Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Atatürkçüyüm Erdoğana Şarkı Söylemem
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
koşar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir geceye şarkı söylemesi için Candan Erçetin çağrıldı. Fakat Erçetin'in cevabı partilileri şok etti: Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem!
Olayı Aykut Işıklar Bugün gazetesindeki köşesinde şöyle anlatıyor:

"Olay yeni değil. Mayıs ayından kalma. Kusura bakmayın yeni duydum. İzmir'deki Balkan Göçmenleri Derneği bir gece düzenler. Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da davet edilir. Sahne için de sevdikleri Candan Erçetin'e teklif gider.

Belki parada indirim yapar diye de 'Çok görkemli bir gece olacak, Başbakanımız da gelecek' denir. İşte o saniye iş bozulur. 'Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem Atatürkçüyüm. AKP benim ilkelerime terstir' yanıtı gelir. Hadi sanatçılar özgürdür, olabilir diyelim.

Ama aynı Candan, genel müdürü imam denilen TRT'ye iki yıl program yaptı. Şimdi TRT yönetimine soruyorum, Candan Erçetin son iki yıldır TRT'den kaç bin lira aldı? Bunu lütfen açıklasınlar. İdealist Candan para alırken AKP filan düşünmüyor. AKP'lilerin yönettiği TRT'de ne işi vardı? Çelişkiye bakar mısınız? Balkan göçmenlerinin gecesine Başbakan geliyor diye gitmeyen bir şarkıcı..."
Teşekkürler
<#thank#>
_LeyaL_
hepsi gibi lafta atatürkçülük bunun adı....
gardolap atatürkçülüğü....
sözkonusu para olunca gerisinin önemli olmadığı bi atatükçülük....
-BeRcEsTe-
ALINTI(_LeyaL_ @ Aug 29 2008, 12:25 PM) *

hepsi gibi lafta atatürkçülük bunun adı....
gardolap atatürkçülüğü....
sözkonusu para olunca gerisinin önemli olmadığı bi atatükçülük....

aynen öyle canım.......
[JT]_ShadoW
"Ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer " diyeceği bir gün gelir elbet candanın... whistling.gif
nurun nisa
ALINTI
Ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer " diyeceği bir gün gelir elbet candanın...

jp.gif
[JT]_BlacK
ALINTI
_ShadoW' date='Aug 29 2008, 02:33 PM' post='303757']
"Ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer " diyeceği bir gün gelir elbet candanın... whistling.gif

good.gif
islam ve kulluk
Candan erçetinin gençliğin bugüne neler yaptığına bakıldığında normal bir davranış olarak görmekteyim smile.gif

çoğu sanatçınında yapabileceği bir davranıştır bu kanaatimce...
pürmelal
işlerine gelince atatürkçüyüm! doh.gif
[JT]_BlacK
Hepimiz Ataturk'uz desek olurmu whistling.gif
SAMİRA

S.A
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ilginç bunu hiç beklemezdim erçetinden....bazı parçalarını sewerdim...siyasi düşünüp ayıp etmiş...çok atatürkçüse baykala sölesin...papucumun atatürkçüleri... doh.gif
[JT]_ShadoW
ALINTI(SAMİRA @ Aug 30 2008, 12:49 AM) *

S.A
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ilginç bunu hiç beklemezdim erçetinden....bazı parçalarını sewerdim...siyasi düşünüp ayıp etmiş...çok atatürkçüse baykala sölesin...papucumun atatürkçüleri... doh.gif

Beklemiyecek birşey yok mesela sabatayist yazar ılgaz zorlunun listesinde adı gecen candan erçetin kendi fan sitesindede yahudi olarak yazılmaktadır ve ne kadar ilginçtirki Atatürk zamanında yahudi lobilerini kapatmıştır anlıyacağınız çelişkiler yumağı bir durum...
[JT]_BlacK
ALINTI
_ShadoW' date='Aug 30 2008, 12:58 AM' post='303929']
Beklemiyecek birşey yok mesela sabatayist yazar ılgaz zorlunun listesinde adı gecen candan erçetin kendi fan sitesindede yahudi olarak yazılmaktadır ve ne kadar ilginçtirki Atatürk zamanında yahudi lobilerini kapatmıştır anlıyacağınız çelişkiler yumağı bir durum...

Atatürk gibi bi kalkan varken viz gelir tiris gider wink.gif
[JT]_ShadoW
ALINTI
_BlacK' date='Aug 30 2008, 01:33 AM' post='303941']
Atatürk gibi bi kalkan varken viz gelir tiris gider wink.gif

İşte bütün mesele bu zaten Aba zamanı yaba , yaba zamanı aba alınırmış. ...
asır
Modası geçmiş yaşlı bir kadın gündeme gelmek için başbakanı kullanıyor. Açılıp saçılsa buruşukları görünecek , ağzının eğrisinede çare yok, ne yapsın garip.
Linkinpark
Tuncay Özkan'ı Show Tv'den postaladıkları gibi Candan'ı da medyadan silerler yakında..

Çünkü Bu sözler başını ağrıtacağa benziyor..
DERWİSH
Şakiraya baksın, utanmaz şey.
asır
Cehennemin dibinde söyle
[JT]_BlacK
ALINTI(asır @ Sep 4 2008, 04:19 PM) *

Cehennemin dibinde söyle

Doğru sevdiği insanlar orada olmalı whistling.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.