Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Konulari Kendİ Kafalarina GÖre Kapatanlar
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ SORU-CEVAP ]·.
ibn_kutame
ESSELAMU ALEYKÜM VERAHMETULLAH
öncelikle şunu söyliyim bu konu degil sadece kendini bilmez bazı arkadaşların özellikle de site yönetiminde olan arkadaşlar kendi kafalarına göre yani kendi istek ve arzularına göre begenmedigi konuyu kapatan kişiler. bu aralar sayıları yükseldi bunu görüyorum bir konu açılıyor bir hafta bulmadan kapatılıyor BU NASIL BİR KAVRAM BU NASIL BİR DÜŞÜNCE sayın arkadaşlar o zaman hiç açmayın
tabi bazı arkadaşların cins cins açtıkları konularda var bu konular kapanmıyor ama confused1.gif confused1.gif confused1.gif
anlamamak elde degil!!!!
seviyeli ve dürüst konu açan kardeşler için allah onlardan razı olsun allaha emanet olun
islam ve kulluk
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=298101

siteminiz bu yüzdense sebebi zaten kapatılırken anlatılmış

başka bir konudansa neyse söyleyin ona göre cevap versin bahsettiğiniz bazı yöneticiler

Allah-u alem
-BeRcEsTe-
ben şuana kadar seviyeli ilerleyen bir konunun kapandığını görmedim....seviyesiz duruma gelen insanların kafalarının bulandırmak için olan mevzuları kapatmaları bence isabet oluyor .....rahatsız olduğunuz konuları raporlayabilirsiniz.....
nazamarus
siteminiz bu yüzdense sebebi zaten kapatılırken anlatılmış

başka bir konudansa neyse söyleyin ona göre cevap versin bahsettiğiniz bazı yöneticiler

Allah-u alem
-----------------------------
selam
islam kulluk kardeş
cevap verilecek diye bekliyorum işte 114 kuran diye açtığım bölümü kapatan nasrettin hocadan ve sorularımada hala cevap beklemekteyim.
özel mesaj olarak istemiyorum. saygılarımla

Farakhlit
Bazı konuların kapanması hak
bazılarının kapanmaması hak

bu konuda maddi ve manevi mesuliyeti olanların daha titiz davranmaları da normaldir

genelde islamı kendi kafası içinde yaşayan sınırlarını kendi belirleyip herhangi bir mevzuda 1400 yıllık islam alimlerinin fetvalarına değer vermeyen
ahmetci islam-mehmetci islam vb ne inanıp yaşayan kişilerin konuları ne okuyan birine bir faide sağlıyor ne de ortaya ettiği soru yada sorunlara cevap bulunabiliyor

bulunsa da bu arkadaşlar hep karşılarında eleştirdikleri "önyargıların" 100 kat fazlasını cevap verenler karşı kullanıp istifade etmenin "i"sinden bile anlamadan çekip gidiyor

Hal böyle olunca sansasyonel 40-50 kişinin cevapladığı 1000kişinin baktığı konu havada kalıyor suçlamalar birbirini takip ediyor

hasılı ne soru sorana ne okuyana bir faidesi kalmıyor
bence

vesselam
zümrüt
Aslinda benim hic bir konum kapanmadi, yeterince ileri gidilmesi buna sebeb oluyor...
Insan hem terbiyesini, hem ahlak ölcülerini, hemde dini alcatmiyacak davranislari takinirsa
hic birsey olamaz.
Kapatilmasinda elbetde bir neden görüyorum maglum konularda...Huzur kalmiyor sitede....
biz burda paylasima variz, kafalari alak bulak oldukca insanin zevki kaciyorki daha katilimda
bulunsun. Faydali seylere daima destekciyim, banal seylere karsiyim.
mchldm
Yasaklar bizim hayatımızın içine o kadar sinmişki ..
Bunları neredeyse dini cevibe gibi yerine getiriyoruz ...
Yasakları asla anlayabilmiş degilim ...
Konu kapatmada buna dahil..
Sonuç olarak eger konu zarar vermeye başlıyorsa topluma toplum buna bir tepki koyar koyamıyorsa sorun konu degil toplumun refleks kıtlıgıdır ...
Kötüden Kakadan bizi surekli asker polis alim şeyh baba koruyacak sanırım ...
Selamlar ...
islam ve kulluk
nasreddin hoca zaten açıklama yapmış

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=299229

mchldm kardeş

size göre müdahale gerekmiyor olabilir ama müdahale edilmeyince ne olduğunu söyleyim forumda yüzler örneğide mevcuttur önü kesilmez bir taştırma tekfir edici sözler konunun onlar fersah yakınından dahi geçmeyen yazılar manzumesi ve konuya bakan yabancıların "konu nerden nere gelmiş" sitemi yada gelip gördükleri ile aklında oluşan yanlış düşünceler vs... vs...

siz tartışılan konuda üyeleri uyarınca elde ettiğiniz sonuç ne kadar başarılı oluyor ? üzgünüm ama konu kapanmadıkca tartışmanın kapandığı çok nadir rastlanmıştır ister kabul edin ister etmeyin gerçek bu

Allah-u alem
islambuli
site yönetimindeki arkadaşlardan Allah razı olsun bir kere yazmıştım yine yazıyorum sağolsunlar kapatılan her konuda haklılar belki az bile kapatılıyor konular hatta belli bir süre tahammül bile ediliyor iyide oluyor kişinin niyeti anlaşılmış oluyor ve itiraz hakkı olmuyor.yoksa konun başlığın baktığın zaman anlıyorsun zaten konunun insanlara bir faydası olmayacağını.
şunuda belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar sitem ediyorlar arakadaşım burası adı üstünde islami forum islam bir tane rasulullah s.av bir tane kuranı kerim bir tane olduğuna göre bence şöyle bence böyle falan gibi şeyler burada geçmez gidin başka yerde yazın.
ibn_kutame
örnek veriyim islam ve kulluk neden '' ülkemizde iki farklı islam mı var '' konusunu kapattın bir izah edebilir misin ?
rasmus
ALINTI(ibn_kutame @ Sep 3 2008, 10:30 PM) *

örnek veriyim islam ve kulluk neden '' ülkemizde iki farklı islam mı var '' konusunu kapattın bir izah edebilir misin ?

sen o konu niye açıldı izah edebilirmisin smile.gif
islam ve kulluk
ülkemizde neden iki farklı islam var konusunun kapatılma sebebleri :

- konuyu açan şahıs banlandığı için burda olmayan karakterin arkasından kendisine ithafta bulunulmaması

- konu içersinde uzun uzadıya açıklamalar olmasına rağmen tarafların fikirleri ve düşünceleri ilmi münazaraların dışına çıkması

- konu içersinde saydığım ikisinden ziyade zaten forum huzurunu bozucu münazaralar oluşmuş ve tarafımca temizlenmişti belki gördünüz belki görmediniz bunların tekrar olmaması

- konu sahibi şahıs zaten istediği cevaba cevap veren işine gelmeyince konuyu eğitim seviyesine bağlayan nerdeyse kendisine cevap veren herkese bir küçültücü laf söylemekten çekinmeyen biri olması

vs...
vs...
vs...

siz illa islamda demokrasiyi konuşmak istiyorsanız topic açabilirsiniz ama bu konuda bu mevzu artık münazara edilemez.

Allah-u alem
rasmus
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 3 2008, 11:34 PM) *

ülkemizde neden iki farklı islam var konusunun kapatılma sebebleri :

- konuyu açan şahıs banlandığı için burda olmayan karakterin arkasından kendisine ithafta bulunulmaması

- konu içersinde uzun uzadıya açıklamalar olmasına rağmen tarafların fikirleri ve düşünceleri ilmi münazaraların dışına çıkması

- konu içersinde saydığım ikisinden ziyade zaten forum huzurunu bozucu münazaralar oluşmuş ve tarafımca temizlenmişti belki gördünüz belki görmediniz bunların tekrar olmaması

- konu sahibi şahıs zaten istediği cevaba cevap veren işine gelmeyince konuyu eğitim seviyesine bağlayan nerdeyse kendisine cevap veren herkese bir küçültücü laf söylemekten çekinmeyen biri olması

vs...
vs...
vs...

siz illa islamda demokrasiyi konuşmak istiyorsanız topic açabilirsiniz ama bu konuda bu mevzu artık münazara edilemez.

Allah-u alem

bunuda kapatmış oldun.. biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.