Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tekrar adminlerin dikkatine
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
silvershadow
Merak ediyorum yazdıklarınızı yada yazılanları neden siliyorsunuz haklısınız dediniz diye site kötümü oldu hemen sildiniz yada kim sildiyse
Çifte standart uygulamanız hiç hoş değil....
Ke[R]eM
Neyden bahsediyorsunuz?
silvershadow
Silinen bir iletiden bahsediyorum...
Ke[R]eM
Hangi ileti silinmiş? Hangi konudaki ileti silinmiş? Biraz daha açıklayacı olabilir misiniz?
silvershadow
ben adminlerin dikkatine diye bi başlık açtım orda bi konuya değindim ve haklısınız diye cevap yazıldı ve sonra silinmiş...
Ke[R]eM
Bahsettiğiniz şuradaki başlık ise bu konuyu orada da söyleyebilirdiniz. Bunun için ayrı bir başlık açmanıza gerek var mıydı?

Ayrıca;

Bahsi geçen mesaj yanlış bilgilendirilmeden kaynaklanan bir mesajdı. O sebeple tarafımdan silindi. Olayın aslı ve doğrusu ile ilgili açıklamayı o başlık altında yaptım. Kimseye çifte standart uyguladığımız falan yok, olmaz da.

Sizden ricam yönetici gereksiz yere suçlayıcı mesajlar atmayı bırakmanız yönündedir. Site için istek ve önerilen bölümü incelense gönderilen mesajların yarısı size ait olup yönetimi hedef alan ve suçlayan mesajlar içermektedir. Yönetim ile ne alıp veremediğiniz var merak ediyorum doğrusu. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız ama sizden her seferinde yıkıcı eleştiriler geliyor.

Selametle...
silvershadow
şimdi bi ton şey yazardım ama neyse alın forumunuzda sizin olsun başlarım forumunuza zaten burda birşeyler yazmam bile hata forumdaki yazdığım ve açtığım konuların hepsini silmez iseniz bende hakkımı helal etmiyorum ve üyeliğimi de iptal edin. dünkü çocuklarla uğraçacak vaktim yok...
Misafir
QUOTE(Ke[R]eM @ Nov 9 2005, 12:08 AM)
Yapıcı eleştirilere her zaman açığız ama sizden her seferinde yıkıcı eleştiriler geliyor.

elestilerin yapici olmasi icin önce biseyleri yikmasi gerek. mesela senin kibirini.. cok bilmis tavrin. genis kaliba oturmamis halin. ne dersin.

o kadar garip konusuyorsun ki "admin" statüsü altinda, cümlelerinin diksiyonu bozuk bir kaliba girmis. ne söyledigini biliyor musun veya anliyor musun bazen sasiriyorum. seni iyiki uzun süre engellemisim. arada bi kac menfaat icin engeli kaldiriyodum ama sonunda silinmeye layik görüldün : ) bos yer teskil ediyosun bence..

bu hali ile yasam sürdürürsen hayat icinde bos yer teskil edeceksin. bu cümleler bir cok kisinin dile getiremedigi cümleler. ama surdakilerin %50sinin icinde vardir istersen bi anket ac.

sildigin veya silinen mesaj diger admin ErkamReal in mesaji üstelik onun cevabi cok samimi idi. alt yapi calismalari bitiyor vs demisti. sanirim sayginda kalmadi admin olunca : )
feyza:)
QUOTE(silvershadow @ Nov 9 2005, 12:13 AM)
hata forumdaki yazdığım ve açtığım konuların hepsini silmez iseniz bende hakkımı helal etmiyorum ve üyeliğimi de iptal edin
*

silvershadow kardeşim senin açtığın konulardan burda birçoğumuz yararlandık... Allah razı olsun birçoğumuz da senin gönderdiğin programları indirdik bilgisayarımıza şimdi diyosun "hakkımı helal etmem açtığım konuları silin" bu doğru mu sence...sonuçta sen o konuları açmışsın...geçmişte yaptıklarımızı nasıl silemiyorsak... burdada her forumdan ayrılanın "benim başlıklarımı silin" demesi yanlış diye düşünüyorum...belki ileriki günlerde senin açtığın başlıklardan faydalananlar yine olacaktır bu yüzden hakkını helal edersen hepimiz için daha iyi olur....selametle...
....
şimdi bi ton şey yazardım ama neyse alın forumunuzda sizin olsun başlarım forumunuza zaten burda birşeyler yazmam bile hata forumdaki yazdığım ve açtığım konuların hepsini silmez iseniz bende hakkımı helal etmiyorum ve üyeliğimi de iptal edin. dünkü çocuklarla uğraçacak vaktim yok...
*

olurmu nereye gıdıyorsun kerem sanırım kalbını kırdı siteye bu kadar faydalı olan birini bulmak zordur cray.gif

kerem kardeş bence senden bir özür bekleniyor başka bir konu ise burdaki iletılerın gercekden adminlerin canları istendıkce silinmesi bence kardeş sitede olanlara birazdaha anlayışlı davransan ve silinecek konunun eger güzel bir konuysa sahıbıne özle mesaj atman daha iyi olur

unutmaki bu kadar insanın sorumlulugu var üzerınde sad.gif

başaka bir konı ise gercekden sılverdow a bir özür borclusun senden yaşça büyük ve bu konuyla ilğili haklı görünüyor

inş yanlış anlaşılmamışızdır
Ke[R]eM
*

Yazık, ben sizin ile ilgili neler düşünüyordum halbuki. Programlar bölümümüze yaptığınız katkılar asla inkar edilmez. O bölüm bugün aktif ise sizin sayenizde aktiftir. Allah(C.C.) razı olsun. Belki bunu söylemek doğru değil ama söyleyeceğim, ben sizi Kıdemli Üye kademesine yükseltmeyi düşünürken sizin yaptığınıza bir bakın. Yazık lac.gif

QUOTE(Misafir @ Nov 9 2005, 02:33 AM)
elestilerin yapici olmasi icin önce biseyleri yikmasi gerek. mesela senin kibirini.. cok bilmis tavrin. genis kaliba oturmamis halin. ne dersin.

o kadar garip konusuyorsun ki "admin" statüsü altinda, cümlelerinin diksiyonu bozuk bir kaliba girmis. ne söyledigini biliyor musun veya anliyor musun bazen sasiriyorum. seni iyiki uzun süre engellemisim. arada bi kac menfaat icin engeli kaldiriyodum ama sonunda silinmeye layik görüldün : ) bos yer teskil ediyosun bence..

bu hali ile yasam sürdürürsen hayat icinde bos yer teskil edeceksin. bu cümleler bir cok kisinin dile getiremedigi cümleler. ama surdakilerin %50sinin icinde vardir istersen bi anket ac.

sildigin veya silinen mesaj diger admin ErkamReal in mesaji üstelik onun cevabi cok samimi idi. alt yapi calismalari bitiyor vs demisti. sanirim sayginda kalmadi admin olunca : )
*

Sizinle ilgili yazıyı diğer başlık altında yazdım. Siz önce kendinize bir bakın. Benimle bir problemi olan da özel mesaj/konu/mail/msn yoluyla bana ulaşabilir. Beşeriz, şaştığımız noktalar olmuştur. Gerektiğinde özür dilemesini de biliriz. Diledik de. Daha fazla uzatmanın manası yok...

QUOTE(feyza:) @ Nov 9 2005, 10:54 AM)

silvershadow  kardeşim senin açtığın konulardan burda birçoğumuz yararlandık... Allah razı olsun birçoğumuz da senin gönderdiğin programları indirdik bilgisayarımıza şimdi diyosun "hakkımı helal etmem açtığım konuları silin" bu doğru mu sence...sonuçta sen o konuları açmışsın...geçmişte yaptıklarımızı nasıl silemiyorsak... burdada her forumdan ayrılanın "benim başlıklarımı silin" demesi yanlış diye düşünüyorum...belki ileriki günlerde senin açtığın başlıklardan faydalananlar yine olacaktır bu yüzden hakkını helal edersen hepimiz için daha iyi olur....selametle...

*

Açılan başlıkların silinmesi mümkün değil. Böyle bir talep daha önce ömer faruk'dan da gelmişti, ona da söylemiştim bu durum mümkün değil diye. Teknik açıdan mümkün olsa da bunu uygulamıyoruz. Her canı isteyen, yönetimle ters düşen mesajlarını sildirekcekse... Kapatalım forumu...

Hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum.

QUOTE(zınar @ Nov 9 2005, 11:19 AM)
olurmu nereye gıdıyorsun kerem sanırım kalbını kırdı siteye bu kadar faydalı olan birini bulmak zordur  cray.gif

kerem kardeş bence senden bir özür bekleniyor başka bir konu ise burdaki iletılerın gercekden adminlerin canları istendıkce silinmesi bence kardeş sitede olanlara birazdaha anlayışlı davransan ve silinecek konunun eger güzel bir konuysa sahıbıne özle mesaj atman daha iyi olur

unutmaki bu kadar insanın sorumlulugu var üzerınde  sad.gif

başaka bir konı ise gercekden sılverdow a bir özür borclusun senden yaşça büyük ve bu konuyla ilğili haklı görünüyor

inş yanlış anlaşılmamışızdır
*

Özür borçlu olduğumu düşünmüyorum. Hamdolsun özür dilemem gereken yerde özür dilemeyi bilecek kadar aklı başında bir insanım. Silvershadow'dan özür dilememi gerektirecek bir durum yok, aksine kendisi forum yönetimini sürekli suçlayıcı ve yıkıcı eleştiriler üretmekte. Bu konudaki başlıkları incelerseniz açılan konuların birçoğu silvershadow'a ait ve hepsinde yıkıcı eleştiriler bulunmakta. Nedenini anlayamadığım bir şekilde yönetime karşı bir tepkisi, bir isyanı mevcut. Bu durum sadece benim değil yönetimdeki diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş durumda. Forumumuzun programlar bölümünde yaptığı katkıları asla göz ardı edilemeyecek silvershadow'un yönetime karşı bu isyanı malesef bütün + larını - ye çeviriyor.

Selametle...
silvershadow
Sevgili kerem kardeşim hala sana sevgili kardeşim diyorum... Şunu aklına iyi koy ben sitelerde dolaşıp dolaşıp kıdemli üyelik yada başka şey alma meraklısı olan biri değilim. Sen daha bilgisayarın ne olduğunu bilmiyorken ben bilgisayar işleri ile uğraşyodum. Burda benim amacım insanlar faydalansın diye kendim saatlerce programları deniyerek paylaşmaya çalışıyorum. Çok merak ediyorum burda senden ve şevval(ona lafım olmadığı halde kendi üzerine alındığı konu dışında) hangi forum yöntecisi bana karşı olmuş tabi sen silersen yazdıklarını onların yazdıklarını bana karşı olurlar. madem sen yıkıcı değil yapıcıysan neden orda yapılan yanlışlığı düzeltmiyorsun. Orda silmek yerine adam gibi abimiz yanlış söylemiş desen sen küçülmüş mü olursun yoksa yücelmişmi olursun. Ama sadece işin sağa sola hava atmak değilse o başka Ben burda yıkıcı birşey yapmak istesem çok şey yaparım yapıcı olduğum için sizlere faydalı olucak bilgiler sunmaya çalışıyorum. Ve forum adam gibi bir yere gelsin diye isteklerde bulundum. hiçbir konuda bu böyle olucak diye bi başlık açmadım saygı çerçevesinde sadece böyle olsa daha iyi olur dedim.
Anlaşılan yaş ufak olunca yükseklerde yaşamak daha zevkli...
Neyse ben hakkımı helal ediyorum.
Ve senden son ricam cevap yazarken saygı çerçevesinde cevap yazarsan sevinirim...

Not: sevgili kerem kardeşim benim açtığım konuları sıralarmısın Allah rızası için ve hitap tarzım nasıl olmuş Allah rızası için bunu yap şu istekler bölümünde ondan sonra bu başlıkları insanların yorumlarına sunalım... BU BAŞLIK HARİCİNDE HANGİSİ YIKICI?????????? HEPSİNİ BENİM AÇTIĞIMI SÖYLEMİŞSİNDE CEVABINI BEKLİYORUM....
Konuk
Niye mesajlari siliyorsun admin kerem..

burda problemi olan felan diyosun özür diledik diyosun diger konu basliginda almis eline sazi caliyorsun ne o yemiyo mu?
suleyhin
Selamün aleyküm.Sayın modaratörler sanki sizde bir çifte standart görüyorum.Neden derseniz ? İlmi münazara,tenkit ve tartışmalara müdahale ediyorsunuz ama aşağıda hakaretlerle dolu yazıya müdahale etmiyorsunuz.Dikakatlerinize arz ederim.Lütfen gereken neyse yapınız
Bu yazı ki yazı demeye bin şahit ister."Genel forum/Gündem/Şehitlere kelle ,Apoya sayın /Gerilla

"Ulannnnn delikanlııı ollll lannnnn, Şerefsizlikkk yapmaaaaaaa, Benii burada kudurtmaaaaaa,Laf galabalığı yapmaaaa, Benimmn işcimmm aççç asgari ücretiii, memurummm aççç, insanlar sömürülüyorrrrr, Başbakanın oğlu gemiii alıyorrr bizler hala susuyoruzzz, Görürsünüz bu vatan kolay kazanılmadıı herkeze bunu öğreteceğizzzzzzzzzzz, Gerekirseeeeeee kellerininizzzz gidecekkkkk, Sayınnn diyen şerefsizzzzz bu nu görecekkkkk. Müslümanmış yürü beee,, delikanlıııı isennn msn adresimi ekleeee senle görüşelimmm aslanımmmm."
ileney
Raporla 'yı tıkladığın halde gereken yapılmıyorsa o zaman haklı sen olursun ...
Şu anda haksızsın forumda kimse yok
ErKaMReaL
Gereken yapıldı ..Lütfen RAPOR'la kısmından raporlayın yada özel mesaj gönderiniz.
islam ve kulluk
bir bakmama müsaade etmeni temenni ederim kardeşim neden silindiği üzerine benim mes'eleden haberim yok zira

herkes elbette aynı şekilde düşünmek zorunda değil ama konular kapatılıyorsa konu çığrından çıkmış olmalı sanırım ...

mes'eleyi inceledim kabaca konuyu mehlika kardeş kapatmış kendisine saygı duyuyorum ve n,mes'eleyi kendi aranızda çözmenizi temenni etmekteyim konuyu baştan sona okumadan bir işlem yapmak istemiyorum buna daşuan için vaktim yok ancak evimde internetim olduğunda yapabilirim...

Allah'a emanet ol...
ileney
ALINTI(suleyhin @ Apr 9 2007, 11:01 AM) *

Selamün aleyküm. Umum kardeşlerime ilanen duyrulur !!!!

Aleyküm Selam ...

Gitme kardeş,Kime söylemek istiyorsan Öm ile yolla
islam ve kulluk
inşallah gitmeyecektir ...
asiLDuA
hayır gitmeyecek yasaklanacak ...Bu kardeşin bana zor var her konuma küçük düşürücü ve uslupsuz şekilde kör sağır ve birçok kötü lakap takarak yazıyor bu kime olursa olsun müsade edilemez ki bu kadarda bir insana gıcık kapılmaz müslümanız ..ALLAHIN HÜKMÜNDEN ÇOK TAGUTU SAVUNUP SONRADA AHKAM KESİP HAKARET ETTİRMEM HİÇBİR MÜSLÜMANA BUNU YAPTIRMAM NE KENDİME NEDEB BAŞKA BİR MÜSLÜMANA BÖYLE YAPILIP HAKARET EDİLMESİNE KÜÇÜK GÖRÜLMESİNE GÖNLÜM RAZI OLMAZ VE AYRICA KONU ZATEN ÇIĞRINDAN ÇIKMIŞTI O KADAR SABRETTİĞİMİZE DUA ETSİN.İSLAMIN DEDİĞİ GİBİ.BEN KAPATMAZSAM MAİL ATIP YİNE KAPATTIRICAKTIK...hey allahım ya sinirlendim neyse selametle.
ileney
Sakin ol Mehlika abla

Ene yok Nefhu var smile.gif
leyyin
ALINTI
eM' date='Nov 9 2005, 12:08 AM' post='27318']
Bahsettiğiniz şuradaki başlık ise bu konuyu orada da söyleyebilirdiniz. Bunun için ayrı bir başlık açmanıza gerek var mıydı?

Ayrıca;

Bahsi geçen mesaj yanlış bilgilendirilmeden kaynaklanan bir mesajdı. O sebeple tarafımdan silindi. Olayın aslı ve doğrusu ile ilgili açıklamayı o başlık altında yaptım. Kimseye çifte standart uyguladığımız falan yok, olmaz da.

Sizden ricam yönetici gereksiz yere suçlayıcı mesajlar atmayı bırakmanız yönündedir. Site için istek ve önerilen bölümü incelense gönderilen mesajların yarısı size ait olup yönetimi hedef alan ve suçlayan mesajlar içermektedir. Yönetim ile ne alıp veremediğiniz var merak ediyorum doğrusu. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız ama sizden her seferinde yıkıcı eleştiriler geliyor.

Selametle...

offtp.gif Kerem çok iyi bir yöneticiydi ve onun halen burda görev yapmasını isterdim.
DuYGuSaL

offtp.gif

Kesinlikle katılıyorum...

Çok iyi yöneticiydi
clapping.gif
asiLDuA
yani bu jiyanda varya FORUMA GELMEZ GELMEZ GELİNCE ANCA YOK MİHMANDAR GELSİN YOK KEREM gelsin smile.gif yahu ne alemsin jiyan smile.gif o zamanlar nerdeydiniz smile.gif giden gitmiştir bu konu hakkında adminler yüz kez açıklama yaptı smile.gif hem bu başlıkta aylar önce açılmış hala konuşuluyor bu başlıkta valla sizleri anlamadım...
ayna
alemsin ya mehlika.ben senin adına mod olduğun için çok sevindim.çünkü bir konuyu haddindenfazla uzatmayı sevmiyorsun.bazen konunun cevabı alındığı halde çok abartılıyor.hemen orada devreye girip kırpmarsınız.... cray.gif
leyyin
ALINTI(MehLiKA @ Apr 9 2007, 05:12 PM) *

yani bu jiyanda varya FORUMA GELMEZ GELMEZ GELİNCE ANCA YOK MİHMANDAR GELSİN YOK KEREM gelsin smile.gif yahu ne alemsin jiyan smile.gif o zamanlar nerdeydiniz smile.gif giden gitmiştir bu konu hakkında adminler yüz kez açıklama yaptı smile.gif hem bu başlıkta aylar önce açılmış hala konuşuluyor bu başlıkta valla sizleri anlamadım...

offtp.gif Aramızdaki fark bu sanırım ben "YAPILANLARI GÖZ ARDI ETMİYORUM" smile.gif Kaldı ki başka bir forumda başına gelenler için üzüldüğünü söylememe gerek yok sanırım smile.gif Emek verilen şeyler emek veren kişiler her zaman takdir edilmelidir.Ben de bunu yaptım smile.gif Bizim kimseye ihtiyacımız yok biz kendimize yeteriz gelen gelir giden gider umrumuz da olmaz düşüncesi bana fersah fersah uzak.
Neyse...
islam ve kulluk
eskiler özlenebilir şöyle bir kaide vardır "gelen gideni aratır" ben bu beisde mehlikanın kararına saygı duyuyorum.

Burda bile beis ne derece uzuyor alınan kararlar üzerinde daha fazla yorum yapılmasının yerinde olmadığı kanaatindeyim

Allah'a emanet olun
Computerexpert
Benim konum üzerinde ne çok olaylar olmuş smile.gif) neyse olaylarrr çooook çook önceydi smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Benim konum üzerinde ne çok olaylar olmuş ) neyse olaylarrr çooook çook önceydi

smile.gif
TEVHİD
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 28 2007, 10:17 PM) *

ALINTI
Benim konum üzerinde ne çok olaylar olmuş ) neyse olaylarrr çooook çook önceydi

smile.gif

İslam Kardeşim

Kerem Kardeşimiz ayrıldı mı? Anlayamadım mevzuyu da.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
O benim ilk kayıt olduğum zamanlar ayrılmıştı TEVHİD kardeşim yeni olan bir mevzuu değil...
TEVHİD
Anladım. Yani eski mesele bu.Teşekkür ederim.

Selam ve dua ile
Alperenx
anlamiyorum, anlamiyorum, anlayamiyorum....1- müslümanlarin islami tartismasini ..
2- müslamanlarin sanal alemde bile sorun yasamasini anlamiyorum ... birazcik hosgörü lütfen !

selametle
ileney
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...mp;#entry168553

Burada ki cevabın müthişti kardeşim kutlarım seni
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.