Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: çok Güzel Bir Dua
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
bilal habeş
ALLAH'ım SEN benim RABBim, HALIK'ım ve MA'BUD'um olduktan sonra, iki dünyanın hayatınıda kaybetsem ve kainat bütünüyle bana düşmanlık da etse, ehemmiyet vermemeliyim.çünkü ben SEN'in kulunum; SEN'de benim RABBimsin.niyaz ediyorum EY HALIK'ım, EY RAZIK'ım, EY MALİK'im, EY MUSAVVİR'im!

YA İLAHİ! Bana merhamet et YA ALLAH, YA RAHMAN, YA HANNAN, YA MENNAN, YA DEYYAN!

Günahlarımı bağışla YA GAFFAR, YA SETTAR, YA TEVVAB, YA VEHHAB!
Beni affet YA VEDUD, YA RAUF, YA AFÜVV, YA GAFUR!
Bana lütufta bulun YA LATİF, YA HABİR, YA SEMİ, YA BASİR!
Bizi dosdoğru yola hidayet eyle YA RAB, YA SAMED, YA HADİ!
Bana fazl ve ihsanda bulun YA BEDİ, YA BAKİ, YA ADL, YA HU!

KALBimi İMAN ve KURAN nuruyla canlandır YA NUR, YA HAK , YA HAYY, YA KAYYUM, YA MALİKE'L MÜLK, YA ZELCELAL-İ ve'l-İKRAM, YA EVVEL, YA AHİR, YA ZAHİR, YA BATIN, YA KAVİ, YA KADİR, YA MEVLAM!!!

ALLAH'ım! Kıyamete kadar bu isimlerle DUA eden ebedi bir dilimin olmasını temenni ediyorum.Öyleyse, şu kalıcı yazıları. Benden sonra geçici dilim yerine kabul eyle!!!

ayparcam
ALINTI(bilal habeş @ Aug 26 2008, 01:31 AM) *

ALLAH'ım SEN benim RABBim, HALIK'ım ve MA'BUD'um olduktan sonra, iki dünyanın hayatınıda kaybetsem ve kainat bütünüyle bana düşmanlık da etse, ehemmiyet vermemeliyim.çünkü ben SEN'in kulunum; SEN'de benim RABBimsin.niyaz ediyorum EY HALIK'ım, EY RAZIK'ım, EY MALİK'im, EY MUSAVVİR'im!

YA İLAHİ! Bana merhamet et YA ALLAH, YA RAHMAN, YA HANNAN, YA MENNAN, YA DEYYAN!

Günahlarımı bağışla YA GAFFAR, YA SETTAR, YA TEVVAB, YA VEHHAB!
Beni affet YA VEDUD, YA RAUF, YA AFÜVV, YA GAFUR!
Bana lütufta bulun YA LATİF, YA HABİR, YA SEMİ, YA BASİR!
Bizi dosdoğru yola hidayet eyle YA RAB, YA SAMED, YA HADİ!
Bana fazl ve ihsanda bulun YA BEDİ, YA BAKİ, YA ADL, YA HU!

KALBimi İMAN ve KURAN nuruyla canlandır YA NUR, YA HAK , YA HAYY, YA KAYYUM, YA MALİKE'L MÜLK, YA ZELCELAL-İ ve'l-İKRAM, YA EVVEL, YA AHİR, YA ZAHİR, YA BATIN, YA KAVİ, YA KADİR, YA MEVLAM!!!

ALLAH'ım! Kıyamete kadar bu isimlerle DUA eden ebedi bir dilimin olmasını temenni ediyorum.Öyleyse, şu kalıcı yazıları. Benden sonra geçici dilim yerine kabul eyle!!!

amin ecmain

Gercektende cok guzel dua elinize saglik

YARABBI bende boyle dua eden bir dilimin olmasini temenni ediyorum.bu yazilarin kalici oldugu gibi dilimizdede boyle dua kalici olsun ne olur YARABBI...aminnn
nurun nisa
Amin amin...

Allah razı olsun...
bilal habeş
ALINTI(ayparcam @ Aug 26 2008, 09:20 AM) *

amin ecmain

Gercektende cok guzel dua elinize saglik

YARABBI bende boyle dua eden bir dilimin olmasini temenni ediyorum.bu yazilarin kalici oldugu gibi dilimizdede boyle dua kalici olsun ne olur YARABBI...aminnn

Amin Amin.. ALLAH razı olsun gönlü güzel kardeşim.RABBim sizinde dualarınızı makbul eylesin iNŞAALLAH.

Selam ve duayla
garip_yolcu
Gerçekten de çok makulana ve akilâne edilmiş bir dua. Yüreğinize sağlık kardeşim.
Dua ki maluliyet ve inceliklerden birisi de kendimizin yada başkaları adına olsun münacatta bulunduğumuzda o ihtiyacımızı Allahın hangi esmasının dairesine girdiğini bilme ve o ismi ile istemektir. Tabi bu demek değildir ki illakine böyle olucak. En güzel isimler Allah’ındır ve hangi ismi ile de dua etsek makul ve makbuldür inşallah.
Hazır duadan söz etmişken...

Allah’ım!
Ben sana birliğine inandım Ya Ahad
Sen ki hiç bir şeye muhtaç değilsin Ya Samed
Seninle selamet bulmaya geldik ya Selam
Bize ülfet, ünsiyet ve selamet ver
İlahi terbiyenle bizi terbiye et ya Rabbim
Bizi habibinin ahlakıyla ahlaklandır ve yürüyen kuran eyle bizleri
Kalbimizi nurunla nurlandır ya Nur
Sağımızda solumuzda önümüzde arkamızda nur yarat
Bizleri elinden ve dilinden emin olunanlardan eyle
Bizleri İhsan sahibi kişilerin derecesine ulaştır ya Mukaddim âmin...
öncevefa
ALLAH razı olsun kardeşim..
bilal habeş
ALINTI(öncevefa @ Aug 27 2008, 11:37 PM) *

ALLAH razı olsun kardeşim..

Amin Amin.. RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLA.

Selam ve duayla
ayparcam
ALINTI(bilal habeş @ Aug 26 2008, 02:29 PM) *

Amin Amin.. ALLAH razı olsun gönlü güzel kardeşim.RABBim sizinde dualarınızı makbul eylesin iNŞAALLAH.
Selam ve duayla

Amin ecmain insALLAH

ALINTI(garip_yolcu @ Aug 26 2008, 03:35 PM) *

Gerçekten de çok makulana ve akilâne edilmiş bir dua. Yüreğinize sağlık kardeşim.
Dua ki maluliyet ve inceliklerden birisi de kendimizin yada başkaları adına olsun münacatta bulunduğumuzda o ihtiyacımızı Allahın hangi esmasının dairesine girdiğini bilme ve o ismi ile istemektir. Tabi bu demek değildir ki illakine böyle olucak. En güzel isimler Allah’ındır ve hangi ismi ile de dua etsek makul ve makbuldür inşallah.

Allah’ım!

RABBIM sizdende razi olsun elinize yureginize saglik
bilal habeş
ALINTI(garip_yolcu @ Aug 26 2008, 04:35 PM) *

Allah’ım!

ALLAH razı olsun kardeş. sizinde gönlünüze bereket ve huzur versin RABBim.DUA'nızda çok güzel ve anlamlı RABBim makbul eylesin sizdende razı olsun iNŞAALLAH.ALLAH'a emanet olun.

Selam ve duayla

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.