Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sülük üretimi Için Izin Bekliyorlar
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ SAĞLIK ]·.
zümrüt
Sülük üretimi için izin bekliyorlar

TÜRKİYE’nin birçok ilinde bataklık ve göllerden toplanan sülükler Amerika ve Rusya başta olmak üzere Fransa, İngiltere ve Almanya gibi ülkelere de gönderiliyor. Yıllık ihracat rakamı düşük olmasına rağmen üretim için birçok firma sırada bekliyor. Daha çok güzellik kremlerinin yapımında kullanılan bu sülüklerin üretimi için izin beklediklerini söyleyen Medikal Sülük yetkilisi Ali Adalı, şöyle konuştu: "Türkiye’de bu sülükler laboratuar ortamında üretilmiyor. Daha çok bataklık ve göllerden toplanıyor. Oysa iklimimiz bu tür canlıları yetiştirmeye müsait. Gerekli mercilere başvurularımızı yaptık. En yakın zamanda üretim içinde start vereceğimizi düşünüyorum. Üretime geçtiğimiz 1 milyon dolarlık ihracat planlıyoruz."

Not:
Bu sülükler saglik dalinda da kulanilmakdadir. Almanya da da bir sürü merkezler kuruldu, sülük tuturmak
isteyen gidip, hygienik bir sekilde kanlarini emdiriyorlar...
Ne kadar yari oluyor, romatizma, agrilara, kasintilara vede cok rahatsizliklara kesin degil, ama ben
bunu Türkiye de görmüstüm duymustum ama burda merkezler olduguna abooo dedim.
-BeRcEsTe-
sağlık konularında bizleri aydınlatman çok güzel....
sülük'ü tv. de izledim bahsettiğin rahatsızlıklara iyi geliyormuş.....ankara ulus'ta kavanozda satarlarken görmüştüm ......görünüşü tiksindirici lakin mahareti büyük.....
TEVHİD
ALINTI
Ne kadar yari oluyor, romatizma, agrilara, kasintilara vede cok rahatsizliklara kesin degil,

Bir arkadaşım kan dolaşımı bozukluğunu bu şekilde gidermişti.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.