Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Fatihin Çocukları
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
nasreddinhoca
Konuşan bulmacaya devam...

Vakit Gazetesi, tartışmalara yol açan soru ve şifre sözcüklere yer verdiği çengel bulmacasına bir yenisini daha ekledi.

Vakit Gazetesi, tartışmalara yol açan soru ve “şifre” sözcüklere yer verdiği çengel bulmacasına bir yenisini daha ekledi. Vakit dünkü sayısında yer alan çengel bulmacada, son haftanın gündemi olan Erbakan affına yer verdi. Vakit bulmaca editörü, Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün fotoğraflarına yer verdiği bulmacasında çözenler şifre sözcük olarak "FATİHİN ÇOCUKLARI" çıktığını gördü.

FATİHİN ÇOCUKLARI
Cahar Dudayev
Vakit gazetesi boşuna çaba harcamasın. Erbakan Hoca ile bunların artık herhangi bir alakası kalmamıştır. Bunu Hoca'nın söylemlerinden de anlayabilirsiniz.

Vakit gazetesinin mevcut iktidar hakkında "bunlar bizdendir ne yapsa yeridir" şeklindeki tavrını da şiddetle kınıyorum.

Bence komik olmuş. Vakit gazetesinin bu resmi bana çok komik geldi. Gazeteyi zavallı olarak görüyorum. "Benim artık Erbakan ve Milli Görüş gömleği ile herhangi bir alakam kalmadı" diyen bir Tayyip Erdoğan ile kendisini siyonizm uşaklığı ile suçlayan bir Erbakan'ı sanki herşey yolundaymış gibi "Fatih'in Çocukları" gibi saçma bir isim ile aynı kareye sokması bana çok zavallıca ve komik bir hareket gibi geldi.
-BeRcEsTe-
aynı karede olmaları ve fatihin çocukları adını almaları bence yersiz bir durum....
_LeyaL_
evet bulmacaları gerçekten dikkat çekici
şifreden önce sorulan sorularda genelde öyle oluyor....
eee sonuçta bi vefa borcu vardı onu yerine getirdiii.....
yolları ayrılmış olsada eskiden kalma bi hukukları var nede olsa........
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.