Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: cepten msn
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
EbRaRPiNaR
Agile Messenger; adın da anlaşılacağı gibi mesajlaşma programıdır. İçinde sadece MSN Messengerdan ziyade . ICQ, AOL ve YAHOO da bulunmaktadır. Mesajlaşma derken de sadece symbian destekli telefonlarda (6600, 3650, 3660, 6630, 7610, 7650 gibi) birbirine değil PC telefon arasında da bağlantı kurulabilir. Kısacası Agile Messenger bize PC üzerinde kullandığımız MSN Messenger, ICQ, YAHOO, AOL programlarını telefona taşıyor ve bunları bize aratmıyor.Öncelikle sahip olduğunuz telefonun GPRS ayarlarının olması gerekir... (GPRS ayarları olmayan telefonlara müşteri hizmetlerini arayarak yaptırabilirsiniz.)

NOT: Anlatatılan işlemler TURKCELL içindir.
Ke[R]eM
Bazı konularda Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden yardım almak gerekiyor. Arkadaşımın başına geldi,oradan biliyorum.

Selametle...
10uR
S.A

Cep telefonunuzdan MSN Messenger’daki kontak listenizde bulunan arkadaşlarınızla yazışabilmenizi sağlayan Ceptemsn yazılımı ücretsiz kullanıma sunuldu. Mobizz Yazılım tarafından Symbian işletim sistemi uyumlu geliştirilen Series 60 yazılımı ile GPRS bağlantısı ile MSN Messenger görüşmeleri yapılabiliyor. Yazılım, cep telefonlarına wap.ceptemsn.com adresinden yüklenebiliyor.

Selametle..
planet
Cep teli wabcam olarak kullanabilirmiyim bilen varmı?
benja
QUOTE(planet @ Sep 26 2005, 09:08 PM)
Cep teli wabcam olarak kullanabilirmiyim bilen varmı?
*

bir yerde söyle bir yazi gordum cep telefonunu webcam olarak kullanmayla ilgili..

Arkadaşlar bu konu hakkında sorular gelmeye başladı bende bi arama yaptım ve
sizin için bunu buldum

Dikkat bu işlemler yalnızca SYMBIAN işletim sistemli telefonlar için
geçerlidir.

Symbian Telefonu Web Cam yapmak

Bunun için 2 tane programa ihtiyacımız olacak. bunlardan 1. si softcam 2.
remote s60. softcam'i sadece bilgisayarımıza kuruyoruz. sonra remots60'ı hem
bilgisayaramıza hem de telefonumuza kuruyoruz. (tabi telefonumuzu
bilgisayarımıza bağlamamız gerek bluetooth, kızılötesi gibi...) remote s60
programını bilgisayarda ve telefonda açıyoruz. telefonda açtığımızda
bilgisayardan remote s60'ta "start" tuşuna
basıoruz ve bu andan itibaren telefonunuzun ekranını bilgisayarınızda
görüyor olacaksınız. telefonunuzdan kamerayı açın ve işte karşınızda bir
webcam. şimdi sıra geldi bunu msn'de kullanmaya. softcam i yüklediğinizde
zaten msn otomatik olarak softcam'i web cam olarak algılayacaktır. softcam'i
"live" olarak ayarlayın ve orda açılan yeni pencereyi remote s60 penseresi
üzerine sürükleyin. karşı taraf sadece
softcam'de açtığınız o pencereyi görecektir. işte bu kadar, bakalım
telefonlarımızı daha ne olarak kullanabilcez ..

S60 için remoter
http://fc_caner.sitemynet.com/remotes60.zip

SoftCam 1.5.2 için
http://kyyair.com/prerelease/Softcam152.exe

SoftCam Serial

Name: Registered
Email: bill@linux.com
s/n: LMSC-CD15-7FFF-FD0F-2B06

bizimyunus
benim telefonum bu özelliği desteklemiyo maalesef... olsa çok iyi olur aslında:) 1100 günlük düşme oranı 5.32 ama halaa sapasağlam biggrin.gif
benja
telefonu satmadan once ben de giriyordum cepten msn e. fazla bir kntr de gitmiyordu. baya kullanisli yani.
kardelen_01
millet neler yapıyo yaa biggrin.gif
kardelen_01
avea ve telsim hattım için msn olayını nasıl ayarlicam yaa?? turkcell şimdi 1 ay bedava çıkarttı şimdi üüfff crying.gif

bizim şebekeler hakkaten dandik!

zaten şu avea'yı sırf öğretemn hattı için aldım , başka bir halta yaradığı yok!Bazı ülkelere bile sms yoolamıyoo avea thumbdown.gif
....

mesaj larını yollamadan önce mesajın başına msn yazarsan msn ile konuşmuş olursun busorunun gıderılmıştır inşsmile.gif))))))))))))
kardelen_01
QUOTE(zınar @ Oct 26 2005, 12:03 PM)
mesaj larını yollamadan önce mesajın başına msn yazarsan msn ile konuşmuş olursun busorunun gıderılmıştır inşsmile.gif))))))))))))
*

sleep.gif
....
her hangi bir sorunun olursa msn ile ilğili itına ile cevap verılır smile.gif)))))))))))))))))
Ke[R]eM
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 24 2005, 03:23 PM)
avea  ve telsim hattım için msn olayını nasıl ayarlicam yaa??  turkcell şimdi 1 ay bedava  çıkarttı şimdi  üüfff crying.gif
bizim şebekeler hakkaten dandik!

zaten  şu avea'yı sırf öğretemn hattı için aldım , başka bir halta yaradığı yok!Bazı ülkelere bile sms yoolamıyoo avea  thumbdown.gif

*

Avea müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi? smile.gif
kardelen_01
yok ben vazgeçtim avea da kullanmicam, telsim hattımı kullanıcam onun için. bu arada bahsettiğim 7610 u aldım ama bakalım hayırlısı.
lalehan
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 28 2005, 01:21 PM)
yok ben vazgeçtim avea da kullanmicam, telsim hattımı kullanıcam onun için. bu arada  bahsettiğim 7610 u aldım ama bakalım hayırlısı.
*

7610 u mu aldin kardelen???

vay vay vay good.gif , hayirli olsun, iyi günlerde kullan ablacim... shake2.gif
....
zengının halıde başka oluyor canım bızım tel bıle yok:)
ıstakoz
ben avea kullanıyorum msn e de tıkır tıkır bağlanıyorum.cep telefonumu webcam olarak da kullanabılıyorum. hatla alakası yok yanı. gprs wap ayarlarını yaptın mı tamamdır.. *100# den ayarları yapabilirsiniz ben Turbomsn kullanıyorum. Agile mesenger da dosya aktarımı problemlı oluyo.smiley de sınırlı.. bildiklerim bunlar.. yardımcı olur inşallah
gardiyan
heyy millet ben telefonuma turbo msn 1.9 yükledim dediginiz gibi güzel. ama serial lasım 5 gün sora bitio . napcaz bilen varmı.ben aradım ama bulamadım bi türlü ..yardım ederseniz sevinirim doh.gif cray.gif crying.gif confused1.gif
aytac29
ALINTI(EbRaRPiNaR @ Jul 23 2005, 04:10 PM) *

Agile Messenger; adın da anlaşılacağı gibi mesajlaşma programıdır. İçinde sadece MSN Messengerdan ziyade . ICQ, AOL ve YAHOO da bulunmaktadır. Mesajlaşma derken de sadece symbian destekli telefonlarda (6600, 3650, 3660, 6630, 7610, 7650 gibi) birbirine değil PC telefon arasında da bağlantı kurulabilir. Kısacası Agile Messenger bize PC üzerinde kullandığımız MSN Messenger, ICQ, YAHOO, AOL programlarını telefona taşıyor ve bunları bize aratmıyor.Öncelikle sahip olduğunuz telefonun GPRS ayarlarının olması gerekir... (GPRS ayarları olmayan telefonlara müşteri hizmetlerini arayarak yaptırabilirsiniz.)

NOT: Anlatatılan işlemler TURKCELL içindir.

crying.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.