Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Memleket Resimleri
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ KLİP/RESİM/SUNUM ]·.
Sayfa: 1, 2
bilal habeş
bilal habeş
kırık-rüzgar
kırık-rüzgar
Böyle büyük ekle bilal kardeşim.Hadi bu sefer olacak inşaAllah.
bilal habeş
bilal habeş
vuslatsiz_sevda
Kolay gelsin smile.gif
kırık-rüzgar
jp.gif geldi çok şükür yaptı bilal kardeş.Aferinnn smile.gif Başarılarının devamını dilerim laugh.gif darısı video yüklemeye smile.gif
bilal habeş
bilal habeş
ALINTI(vuslatsiz_sevda @ Aug 28 2008, 03:53 PM) *

Kolay gelsin smile.gif

saolun ALLAH razı olsun jp.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif esengül hocam saolsun öğretti flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
bilal habeş
çoklu resim denemesi

bilal habeş
GÜZELİM ADANA RESİMLERİ smile.gif

bilal habeş

slow
Ah Ah memleketimi özledim

Allah razı olsun bilal kardeşim jp.gif jp.gif

selam ve dua ile
musalli
maşallah,,barekallah..manzaralar harika bilal kardeşim,
ne zaman geziyoruz allahın izniyle... biggrin.gif biggrin.gif
wink.gif
TEVHİDci
ALINTI(musalli @ Sep 3 2008, 02:17 AM) *

wink.gif

eğer yolunuz sivasa düşerse başımın üstünde yeriniz var buyrun beklerim.ben ecik geri kafalıyımdır o yüzden sivasın bile eski resmini ekliyorum. smile.gif

musalli
ALINTI(TEVHİDci @ Sep 3 2008, 02:29 AM) *

eğer yolunuz sivasa düşerse başımın üstünde yeriniz var buyrun beklerim.ben ecik geri kafalıyımdır o yüzden sivasın bile eski resmini ekliyorum. smile.gif

elbette çok isterim,,üstelik siz davet edersinizde gelmem mi,,
tabiki allah kısmet ederse birde,,teşekkürler kardeşim... jp.gif
aLaTurCa
Bilal, sabancinin camiisi bitti degilmi, eskiden hep yarim dururduda orda smile.gif

sevgi adasi hos mus uzaktan, simdiye kadar hic duymamistim bahseden hic olmamisti ordan

ellerine saglik guzel olmus resimler bide benim memleketimden eklermisin smile.gif

bilal habeş
ALINTI(aLaTurCa @ Sep 3 2008, 11:43 PM) *

Bilal, sabancinin camiisi bitti degilmi, eskiden hep yarim dururduda orda smile.gif

sevgi adasi hos mus uzaktan, simdiye kadar hic duymamistim bahseden hic olmamisti ordan

ellerine saglik guzel olmus resimler bide benim memleketimden eklermisin smile.gif

sabancı camii çoktan bitti abla smile.gif 10 sene sürdü inşaatı ama çaktırmayın biggrin.gif sevgi adasıda yakındır bize söylemesi ayıp yüzerek te az gitmedik biggrin.gif beğenmenize sevindim clap2.gif sizin memleketten de resimler eklerim kısmet olursa smile.gif
bilal habeş
ALINTI(musalli @ Sep 3 2008, 02:17 AM) *

wink.gif

ne zaman isterseniz biggrin.gif başımın üstünde yeriniz var her zaman beklerim smile.gif
bilal habeş
ALINTI(TEVHİDci @ Sep 3 2008, 02:29 AM) *

SAOLASIN KARDEŞ YOLUMUZ DÜŞERSE SANA SELAM VERMEDEN GİTMEYİZ SİVAS'tan smile.gif SENİNDE YOLUN ADANAYA DÜŞERSE BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE smile.gif HER ZAMAN BEKLERİM.

BURDA DA GÜZEL TEFEKKÜR EDİLİR smile.gif BİZE DE YAKINDIR doh.gif
bilal habeş

MERKEZ CAMİİNİN SON HALİ smile.gif

MARAŞTAN DA EKLEYECEM İNŞAALLAH. smile.gif
TEVHİDci
ALINTI(bilal habeş @ Sep 4 2008, 03:43 PM) *

SAOLASIN KARDEŞ YOLUMUZ DÜŞERSE SANA SELAM VERMEDEN GİTMEYİZ SİVAS'tan smile.gif SENİNDE YOLUN ADANAYA DÜŞERSE BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE smile.gif HER ZAMAN BEKLERİM.

sivasa gelipte selam vermeden gidersen ayıp edersin. smile.gif bellimi olur yarının ne olacağı bir bakmışsın "bilal nerdesin gel beni şurdan al" diye forumdan mesaj atmışım smile.gif
bilal habeş
ALINTI(TEVHİDci @ Sep 4 2008, 03:59 PM) *

sivasa gelipte selam vermeden gidersen ayıp edersin. smile.gif bellimi olur yarının ne olacağı bir bakmışsın "bilal nerdesin gel beni şurdan al" diye forumdan mesaj atmışım smile.gif

YOKSA ADANADAMISIN biggrin.gif HER AN MESAJ ATABİLİRİM DEDİĞİNE GÖRE smile.gif AMMA HIZLISIN ADAŞ smile.gif HERZAMAN BEKLERİM, İSTERSEN BUGÜN GEL smile.gif
bilal habeş
ALLAH[font=Arial]
_LeyaL_
abi burda neyin denemesi yapılıyoo...

mümkünse denemeleri birazda karadeniz resimleriyle yapsanız.....
bilal habeş
ALINTI(_LeyaL_ @ Sep 5 2008, 08:57 PM) *

abi burda neyin denemesi yapılıyoo...

abisi smile.gif önce resim eklemeyi öğrenmek için deneme yaptım sonrada slow abim için adana resimleri ekledim smile.gif karadeniz resimleri de eklerim İNŞAALLAH sizin canınız sağolsun smile.gif
bilal habeş

MARAŞTA NE ZAMAN GEZİYORUZ smile.gif

aLaTurCa
tskler kardesim guzel olmus ellerine saglik flowers.gif
_LeyaL_
ALINTI(bilal habeş @ Sep 6 2008, 01:24 AM) *

abisi smile.gif önce resim eklemeyi öğrenmek için deneme yaptım sonrada slow abim için adana resimleri ekledim smile.gif karadeniz resimleri de eklerim İNŞAALLAH sizin canınız sağolsun smile.gif

sağol inşaALLAH...

Maraşta ne güzelmiş...
zümrüt
Resimler maras dan mi? Pekde güzelmis maras daha görmedim ama urfayi animsattiriyo
biraz geri orayi da görmedim?
Tessekürler paylasim icin... flowers.gif
nurun nisa
Selman-ı Aydın
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Sep 10 2008, 11:27 PM) *

http://www.islamiforum.com/style_images/is...ru/t_thanks.gif

fakat benmki olmadı

konuyuda deneme bölümüne çevirmiş bulundum smile.gif

smile.gif

Sanırım haklısınız üstelik o konuyu takip edenler vardı. Bir sürü e-posta gitmiştir lüzumsuz yere,neyse.

sağ tıkla/özellikler yaptıktan sonra ordaki adresi kopyalıyoruz, daha sonra foruma resim eklerken yaptığımız işlemleri tekrarlıyoruz. Yani basıp karşımıza gelen pencereye önceden kopyaladığımız adresi yapıştıyoruz.

sabah_rüzgarı
arkadaşlar burdan devam ediyorz
bu arada seyirci kitleniz baya çoğaldı smile.gif whistling.gif

selaman-ı aydın

yapamamak yerine yanlış anlatılmış olmasını tercih ederim sanırm
ayparcam

ayparcam
Hmm buldum caresini clapping.gif image degismis simdiye kadar anlayamamistim dikkatimi cekmisti ama,simdi aklima gelince bi bakiyim dedim ve basardik sukur

Burasida Sivas aynali carsi gezip dolasmak icin guzel bir yer.. Tevhidci'ye ugrarsaniz sizi gezdirir insALLAH

Ben uzaklarda oldugum icin benim yerimede siz gezin sad.gif

Selman-ı Aydın
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Sep 11 2008, 11:40 PM) *

bu arada seyirci kitleniz baya çoğaldı smile.gif whistling.gif
O zaman şimdiden söyleyeyim benim kimseye bir vaadim yok. Yol, su, okul, hastane gibi şeyler beklemeyin...

ALINTI
selaman-ı aydın
Önemli değil.
ALINTI
yapamamak yerine yanlış anlatılmış olmasını tercih ederim sanırm
biggrin.gif

Kardeşlerim bir soru üzerine "" işaretinin ne işe yaradığını ve nasıl kullanabileceğimizi söylüyorum.
Bu() işaret bir üyenin yazmış olduğu mesajı, mesajlarımızda bildiğimiz şekillerde alıntılamak (veya bakmak) yerine bu özelliği kullanarak o mesajı yazılarımızda gösterebiliriz. Ben bu özelliği, özellikle çok uzun yazılarda mesajlarımızı alıntı çöplüğüne döndürmemek için tavsiye edebilirim. İşaretin üzerine tıklayınca çalışmaktadır.

Bu özelliği kullanabilmek için,
Her gönderilen mesajın bir adresi vardır. Örneğin benim bu mesajımın adresi, mesajın sağ üst tarafından bulunan numaraya tıklayınca karşınıza çıkar. Her adresin sonunda da eşittirden sonra bir numara vardır. Örneğin bu mesajın numarası 38 dir. adreside http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...findpost&p=308609 Şimdi adresin eşittirden sonraki numarayı alıyoruz.

[ snapback]numaraya buraya ekleyin[ /snapback] yapıyoruz

*

Farklı bir mesaj için kendiniz bir deneme yaparsanız daha iyi anlaşılır sanırım.

Aşağıdaki sayfaya göz gezdirirseniz merak ettiğiniz bir çok şeyin cevabını bulabilirsiniz...

kırık-rüzgar
cray.gif

Bu ne ki?

TEVHİDci
ALINTI(ayparcam @ Sep 12 2008, 11:22 AM) *

Burasida Sivas aynali carsi gezip dolasmak icin guzel bir yer.. Tevhidci'ye ugrarsaniz sizi gezdirir insALLAH

buyursunlar efendin ne demek gezdiririm tabikii.. smile.gif
TEVHİDci
ALINTI(kırık-rüzgar @ Sep 12 2008, 07:30 PM) *

cray.gif
Bu ne ki?

kırık-rüzgar
ALINTI(Cihad eL-Muvahhid @ Sep 12 2008, 08:17 PM) *

smile.gif Onu kastetmemiştim .Denerken ne olduğunu öğrendim smile.gif Teşekkür ederim..
TEVHİDci
ALINTI(kırık-rüzgar @ Sep 12 2008, 08:42 PM) *

smile.gif Onu kastetmemiştim .Denerken ne olduğunu öğrendim smile.gif Teşekkür ederim..

doh.gif flaugh.gif
kırık-rüzgar
fool.gif
Selman-ı Aydın

Peki neyi kastettiniz?
bilal habeş
ALINTI(_LeyaL_ @ Sep 5 2008, 08:57 PM) *

_Leyal_ kardeş isteğiniz üzere karadeniz resimlerinide ekledim. smile.gif beğenirsiniz İNŞAALLAH.

Selam ve duayla
bilal habeş

UMARIM BU KADAR RESİM YETERLİ GELMİŞTİR smile.gif
_LeyaL_
Bilal kardeş Allah razı olsun..

memleketin oralarda dolaştık biraz....

ellerin dert görmesin....

bende öğreneblirsem ekleyecem inşaAllah bizim memleketten....

bende çiçek göndereyim size... flowers.gif flowers.gif flowers.gif

ayparcam
Selamun aleykum

Aslinda buraya degilde bence memleket resimlerini ayri bir bolum varsa oraya ekleyebilsek yoksada yonetimcilerimizden rica etsek oyle bir bolum acmalari icin..Boylelikle istedigimiz sehir veya ulke resimlerini ekleyebiliriz

selam ve dua ile
bilal habeş
ALINTI(_LeyaL_ @ Sep 13 2008, 09:05 PM) *

Bilal kardeş Allah razı olsun..

memleketin oralarda dolaştık biraz....

ellerin dert görmesin....

bende öğreneblirsem ekleyecem inşaAllah bizim memleketten....

bende çiçek göndereyim size... flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Amin Amin.. RABBim sizdende razı olsun.sizde öğrenirsiniz resim eklemeyi ben öğrendiysem herkes öğrenir smile.gif çiçekler içinde ayrıca teşekkür ederim flowers.gif flowers.gif flowers.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.