamet duygusu annelerin kalbine verilmiştir herhalde...
annelerimizden Allah razı olsun... flowers.gif  flowers.gif  flowers.gif  flowers.gif  flowers.gif

*

Amin emain
DEVECI68
Allah annelerimizin vede babalarimizin hayir duasini uzerimizden eksik etmesin.Allahin rahmeti uzerilerinden vede uzerimizden eksik olmasin. good.gif smile.gif
Garipyolcu
Müslim'de gelen bir diğer rivâyette Resülullah (aleyhissalâtü vesselâm)]: "Allah, arz ve semayı yarattığı gün, yüz rahmet yarattı. Her bir rahmet göklerle yer arasını dolduracak kadardır. Ondan yeryüzüne tek bir rahmet indirmiştir. İşte anne, yavrusuna bununla şefkat eder. Vahşi hayvanlar ve kuşlar birbirlerine bununla merhamet ederler. Kıyamet günü geldiği vakit Allah, rahmetine bunu da ilâve ederek (tekrar yüze) tamamlayacaktır."

Müslim, Tevbe 21, (2753).

Kibriya
Gerçekten harika bir flash ..

Şimdi mail adresimden arkadaşlara mail gönderiyorum. Rabbim böyle merhamet duygusunu bütün kullarına nasip etsin.

Bu günlerimizi aratmasın inşAllah
Osman Çakmak
ALINTI(deckart @ Nov 24 2005, 05:50 PM) *

ellerine sağlık kardeş şu an mubarek ramazan ı şerif ve annem yok. ama bu animasyonla onun kokusunu hissettim ve ağladım. isterbenden küçük ol istersen büyük ellerinden öperim senin
Teşekkürler
<#thank#>
islam ve kulluk
anne sevgisi bambaşkadır ...

Allah razı olsun kardeşim
Süt Canavarı
Bir Üyemiz Teşekkür İletisi Gönderdi

Süt canavarı
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.