Artık başlayalım
1-islamiforum ile nasıl tanıştınız?
Google aracılıyla araştırma yaparken formu inceleme şansım oldu, misafir olarak girerken sonrasında kendimi üye olarak buldum
2- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?
Nurlu kadın demek ama bu manası için değil, nurla başlayan ve biten isimlere sempati duyduğumdan olsa gerek

3- kendinize bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey; forum da üye olarak nasıl buluyor sunuz ?
Günlük hayatta sakin bir yapım var. Ama kendimi anlatmayı beceremediğim için arkadaşlarımın beni
tanımlamalarından yola çıkayım... İyi bir dinleyici olduğumdan bazen danışman konumuna geçebiliyorum. Faydalı olmak öğrendiğim bir bilgiyi yayma çabasındayım. Küçük ve meraklı bir çocuğun onlarca sorusuna yanıt olarak (onun anlayacağı dilden) en ince ayrıntısına kadar anlatırım. Tabi sıkmamak ve sorduğuna pişman etmemek şartıyla
Günlük yaşamda her zaman yıkıcı değil yapıcı olmayı sevmişimdir...
Formda ise açılan konulardan hep bir şeyler aldığımı görüyorum her yeni günde başka şeyler öğreniyorum çok aktif olmasamda oyun parkından hiç çıkmıyorum

tartışmalardan uzak durmayı tercih ediyorum...
4- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı?
Hz Peygamber (S.a.v)
5- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir?
Hayallerim sayılabilecek kadar az, planlarım da güç olmayacak kadar basit. Mesleki açıdan planlarımın da zamana ihtiyaç var. Hayallerimde ise en yakımdan en uzağama faydalı olabilme yolunda bir yol katetmek...(İNŞALLAH)
6- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler?
Burası benim için bir form ailesi isim veremiyorum...
7-Hayat gayeniz ne?
Yapabildiğimin en iyisi bir kul, hayırlı bir evlat, iyi bir kardeş,arkadaş, huzurlu bir yuva, anlayışlı bir eş, hayırlı evlatlar yetiştirmek inşALLAH...
8-Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay var mı?
Şükürler olsun yok...
9-En sevdiğiniz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun.?
Ahmet GÜNBAY YILDIZ la başladım okumaya, Şimdilerde ise; Muhammed Saki EROL...
Kulağa hoş gelen her tür olabilir...
Tabi ilahilerin yeri farklıdır benim için...
10-İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?
Hayallerimdeki yolun sonunda başarılı olmak...
11- Hayatınız da olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir...?
Ailem . (Çicekler, doğa)
12- bir gününüz nasıl geçiyor ?
Sabah kalkar işe gelirim işden eve rutindir hayatım

Hafta içi erken kalkar güne bahçede başlarım kahvaltı yapar iş saatim gelir ve servisi hep bekleten ben olurum

sonrası beni bekleyen işlerle başlar bitirmeye yakın mesainin bittiğini anlarım ve gün içerisinde formdaki konuları da takip ederim. Akşamları ise tv çok nadir bakar genelde ailemle vakit geçirir ve forma bakarım. Hafta sonları ise göremediğim arkadaşlarımı yakınlarımı ziyaret eder ailemle uzunca vakit geçiririm...
13- meşguliyetiniz işiniz nedir ?
Özel bir şirketin muhasebe departmanındayım...
Umarım cevaplarım yeterli olmuşdur....
İki kere yazmak zorunda kaldım çünkü yarısında elektrikler gitti