Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İnterneti Olanlar
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
deckart
Süper bi televizyon programı tavsiye ederim ..!

download
fe_eyne_tezhebun
ya abi sağolda şu programlari hep ayni yerden indiriyoruz ve ben bişi anlamıyorum ingilizce free ye basıyorum sonra süre tamamlanıyor dowland ediyorum sonrasını hiç anlamıyorum hiç bi programı açamadım.ya cahilliğin gözü kör olsun ne zor muş cahillik.

nasil izleniyor tv kanallarnasil bulunuyor oyyy oyyy

tamam abi sağol bunu açtım ama diğerlerini hala açamadım
deckart
QUOTE(fe_eyne_tezhebun @ Nov 14 2005, 12:37 AM)
nasil izleniyor tv kanallarnasil bulunuyor oyyy oyyy
*

Öğrenirsin herşey zamanla merak etme smile.gif
cihad_
Tv kartı olmadan televizyon izlenemez.Bu program görüntüyü internetten
indirir.Limiti aşınca daha çok para gelir.Benden söylemesi. ...
hayrunnisa
Hem o var.hem de kalitesi ne acaba?Ekranda kareleri sayacaksak olmaz o is.
deckart
QUOTE(hayrunnisa83 @ Jan 3 2006, 06:33 PM)
Hem o var.hem de kalitesi ne acaba?Ekranda kareleri sayacaksak olmaz o is.
*

indirin kurun ondan sonra yorum yapın
albayrak
ben bu programı kurdum(sonra kaldırdım ama tv kart var bizde)ama güzel program.ama deckart ondan mı bu ay bizim limit ucu ucuna geldi.ya bi bakayım telekomdan aşmışız mı???
cihad_
QUOTE(deckart @ Jan 3 2006, 06:35 PM)
*

indirdim kurdum..bendeki pc şuandaki piyasadaki en yüksek pc lerden biri ama görüntüyü inanılmaz donduruyor..adsl bağlanma hızımda 2048 olduğu halde böyle..eh artık sen düşün....

birde illede tv izleyecem derseniz!!!www.canlitv.com adresine girip izleyebilirsiniz..kurmanızada gerek yok.. clap2.gif
hayrunnisa

kizma kardesim.bu abimin bilgisayari.Kiziyo bana herseyi yüklüyosun diye.Zaten bilgisayari cok yüklü.Ben de soruyorum iyi bi program mi diye.Deger mi yani?
Hmm.Limiti astiniz mi arkadaslar?Böyle bi durum var mi?Bilelim.Ayagimizi yorganimiza göre uzatalim.
cihadd bi cevap yazmis.
Dogru mu bunlar deckart? smile.gif
Limriemvrm
cihad bende 512 ile kasıyor diyordum vazgeçtim.
program kullanışsız bence 1 dakika izliyorum birdakika bekliyorum.
tam ekran yapmayı denemedin bile...
cihad_
ben bir dakika izlemiyi bile denemedim kardeş..sonra mazallah gözlerim felan bozulur.. yahoo.gif neyse genede indirmek isteyen varsa buyursun denesin.. thinking.gif
hayrunnisa
tamam arkadaslar fazla üstelemeyin.
bu bizim ekran kartlarimizin kalitesiyle de ilgili olamaz mi? diye bi teori atsam ortaya?
sagol deckart yine de.
Bi gün bilgisayarim tamirden dönerse(uzak ihtimal) o zaman bakarim bu programa.Olmazsa silerim ne olacak.dert mi?
cihad_
QUOTE(cihadd @ Jan 3 2006, 06:52 PM)
indirdim kurdum..bendeki pc şuandaki piyasadaki en yüksek pc lerden biri ama görüntüyü inanılmaz donduruyor..adsl bağlanma hızımda 2048 olduğu halde böyle..eh artık sen düşün....

birde illede tv izleyecem derseniz!!!www.canlitv.com adresine girip izleyebilirsiniz..kurmanızada gerek yok.. clap2.gif
*

sen bu yazıyı okumadınmıki kardeş..hay Allah yaw..
kardelen_01
Abim faydalı olur diye vermiş, bu kadar yüklenmeyin smile.gif
deckart
QUOTE(hayrunnisa83 @ Jan 3 2006, 07:24 PM)
kizma kardesim.bu abimin bilgisayari.Kiziyo bana herseyi yüklüyosun diye.Zaten bilgisayari cok yüklü.Ben de soruyorum iyi bi program mi diye.Deger mi yani?
Hmm.Limiti astiniz mi arkadaslar?Böyle bi durum var mi?Bilelim.Ayagimizi yorganimiza göre uzatalim.
cihadd bi cevap yazmis.
Dogru mu bunlar deckart? smile.gif
*

bende kullanıyorum Amerikayı felan canlı izliyorum.bende öyle limit aşma olayı felan olmadı, çok gerekli program değil zaten boşver smile.gif
peer47
s.a kardeş link ölü yaa sad.gif
hamzayurekli
link ölü de üyeler canlımı ki....?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.