Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Şarjın daha çok gitmesi için...
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
ErKaMReaL
Şarjın daha çok gitmesi için:

1-Bataryayı tam bitmeden asla şarja takmayın.
2-Bluetooth ve kızılötesini kullanmadığınız zaman kapalı tutmanızı öneririm.
3-Ekran parlaklığı değerlerini düşürün.
4-Telefonu elinizden geldiğince kapatıp açmayın(özellikle s60)
5-Titreşimi kapatın.
kardelen_01
Evet bunları yapmak lazım ,ama yani yapanada helal olsun tongue.gif biggrin.gif
Sanem
haklısın kardelencim smile.gif
Ke[R]eM
1) Batarya tam bitmeden asla şarja takmıyorum.
2) Bluetooth'um olmadığı için kapatmama gerek yok biggrin.gif Kızılötesi hep kapalı zaten
3) Ekrna parlaklığı değerini nerden düşürücez?
4) Neden telefonumu kapatıp açayım ki? Aç Kapa Aç Kapa Artema mı bu tongue.gif
5) Titremesse olmaz,trafikteyken araç sesleri içerisinde telefonun sesi duyulmuyor.O zaman titreşim çok işe yarıyor.. wink.gif
A.S
benim telefonum da bu özellikler yok amayinede şarj 1-2gün gidiyo.
reysar
[
evet taBii şarjımız çabuk bitince sinirleneceğinize bunları yaparsanız elbette bi faydası olur.ama benim bir sorum olacaktı kusura bakmayın şarjla ilgili değil.sorum şu:yurtdışından biriyle konuşmak için cep numaramı direk versem o insan bana ulaşabilir mi?yoksa cep numaramın başına ayriyeten bir kod daha girmem gerekir mi?bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..

wassalam..
planet
Telefonunuz ne kadar özellikli olursa bataryanızın ömrü o kadar kısa olur.Boşuna tasarruf edecem diye kafanızı yormayın smile.gif)
ranuna
telefonuma bunların hiçbirini yapmıyorum mefta olmak üzere sad.gif
Oturan_Boğa
ALINTI(ErKaMReaL @ Jul 23 2005, 07:51 PM) *

5-Titreşimi kapatın.

telefonun şarjının daha fazla gitmesi için..alkol,ispirto,kolunya,mazot ve gazyağını belirli oranlarda karıştırıp o karırşımın içinde 1 gün bekletmekte fayda var..ama burada asıl önemli olan oranların miktarı,yani hangisinden ne kadar kullanmak gerekiyor onuda kimseye söylemem smile.gif
mervee
ALINTI(Oturan_Boğa @ Apr 20 2006, 12:57 PM) *

5-Titreşimi kapatın.

telefonun şarjının daha fazla gitmesi için..alkol,ispirto,kolunya,mazot ve gazyağını belirli oranlarda karıştırıp o karırşımın içinde 1 gün bekletmekte fayda var..ama burada asıl önemli olan oranların miktarı,yani hangisinden ne kadar kullanmak gerekiyor onuda kimseye söylemem smile.gif

oturan boğa kardeşim çok komiksin yaq güldürüyosun bizi saolasın zaten isminden anlaşılıyo bi farkın oldunu vesselam
CultureClub
1.madde yanlış smile.gif
Cihazın ne zaman şarja takılabileceği içindeki pilin cinsine bağlıdır,lityum ion pili istediğiniz zaman şarja takabilirsiniz.Ni-Cad pil bitmek üzereyken takılmalıdır.Ayrıca 6 ay önce yeni bir pil çeşiti daha piyasaya girdi,li-io dan 3 kat daha uzun ömürlü,onun da şarj şartları farklı olabilir.

Sonuçta cep telefonunuz ile verilen kullanma kılavuzuna uyunuz,her pil çeşitine göre şarj durumu değişmektedir. smile.gif
Oturan_Boğa
[quote name='mervee' date='Apr 20 2006, 01:07 PM' post='71825']
[[/quote]
oturan boğa kardeşim çok komiksin yaq güldürüyosun bizi saolasın zaten isminden anlaşılıyo bi farkın oldunu vesselam
[/quote]

Her insan farklı bir dünya başka bir alemdir..Bizede yaradan diğer kişilerden farklı olarak mizhi bir yön vermiş..sizlerinde kimbilir hangi farklı yanlrınınız vardır..
M_i_r_a_y
ALINTI(reysar @ Aug 24 2005, 01:15 PM) *

[
evet taBii şarjımız çabuk bitince sinirleneceğinize bunları yaparsanız elbette bi faydası olur.ama benim bir sorum olacaktı kusura bakmayın şarjla ilgili değil.sorum şu:yurtdışından biriyle konuşmak için cep numaramı direk versem o insan bana ulaşabilir mi?yoksa cep numaramın başına ayriyeten bir kod daha girmem gerekir mi?bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..

wassalam..

sen turkiyede yasiyorsan ve numarani verecegin kisi yurtdisindaysa verecegin numaranin basina 0090 ekleyip oyle aramasi lazim seni...yada sen onu arayacaksan bulundugu ulkeye gore numaranin basina kod eklemen gerekli..insallah yardimci olabilmisimdir...saygilar...
Limriemvrm

1-Batarya tam bitecekken evden çıkmam gerekiyor. Şarza takıyorum. Her zaman bu olay tevafuk oluyor.
2-Bluetooth u açınca %90 kapatmayı unuturum smile.gif
3-Ekran parlaklığı sorunumuz yok.
4-Telefonu elinizden geldiğince kapatıp açmayın ama bir kaç hat olunca sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyoz.
5-Titreşimi kapatırsakta İzmirde otobüslerde telefonları açmak yassak.Birisi msj yolladığında veya aradığında göremiyorum.
Kardeş bu söylediklerini yapmak deveye hendek atlatmaya benzer:) Ama yapmak gerekir...

ademaras
evet cidden haklısınız bunları gerçeleştirenlere helal olsun şahsen ben gerçekleştirmiyorum !!!
student
Bitanede ben ekleyim..Telefonda ne kadar az konuşursanız buna baglı olarak şarzınız uzun gider..
yusuf_kenan

5-Titreşimi kapatın.

kardesim sende telefonun her özelligin kullanmayın gibi bi şey dedin ya titreşimsiz telefon kapanmayan telefon istediiin zaman şarj etmediiin telefon ne işe yarar ki-_?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.