Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Palm Os Smartmovie Programı İncelemesi
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
Dr.MoBiLe
SMARTMOVİE
user posted image

Palm için komple bir video programı

Otobüste , yolda giderken yada yürürken video izlemek sizce nasıl bir fiklir?Bence süper bir fikieğer birde palminiz varsa bu zevki tadabilirsinizs
Bu aşamadan sonra size gerekli video program seçimi kalıyor. SmartMovie tam bu iş için biçilmiş kaftan
Smartmovie sadece video izleme programı değil aynı zamanda video çevirici ve bazı codeclerde programla geliyor bu sayede bütün ihtiyaçlarımıza cevap veriyor.
SmartMovie bütün video formatlarını palma uygun seçilde çevirebiliyor.Videonun görüntü kalitesini,ses kalitesini hangi codecte çevirebileceğinizi siz belirliyorsunuz.Program ayrıca videolarınız için landscape(yatay) ve portrait(dikey) özelliğinide barındırıyor
Ben programı treo600de denedim.45mblik bir klipi çevirdim ve 4.6 mb boyutu indi (videonun çözünürlüğü 160x160 144kbps video 24kbps audio)
Klipi treo600de izlerken hiç bir takılma yaşamadım ve keyifle izledim

Program Nasıl Kullanılır?
İlkbaşta çevirici programını kurun sonra smartmovieyi palmınıza kurun.Bu işlemleri yaptıktan sonra programla gelen codecleri kurun
Kurulum işlemlerini bitirdikten sonra sırada video nasıl çeviriceğimiz var.İlk başta çevirici programını açın sonra çevirmek istediğiniz dosyayı
file kısmından open deyip seçin daha sonra prefences kısmından dosyanın çözünürlüğü ayarlayın.Bunları yaptıktan sonra videonun görüntü kalitesini
ve ses kalitesini ayarlabilirsiniz.Artık videomuz çevrilmeye hazır.Convert dedikten sonra bu işlemde son bulmuş oluyor.
Çevirilen video programı masaüstündeki smartmovie converted files klasörüne atılıyor burdan palminize gönderip izleyebilirsiniz

Sonuç olarak smartmovie komple bir video programı.Programın bir eksiği dikkatimi çekti smartmovie sadece kendi çevirdiği dosyaları palminizde izleyebili
yorsunuz diğer dosyaları aynı çözünürlükte olsa bile çevirmek zorunda kalıyorsunuz.Program en az Palm OS 5.0da çalışır.
Programın başka bir eksiği gözüme çarpmadı
ranuna
dr. mobile güzel tanıtım güzel bişey olduğunu düşünüyorum friends.gif
Dr.MoBiLe
teşekkür ederim ranuna sende pda var mı?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.