Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Biz Bu Milletin Hizmetkarıyız.
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
nasreddinhoca

UZLAŞMA MİLLETLE OLUR

-Türkiye uzun yıllardan sonra güçlü bir irade ortaya çıkardı... Ak Parti popülizmin tuzağına düşmedi... Bu anlayış sayesinde Türkiye kendi imkan ve kaynakların sahip çıktı.. Bu anlayışla birbirine çamur atan eski siyaseti geride bıraktık.

-Bizim iktidarımız döneminde Ankara çözüm üreten bir yer olmuştur...

-Biz Türkiye'nin tüm sorunlarını çözeceğiz diye yola çıktık...

-Bir ülkenin gelişmesi masa başında takip edilecek bir olay değildir... Bizim böyle bir yönetim biçimimiz olmadı...

-Zira tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemedik yedirmeyeceğiz, yiyen varsa da içimizde barındırmayacağız...

-Biz Türkiye'yi kapalı kapılar arkasında yönetmiyoruz... Türkiye'yi sizlerle beraber halkımızla beraber yönetiyoruz... Milletimiz dedi ki Ak Parti ülkeyi iyi yönetiyor... Yüzde 34'ü yüzde 47'ye yükseltti...

-Zaman zaman birileri diyor: Uzlaşma... Uzlaşma... Uzlaşma...

-Uzlaşma milletle olur... Bize bunu söyleyenler, milletle kavga halinde... Milletle uzlaşma içerisinden olamayana millet oy verir mi?

-Milletin iradesini küçümseyenler, sandık başında bunun hesabını yine verecek...

-Millet yolunda geri adım atmayacağız... Cumhuriyetimize payidar olan her vicdan, AK Parti kadrorularının Türkiye için var olduğunu bilmesi gerekir...

Derdimiz, davamız birdir... O derdin adı Türkiye'dir... O davanın adı Türkiye Davası'dır...

İCRAATLAR

-Spor Salonu hizmete hazır ama etrafındaki peyzaj çalışması tam olarak bitmediği için açmak istemiyoruz...

-Bu arada Rize-Güneysu karayolu çalışması devam ediyor...

-Güneysu'daki yaya kaldırımları bittikten sonra bu şanınıza şan katacak... Bunu belediyecilik tecrübesi olan biri olarak söylüyorum...

-Köydes projeleri sayesinde Türkiye'nin bir çok yerine hizmetinden Güneysu da yararlandı...

-Sevgi-emek tohumları ekiyoruz biz bu ülkeye... Bunun karşılığını da fazlasıyla alıyoruz... Biz bu ülkeye gönlümüzü verdik...

-Gazi Mustafa Kemal'in dediği gibi "Millete efendilik yoktur millete hizmet etmek vardır"... İşte biz bu milletin hizmetkarıyız..

ŞEHİRLEŞMEYE ÖNEM VERİYORUZ

-Sıvasız evlerimiz var... Burdan sesleniyorum: Belediye başkanları talimat versin, sıvasız ev kalmasın... Parası olmayanları belediye başkanları takibe alsın... Onlara yardım etsin... Bu işin takibini başkanlar yapacak...

-Her şehir böyle yapmalı... Eskiden kasaba görünümlü şehirlerimiz var...Hatırlarsanız, 3 Kasım'dan önce Rize ile ilgili buna benzer bir açıklama yapmıştım...

-Köydes projesiyle devlet ile millet ilk defa gücünü birleştirmeye gitti... Önümüze çıkan engelleleri de tek tek aşacağız...

-Artık bu ülkeyi mafya çete yönetmeyecek, millet yönetecek... Bundan sonra çok daha güvenirli bir şekilde yolumuza devem edeceğiz....

İSTİKRARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

-Onca olan ekonomik gelişmeye rağmen muhalefet hala bazı şeyleri görmemezliktan geliyor ama milletimiz bunların hepsini görüyor... Bu gerçekleri görmemezlikten gelenler sandıkta en güzel cevabı alacaklar...

-Biz yerel siyaseti çok önemsiyoruz... Demokrasi tabanda güçlü olan ve bu gücü tavana çıkartan bir siyaset anlayışı güdüyoruz...

-Yakın bir zamanda yerel seçimler var... Güneysu'da da 50 sandık var... Bu sandıkta 9 arkadaşımız çalışacak... Bu sandıklarda oy kullanacakları yakın takibe alacak bu arkadaşlar... Fazla bir zamanımız yok... 7 ay sonra sandıktayız... Bu sandıkta görevli arkadaşlarımız, seçmenlere AK Parti'yi anlatsınlar...

-Hangi partiden olursa olsun biz hiç bir belediyeye bir ayrımcılık yapmadık... Ama buna rağmen hala ağlayanlar var... Çünkü adamın hizmet etme gibi bir düşüncesi yok...

-Muhtarlarımız çok çok önemli... Muhtarlar mahallerimizde gözümüz kulağımız... Tabi bunlarla beraber çalışan kaymakamlarımız da...

-Artık Türkiye'de dik duran, dikleşmeyen bir AK Parti var...

MEDYAYA UYARI...

-Milletimizin onuruyla oynamaya kimsenin hakkı yok... Lütfen bu noktaya dikkat edelim... Bazı şeylerde bizim de yüreğimiz acıyor ama aleyhte bir haber gündeme geldiğinde araştıma yapmadan haber yapmayın...

Cahar Dudayev
Hocam bu yaptığınız bana biraz parti propogandası gibi geldi. Ve içime sindiremedim. Sayfanın tam üstünde mavi yazıyla yazılmış şöyle bir başlık var: " Siyasi haber yayınlamadan önce okuyun "

Ve burada şöyle diyor:

"Es-selamun aleyküm

Forumumuzun "islamiforum" olduğu unutularak özellikle son aylarda yayınlanan siyasi içerikli mesajlarda artık sıkı düzünleme ve filitrelemeler aktif olucaktır. Forumda yapılan istişareler sonucu :

- Forumun islami forum olduğu unutular parti propagandası içerikli mesajlar sezildiğinde konu ya kapatılacak yada silinecek ve konuyu açan kişi uyarılacaktır."

Forum yöneticisi olarak sizin daha dikkatli olmanız gerekir diye düşünüyorum.

Şimdi geleyim yorumuma...

Yukarıda Ak Parti'nin belediye vb konularda yaptığı iddia edilen maddi hizmetlerinden bahsediliyor. Merak ediyorum, Ak Parti'nin asıl tabanı olduğu söylenen İslami kesim, Ak Parti'yi, memleketi sadece refah veya maddi imkanlar konusunda geliştirsin diye mi iktidara getirdi? Bunları başka herhangi bir parti de yapabilir. İnsanlar size farklı bakıyordu. Daha doğrusu Müslümanlar daha farklı bakıyordu. Daha çok özgürlük gelecek, biraz rahatlayacağız, yasaklar kalkacak, hasılı kelam İslam'a hizmet edilecek düşüncesi ile bu parti iktidar oldu. Hem de tek başına. Allah aşkına bu belediye faaliyetlerinden başka ne yaptılar? Müslümanlar için ne yaptılar? Ellerine bütün imkanlar verildi. Tek başlarına geldiler. Bu durumda benim şunu sorma hakkım var: Daha ne istiyorsunuz? Müslümanlar için bir şeyler yapmak için daha nasıl bir kuvvet sahibi olmanız gerekiyor? Daha nasıl bahaneler ileri süreceksiniz?

Tayyip Erdoğan'ın konu başlığında da buyurduğu gibi halk adamı veya Kasımpaşa'lı edası ile bir takım artistik laflar söylemesi beni kandırmıyor. Bu tip tavırlardan midem bulanmaya başladı. Kendisi kanaatimce çok sinsi, çok çakal bir şahsiyet. Ne tip söz ve tavırların prim yaptığını çok iyi biliyor. Halk adamı söylemleri, Kasımpaşa'lı tavrı, hitabet sanatı, bağırarak ve vurgulu konuşmaları ile bu milleti kandırıp oy almasını iyi biliyor. Fakat bana çok sahtekarca geliyor.

Bir Müslüman olarak beni Tayyip Erdoğan'ın T.C'ye yaptığı hizmetler ilgilendirmiyor. Senin görevin laik Türkiye Cumhuriyeti'ni ilerletip muasır milletler seviyesine getirmek değil! Müslümanlara hizmet etmek!

Amerikan askerlerine dua eden, Bop projesini gerçekleştirmeyi kendine görev addeden bir adamdan daha fazlasını beklemek herhalde yanlış olacaktır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.