QUOTE(silvershadow @ Nov 9 2005, 12:13 AM)
şimdi bi ton şey yazardım ama neyse alın forumunuzda sizin olsun başlarım forumunuza zaten burda birşeyler yazmam bile hata forumdaki yazdığım ve açtığım konuların hepsini silmez iseniz bende hakkımı helal etmiyorum ve üyeliğimi de iptal edin. dünkü çocuklarla uğraçacak vaktim yok...
Yazık, ben sizin ile ilgili neler düşünüyordum halbuki. Programlar bölümümüze yaptığınız katkılar asla inkar edilmez. O bölüm bugün aktif ise sizin sayenizde aktiftir. Allah(C.C.) razı olsun. Belki bunu söylemek doğru değil ama söyleyeceğim, ben sizi
Kıdemli Üye kademesine yükseltmeyi düşünürken sizin yaptığınıza bir bakın. Yazık

QUOTE(Misafir @ Nov 9 2005, 02:33 AM)
elestilerin yapici olmasi icin önce biseyleri yikmasi gerek. mesela senin kibirini.. cok bilmis tavrin. genis kaliba oturmamis halin. ne dersin.
o kadar garip konusuyorsun ki "admin" statüsü altinda, cümlelerinin diksiyonu bozuk bir kaliba girmis. ne söyledigini biliyor musun veya anliyor musun bazen sasiriyorum. seni iyiki uzun süre engellemisim. arada bi kac menfaat icin engeli kaldiriyodum ama sonunda silinmeye layik görüldün : ) bos yer teskil ediyosun bence..
bu hali ile yasam sürdürürsen hayat icinde bos yer teskil edeceksin. bu cümleler bir cok kisinin dile getiremedigi cümleler. ama surdakilerin %50sinin icinde vardir istersen bi anket ac.
sildigin veya silinen mesaj diger admin ErkamReal in mesaji üstelik onun cevabi cok samimi idi. alt yapi calismalari bitiyor vs demisti. sanirim sayginda kalmadi admin olunca : )
Sizinle ilgili yazıyı diğer başlık altında yazdım. Siz önce kendinize bir bakın. Benimle bir problemi olan da özel mesaj/konu/mail/msn yoluyla bana ulaşabilir. Beşeriz, şaştığımız noktalar olmuştur. Gerektiğinde özür dilemesini de biliriz. Diledik de. Daha fazla uzatmanın manası yok...
QUOTE(feyza:) @ Nov 9 2005, 10:54 AM)
silvershadow kardeşim senin açtığın konulardan burda birçoğumuz yararlandık... Allah razı olsun birçoğumuz da senin gönderdiğin programları indirdik bilgisayarımıza şimdi diyosun "hakkımı helal etmem açtığım konuları silin" bu doğru mu sence...sonuçta sen o konuları açmışsın...geçmişte yaptıklarımızı nasıl silemiyorsak... burdada her forumdan ayrılanın "benim başlıklarımı silin" demesi yanlış diye düşünüyorum...belki ileriki günlerde senin açtığın başlıklardan faydalananlar yine olacaktır bu yüzden hakkını helal edersen hepimiz için daha iyi olur....selametle...Açılan başlıkların silinmesi mümkün değil. Böyle bir talep daha önce ömer faruk'dan da gelmişti, ona da söylemiştim bu durum mümkün değil diye. Teknik açıdan mümkün olsa da bunu uygulamıyoruz. Her canı isteyen, yönetimle ters düşen mesajlarını sildirekcekse... Kapatalım forumu...
Hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum.
QUOTE(zınar @ Nov 9 2005, 11:19 AM)
olurmu nereye gıdıyorsun kerem sanırım kalbını kırdı siteye bu kadar faydalı olan birini bulmak zordur
kerem kardeş bence senden bir özür bekleniyor başka bir konu ise burdaki iletılerın gercekden adminlerin canları istendıkce silinmesi bence kardeş sitede olanlara birazdaha anlayışlı davransan ve silinecek konunun eger güzel bir konuysa sahıbıne özle mesaj atman daha iyi olur
unutmaki bu kadar insanın sorumlulugu var üzerınde
başaka bir konı ise gercekden sılverdow a bir özür borclusun senden yaşça büyük ve bu konuyla ilğili haklı görünüyor
inş yanlış anlaşılmamışızdır
Özür borçlu olduğumu düşünmüyorum. Hamdolsun özür dilemem gereken yerde özür dilemeyi bilecek kadar aklı başında bir insanım. Silvershadow'dan özür dilememi gerektirecek bir durum yok, aksine kendisi forum yönetimini sürekli suçlayıcı ve yıkıcı eleştiriler üretmekte. Bu konudaki başlıkları incelerseniz açılan konuların birçoğu silvershadow'a ait ve hepsinde yıkıcı eleştiriler bulunmakta. Nedenini anlayamadığım bir şekilde yönetime karşı bir tepkisi, bir isyanı mevcut. Bu durum sadece benim değil yönetimdeki diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş durumda. Forumumuzun programlar bölümünde yaptığı katkıları asla göz ardı edilemeyecek silvershadow'un yönetime karşı bu isyanı malesef bütün + larını - ye çeviriyor.
Selametle...