mutluluk veren bizim yaşantımıza inancımıza kültürümüze uygun seyrettiğimiz zaman içerisinde
vaktimizin boşa heba olmadığına inandığımız ve güzel vakit geçireceğimiz
programları bribirimize tavsiye edelim bu konuda ufkumuzu genişletecek
birbirimize ışık tutacak nacizanede olsa birbirimize faydalı olmaya çalışacağız inşALLAH...
Tabi konuyu açan olarak ilk ben başlıyayım benim size tavsiye edebileceğim program ülke tv de yayınlanan
kültür sanat ve yanısıra tartışmanın olduğu. tarık tufan, ismail kılıçarslan veee
selahattin yusuf'un sunduğu, insanın kendini izlemekten alı koyamadığı
cuma gecelerinin vazgeçilmezi olduğunu düşündüğüm bir program programın ismi Meksika sınırı
bu programda üç genç adam yaklaşık 2 saat boyunca muhabbet ediyorlaronlar konuşuyor siz dinlerken bakı veriyorsunuz sizde konuya müdahil olmuşsunuz.. hiç birisinin egosun olmadığı
kendilerini bilgili sevimli vesaire göstermeye çalışmadıkları her tarafından belli olan
güncel hayattan tasavvufa edebiyattan sanata ve şiire anlıyacağınız gibi tam bize hitab edebilecek
seviyeli nadide programlardan bir tanesi tahmin edebiliyorum ki büyük
bir çoğunluğunuzun bu programdan haberi vardır velevki hiç duymayan rast gelmeyenlerde
olabilir acizane tavsiyemiz budur bir kere seyredin mübtelası olacağınıza kalbten inanıyoruz..
Unuttuğum birşey program cuma günleri saat 22 50 de tekrarı ise pazar sabahı oluyor bilginize...