Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hak Batili Hep Yener
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ GENEL ]·.
TEVHİDci
Müslümanların mutlak surette muzaffer olacaklarına dair verilen müjdeler:

Bismillahirrahmanirrahim.

Kur’an ayetleri daha ilk günden inananların eziyet ve işkencelere sabretmeleri karşılığında kesinlikle muzaffer olacaklarını bildiriyordu.

Allah (c.c) şöyle buyuruyor:

“Andolsun ki Rasul kullarımıza söz vermişizdir. Onlar şüphesiz yardım göreceklerdir.” (Saffat: 171-172)

“Onlar burada takım takım bozguna uğramış perişan bir ordudur.” (Sa’d: 11)

“Zulme uğradıktan sonra Allah yolunda hicret edenlere gelince, onları dünyada güzel bir şekilde yerleştireceğiz. Eğer bilirlerse ahiretin mükâfatı elbet daha büyüktür.” (Nahl: 41)

“Kâfir olanlar Rasullerine dediler ki: “Elbette sizi ya yurdumuzdan çıkaracağız ya da mutlaka dinimize döneceksiniz.” Rableri peygamberlere: ‘Biz haksızlık edenleri yok edeceğiz onlardan sonra yeryüzüne sizi yerleştireceğiz’ dedi.” (İbrahim: 13-14)

Habbab b. Eret (r.a)’den şöyle rivayet edilmiştir:

İslamın ilk günlerinde, Rasulullah (s.a.v) Kabe’nin gölgesinde kaftanını yastık yapmış dayandığı sırada kendisine (Kureyş müşriklerinin işkencelerinden) şikayet ettik:

“Ya Rasulullah! Bizim için Allah’tan yardım dileyemez misiniz? Bunların zulmünden kurtulmamız için Allah’a dua etmez misiniz?” dedik. Rasulullah (s.a.s) şöyle buyurdu:

“Sizden önceki ümmetler içinde öyle kişiler vardı ki; onlardan birisi, müşrikler tarafından kazılan çukura, başı dışarıda kalacak şekilde gömülürdü. Sonra bir destere ile başı kesilerek ikiye bölünürdü de bu işkence bile o mü’mini dininden döndürmezdi.

Bir başkasına ise; demir taraklarla eti kemiğinden ve sinirlerinden ayrılıncaya kadar taranarak işkence edilirdi de, bu işkence bile o mü’mini dininden döndüremezdi.

Ashabım! Allah’a yemin ederim ki, şu islam dini muhakkak kemale erecektir. Öyle ki, koyun sahibi, kurt yanlarında iken koyunlarını bırakıp Hadramut’a gidecek ve Allah’tan başka hiç bir şeyden korkmayacaktır. Fakat ey ashabım! Sizler acele ediyorsunuz”
(Buhari-Müslim)

İşte bu faktörlerdi Rasulullah ve sahabeleri başarıya ve saadet asrına ulaştıran. Onlara yardım eden ne süper güçler vardı ne modern silahlar. Fakat onların kuşanmış oldukları bu silahlar, devirlerinin bütün güç ve silahlarından daha üstündü ve devirlerinin bütün süper güç ve silahlarını bertaraf etmelerine vesile olmuştu. Bugün de islam’ı yeryüzüne hakim kılmaya çalışan her hareket, fertlerini bu silahlarla kuşatmalı ve fertlerini bu noktada eğitmelidir. Bu faktörler islam cemaati fertlerinde gerçek anlamıyla yerleştiğinde artık onların önünde ne süper güçler ne de en modern silahlar durabilir. Çünkü artık bu topluluk Alemlerin Rabbi olan Allah’tan yardım görmektedir. Şüphesiz Allah’ın tuzağı bütün tuzakların üzerindedir ve Allah bu şekilde kendisine yönelen topluluğa yardım etmeye söz vermiştir.

Alemlerin RABB'i Olan ALLAH'a Hamd Olsun.
Selam Hidayete Uyanlara Olsun.

kemalarca

SEVGİLİ KARDEŞİM,

''Bugün de islam’ı yeryüzüne hakim kılmaya çalışan her hareket, fertlerini bu silahlarla kuşatmalı ve fertlerini bu noktada eğitmelidir. Bu faktörler islam cemaati fertlerinde gerçek anlamıyla yerleştiğinde artık onların önünde ne süper güçler ne de en modern silahlar durabilir. Çünkü artık bu topluluk Alemlerin Rabbi olan Allah’tan yardım görmektedir. Şüphesiz Allah’ın tuzağı bütün tuzakların üzerindedir ve Allah bu şekilde kendisine yönelen topluluğa yardım etmeye söz vermiştir.'' BUYURMUŞSUNUZ..!!!!!

ŞU SÖYLEDİKLERİNİZİN MANTIKLA,ŞU İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ DÜNYA ŞARTLARIYLA ZERRE KADAR
İLİŞKİSİ VAR MI?

Yani müslüman ülkeleri, dinlerine sarılacaklar,dini ilimlerde arşı alaya çıkacaklar,şeriat hükümlerini en
muhteşem tarzda uygulayacaklar, ALLAH onlara yardım edecek ve o muhteşem DİNİ İLİMLERLE
MÜSLÜMAN ÜLKELER , FÜZELER,SAVAŞ JETLERİ,UÇAK GEMİLERİ, VE BUNA BENZER YÜKSEK TEKNOLOJİLİ
SAVAŞ ALETLERİ ÜRETECEKLER VEEDEEE BU GÜNKÜ BATILI SÜPER GÜÇLERİ YENECEKLER.

AFFADERSİN KARDEŞİM,SAMİMİ OLARAK BU MASALLARA,BİZLERİ BIRAKALIM ,SEN İNANIYOR MUSUN ?????
TEVHİDci
evet inanıyorum.ama masal olan bu sözler ve olabilecek şeyler değil, masal olan sensin.yazıyı baştan bir daha oku. sayı olarak az olan bir topluluk sayı olarak çok olan bir topluluğu nasıl yenmiş belki akladersin.

selam hidayete uyanlara olsun.
islam ve kulluk
Allah-u teala buyuruyor :

bütün dünya toplansa Allah istemedikten sonra sana zerre zarar veremezler ve yine bütün dünya toplansa Allah istemedikten sonra sana zerre faydaları olamaz...

Kardeşimizin naklettiği hadis ve ayetler haktır ve gerçekleştiğini gerek Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-in savaşlarında gerek bir çok osmanlı münazaralarında en yakın tarihe bakınca çanakkale zaferinde görmekteyiz.

Yalnız buna sahip olabilmek için pâk bir imana ihtiyaç vardır. Fatih sultan mehmetin istanbulu feth ederken akşemseddinin sefer boyunca çadırında ağlamaklı duasının Allah nazarındaki değerinin büyüklüğünü biz bilemeyiz.

ve Yine Allah-u teala buyuruyor :

Allah mü'minlerle beraberdir.

--------------------------------------

Teknoloji değil tüm dünya dahi birleşse rabbine gerçek imanla bağlanmış bir kimsenin gözünde bir hiçtir. Ama tüm yazılarımızda geçtiği gibi pâk bir iman sahibi gerçek manada Allah'tan korkan bir imandan bahsediyoruz...

Allah-u alem
kemalarca
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 23 2008, 03:57 PM) *

evet inanıyorum.ama masal olan bu sözler ve olabilecek şeyler değil, masal olan sensin.yazıyı baştan bir daha oku. sayı olarak az olan bir topluluk sayı olarak çok olan bir topluluğu nasıl yenmiş belki akladersin.

KARDEŞ,

Yukarıda yazılan masala gerçekten inanıyorsan bir şey diyemem.
Gayet tabiidir ki YÜCE ALLAH yer yüzünde yarattığı,her insana farklı,meziyetler vermiştir.
Yüce taradanımın bana bahşettiği AKIL dediklerinize inanmaz.

Küçük bir ordunun ,çok büyük bir orduyu iman gücü ile yenebileceği örneği için sevmediğim arapların tarihine gitmeye hiç gerek görmem, benim TÜRK tarihim çanakkale başta olmak üzere ,yüzlerce
yer yüzünde emsali olmayan örnekleriyle doludur.

Ne yazık ki sizinde anlayamadığınız konu, tüm islam ülkelerinin ve de osmanlının sonunun
müsbet ilimlere ve teknolojiye önem vermemelerinden kaynaklandığıdır. Bunun da tek sorumlusu
ilim demek islami ilimlerdir müsbet ilimler ilim değildir diyen BÜYÜK İSLAM ALİMLERİDİR.

SELAM
TEVHİDci
ALINTI(kemalarca @ Aug 23 2008, 05:43 PM) *

Küçük bir ordunun ,çok büyük bir orduyu iman gücü ile yenebileceği örneği için sevmediğim arapların tarihine gitmeye hiç gerek görmem,

sevmediğin arapların içinde ALLAH'ın Rasulu Hz. Muhammed (a.s)'de vardı.

islam ve kulluk
ALINTI
ilim demek islami ilimlerdir müsbet ilimler ilim değildir diyen BÜYÜK İSLAM ALİMLERİDİR.

Sanırım bir konuda inatla anlamama yada anlamak istememe problemi mevcut.

ilim demek islami ilim demektir demiyoruz sizlerin sözde FARZ diye nitelendirdiğiniz ilim islami ilimdir diyoruz (!)

sadece islami ilim öğrenin gerisini boşverin demiyoruz.

Allah-u alem
kemalarca
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 23 2008, 05:47 PM) *

sevmediğin arapların içinde ALLAH'ın Rasulu Hz. Muhammed (a.s)'de vardı.

BİR GENELLEMEYİ FIRSAT BİLİP ,GENELLEME İÇİNE PEYGAMBERİMİZİ SOKARAK KARŞI TARAFI
ZORA SOKMAYA ÇALIŞMAK,DEDİĞİNİZ İSLAMİ İLİMLERİN KÜÇÜK BİR PARÇASINA BİLE SAHİP OLANLARA YAKIŞMAZ.BİR GENELLEMENİN İÇİNDE İSTİSNALARIN OLACAĞI MAHAKKAKTIR. BUNU BİLEBİLİRSİNİZ ZANNETMİŞTİM,EĞER BUNU GERÇEKTEN BİLEMİYORSANIZ ,MÜSAADENİZLE CÜMLEMİ DAHA VAZIH HALE GETİREYİM:

ÇOK KÜÇÜK BİR AZINLIĞI HARİÇ ,ARAPLARDAN NEFRET EDERİM.

SELAMLAR

kemalarca
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 23 2008, 05:47 PM) *

Sanırım bir konuda inatla anlamama yada anlamak istememe problemi mevcut.

ilim demek islami ilim demektir demiyoruz sizlerin sözde FARZ diye nitelendirdiğiniz ilim islami ilimdir diyoruz (!)

sadece islami ilim öğrenin gerisini boşverin demiyoruz.

Allah-u alem

SEVGİLİ KARDEŞİM ,

Ben bu gün sizin ilim tarifinizden bahsetmiyorum.Ben bu gün ülkemizdeki islami ilim,
müsbet ilimler anlayışından şikayetim yok ,ondan da bahsetmiyorum.

Ben 12. asırdaki anlayıştan bahsediyorum. Ben 12. asırda islamiyeti koyu,katı ve aşırı taassup,
içine sokan din adamlarından, ,müsbet ilimlere sırt çeviren din adamlarından bahsediyorum.

İslam düntasının geri kalmasının nedenlerinden bahsediyorum,bu gün din adamalrı bunlardan neden alındığını anlayamıyorum.

SELAM

islam ve kulluk
bu alınganlığın sebebi hiç bir büyük islam aliminin böyle dememesinden ötürüdür.

kim söylüyor bunu sizin dediğiniz şekilde ?

12 yüzyıldan hangi alim söylüyor ?

Bu tür bir yorum son yüzyılda islamı zayıflamış olarak görüp bunun sebeblerini islam alimlerine fatura eden bir akımın sözüdür.

Allah-u alem
kemalarca
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 23 2008, 04:08 PM) *

Allah-u teala buyuruyor :

bütün dünya toplansa Allah istemedikten sonra sana zerre zarar veremezler ve yine bütün dünya toplansa Allah istemedikten sonra sana zerre faydaları olamaz...

Kardeşimizin naklettiği hadis ve ayetler haktır ve gerçekleştiğini gerek Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-in savaşlarında gerek bir çok osmanlı münazaralarında en yakın tarihe bakınca çanakkale zaferinde görmekteyiz.

Yalnız buna sahip olabilmek için pâk bir imana ihtiyaç vardır. Fatih sultan mehmetin istanbulu feth ederken akşemseddinin sefer boyunca çadırında ağlamaklı duasının Allah nazarındaki değerinin büyüklüğünü biz bilemeyiz.

ve Yine Allah-u teala buyuruyor :

Allah mü'minlerle beraberdir.

--------------------------------------

Teknoloji değil tüm dünya dahi birleşse rabbine gerçek imanla bağlanmış bir kimsenin gözünde bir hiçtir. Ama tüm yazılarımızda geçtiği gibi pâk bir iman sahibi gerçek manada Allah'tan korkan bir imandan bahsediyoruz...

Allah-u alem

ÇOK SEVGİLİ KARDEŞİM,

Kardeşimizin naklettiği hadis ve ayetler haktır ve gerçekleştiğini gerek Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-in savaşlarında gerek bir çok osmanlı münazaralarında en yakın tarihe bakınca görmekteyiz.çanakkale zaferinde

Yalnız buna sahip olabilmek için pâk bir imana ihtiyaç vardır.

DEDİĞİNİZ ÇOK DORU. ANCAK DEDİĞİNİZ PAK İMAN İSTİKLAL HARBİNDE DE VARDI,BU GÜN
DOĞUDA PKK İLE SAVAŞAN MEHMETÇİKLERİMİZDE DE VAR. ÜLKEMİZ İNSANINDA HER ZAMAN VAR.

PEKİ BU YETERLİ Mİ ?

YANİ YÜCE ALLAH SİZ SAĞLAM BİR İNANCA SAHİP OLUN, DEVAMLI İBADET EDİN, BAŞKA BİR İŞ YAPMAYIN
GAVURLAR HARIL HARIL ÇEŞİT ÇEŞİT TEKNOLOJİK SİLAHLAR ÜRETİRKEN,SİZ BOŞ VERİN İMANINIZA
GÜVENİN Mİ DİYOR ??

SENİN İMANIN SAĞLAMSA BOŞ VER HERKESİ İMANLA YENERSİN Mİ ?

YANİ IRAKLI MÜSLÜMANLAR İMANSIZ OLDUKLARI İÇİN Mİ GAVUR İŞGALİNE UĞRADILAR?

ÇOK İMANLI OLSALARDI GAVUR AMERİKA ORDUSUNU YERLE BİR Mİ EDERLERDİ ?

KARDEŞ NE OLUR HERŞEYİ DİNE İMANA BAĞLAMAYIN ?

SELAM

SELAM

islam ve kulluk
Her şeyi imana bağlayacağız tabiki bir mü'min iman eden yani inanandır o halde herşeyi inanmak çerçevesinde olucaktır.

Bahsettiğimiz zaman dilimlerindeki savaşlar gerek Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-in katıldıkları gerek osmanlının gerek türk ordusunun savaşları bunlardaki teçhizatlar aynı zaman dilimine aittir kılıç = kılıç top = top silah = silah

şimdiki şartlarda elbette ki tank= tank uçak = uçak olmak zorundadır.

Kastedilen onların sayıca üstünlükleri üzerine olmuştur. Evet şuan ki mehmetciğimizde iman var kimse nasıl bir iman olduğunu sorgulayamayız ama ben şuan da çanakkale zaferinde olduğu gibi savaş esnasında dahi ellerinden kur'an-ı düşürmemiş bir imanda ordumuz olduğunuda sanmıyorum...

Allah-u alem
TEVHİDci
ALINTI(kemalarca @ Aug 23 2008, 06:02 PM) *

SELAMLAR

ırkçı olanlardan ALLAH'a sığınırım.benim milletim müslüman olan herkezdir. kürttür, çerkezdir, araptı,r almandır, rustur vs.dir farketmez mü'min olması yeterlidir.

[JT]_BlacK
ALINTI

Araplar size bayılıyormuş ama whistling.gif
kemalarca
ALINTI
_BlacK' date='Aug 24 2008, 12:48 AM' post='302080']
Araplar size bayılıyormuş ama whistling.gif

SAKINNN ÖYLE BİR ŞEY YAPMASINLAR, HAKARET SAYAR DAHA FAZLA NEFRET EDERİM.

SELAM KARDEŞİM.

kemalarca
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 24 2008, 12:33 AM) *

ırkçı olanlardan ALLAH'a sığınırım.benim milletim müslüman olan herkezdir. kürttür, çerkezdir, araptı,r almandır, rustur vs.dir farketmez mü'min olması yeterlidir.

BENİM ASLIM TÜRKTÜR,TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYARIM.
ASLIMI HİÇBİR ZAMAN İNKAR ETMEM.

TÜRKLÜĞÜMÜ DEĞİŞTİREMEM,YARADILIŞIMDIR ALLAH TÜRK YARATMIŞ.

ATALARIM SONRADAN MÜSLÜMAN OLMUŞLAR,ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM.
TÜRK OLANLAR DİNİNİ DEĞİŞTİREBİLİR AMA TÜRKLÜĞÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ.

ARAPLAR, RUSLAR,ERMENİLER,YUNANLILAR BENİM MİLLETİM DEĞİLDİR ,OLAMAZLAR.
BENİM MİLLETİM TÜRKLERDİR, ASLIMIZ TÜRKTÜR.

BEN DE ASLINI İNKAR EDENLERDEN ALLAHA SIĞINIRIM.

SELAM
[JT]_ShadoW
Bana göre efendimizin veda hutbesinde buyurduğu gibi siyahın beyaza beyazın araba göre bir üstünlüğü yoktur üstünlük ancak takvadadır....

Biz Türk olmayıp afrikanın oramanlarla kaplı ufak birköyünde veya arabistanın uçsuz bucaksız çöllerindede doğabilirdik rabbimiz bize Türkolmayı lütfetmişbizde böyle oluvermişiz yani ne övünelim ne yerinelim...

Rabbimiz bizi ahirette ırkından soyundan sopundan hesaba tutmıyacak sadece ona hakkıyla kul olabilsek o yetecek bize inşALLAH...
kemalarca
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 23 2008, 06:52 PM) *

Her şeyi imana bağlayacağız tabiki bir mü'min iman eden yani inanandır o halde herşeyi inanmak çerçevesinde olucaktır.

Bahsettiğimiz zaman dilimlerindeki savaşlar gerek Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-in katıldıkları gerek osmanlının gerek türk ordusunun savaşları bunlardaki teçhizatlar aynı zaman dilimine aittir kılıç = kılıç top = top silah = silah

şimdiki şartlarda elbette ki tank= tank uçak = uçak olmak zorundadır.

Kastedilen onların sayıca üstünlükleri üzerine olmuştur. Evet şuan ki mehmetciğimizde iman var kimse nasıl bir iman olduğunu sorgulayamayız ama ben şuan da çanakkale zaferinde olduğu gibi savaş esnasında dahi ellerinden kur'an-ı düşürmemiş bir imanda ordumuz olduğunuda sanmıyorum...

Allah-u alem

SEVGİLİ KARDEŞİM,

SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİNLE KAVGA ETMEYİ DE SEVİYORUM.

TÜRKLER MÜSLÜMAN OLDUKTAN SONRA İMANLARINI HER ZAMAN KORUDULAR.
BU GÜN ÇOCUKLARIMIZ DOĞUNUN DAĞLARINDA İMANLA PKK LILARI VURUYOR,YURDUMUZU KORUYORLAR.
HİÇ BİR ZAMAN İMANLARINI KAYBETMEMİŞLER,AMA 1. DÜNYA SAVAŞINDA YENİLMİŞLERDİR.

TÜM ANADOLU MÜSLÜMAN VE İMANLI OLDUĞU HALDE,ÜLKEDE ŞERİAT HÜKÜMLERİ GEÇERLİ OLDUĞU HALDE,BAŞIMIZDA RUY-İ ZEMİN HALİFESİ,MALIMIZIN,IRZIMIZIN,VE CANIMIZIN SAHİBİ PADİŞAHIMIZ
BULUNURKEN, NEDEN YENİLDİK,VE GAVUR ORDULARI İSTANBULU,ANADOLUNUN YARISINI İŞGAL ETTİLER,
VE DE HALİFEMİZ VE DE HER ŞEYİMİAİN SAHİBİ İNGİLİZ GEMİSİYLE KAÇTI ?

SEVGİLİ KARDEŞİM,DİN İŞLERİ,İMAN İŞLERİ MANEVİ İŞLERDİR,ŞÜPHESİZ Kİ MANEVİ İŞLERİN,İNANCIN,İMANIN GÜÇLÜ OLACAK,
BİR DE DÜNYA İŞLERİ VAR ,İYİ BİR ORDU KIRACAKSIN,ÇALIŞIP,ÜRETİP ONUN ELİNE VEREBİLDİĞİN EN İYİ SİLAHLARI VERECEKSİNKİ ,ORDUN ADEDİ AZ DA OLSA İMANI İLE DÜŞMANI YENSİN.

SEN ORDUNUN EİLNE HİÇ SİLAH VERME ,SENİN İMANIN VAR ,GİT İMANINLA YEN,
ALALH KUR'ANDA BÖYLE Mİ DİYOR.ÇALIŞMAYANI,ÜRETMEYENİALLAH SEVER Mİ ?

ÇALIŞMAYAN ,ÜRETMEYEN İNSAN ,İNSAN OLAMAZKİ MÜSLÜMAN OLSUN,İMANI OLSUN .

SELAM

kemalarca
ALINTI
_ShadoW' date='Aug 24 2008, 02:22 AM' post='302107']
Bana göre efendimizin veda hutbesinde buyurduğu gibi siyahın beyaza beyazın araba göre bir üstünlüğü yoktur üstünlük ancak takvadadır....

Biz Türk olmayıp afrikanın oramanlarla kaplı ufak birköyünde veya arabistanın uçsuz bucaksız çöllerindede doğabilirdik rabbimiz bize Türkolmayı lütfetmişbizde böyle oluvermişiz yani ne övünelim ne yerinelim...

Rabbimiz bizi ahirette ırkından soyundan sopundan hesaba tutmıyacak sadece ona hakkıyla kul olabilsek o yetecek bize inşALLAH...

KARDEŞ,

SEN NASIL DÜŞÜNÜYORSAN ÖYLE OL. SANA BAŞKA TÜRLÜ OL DİYEN YOKKİ.

BEN YÜCE ALLAHIMA ÖNCE BENİ TÜRK YARATIĞI İÇİN,
SONRA BANA MÜSLÜMAN OLMAYI LUTFETTİĞİ İÇİN,
SONRA ERKEK YARATTIĞI İÇİN,
SONRA İSTEDİĞİM HİÇBİR ŞEYDEN MAHRUM BIRAKMADIĞI İÇİN.,

O'NU ÇOK SEVİYORUM ,O'NA AŞIĞIM.
O'NUN DA BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORUM.

YÜCE ALLAHIM SANA ŞÜKREDİYORUM.

ANLADIK MI ?

TEVHİDci
ALINTI(kemalarca @ Aug 24 2008, 02:07 AM) *

SELAM

elhamdulillah müslümanım. aslımda bu. türklükle kürtlükle vs. işim yok.
[JT]_ShadoW
ALINTI(kemalarca @ Aug 24 2008, 02:40 AM) *

KARDEŞ,

SEN NASIL DÜŞÜNÜYORSAN ÖYLE OL. SANA BAŞKA TÜRLÜ OL DİYEN YOKKİ.

BEN YÜCE ALLAHIMA ÖNCE BENİ TÜRK YARATIĞI İÇİN,
SONRA BANA MÜSLÜMAN OLMAYI LUTFETTİĞİ İÇİN,
SONRA ERKEK YARATTIĞI İÇİN,
SONRA İSTEDİĞİM HİÇBİR ŞEYDEN MAHRUM BIRAKMADIĞI İÇİN.,

O'NU ÇOK SEVİYORUM ,O'NA AŞIĞIM.
O'NUN DA BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORUM.

YÜCE ALLAHIM SANA ŞÜKREDİYORUM.

ANLADIK MI ?

Ben zaten düşündüğüm gibi, göründüğüm gibi olmaya gayret gösteren birisiyim ilk başta onu söyliyeyim..

Seninlede hiç bir sorunumda yok; kimsenin dünya görüşüne müdahil olmak gibi bir derdimde yok .

Birde yazdıklarıma insanlar gocunsun diye yazı yazmadım sen diresk üstüne alınmışsın ne hikmetse ben yazımda bi yanlışlık bi eksiklikde göremedim eğer varsa sen bi zahmet bana ilet ben tekrardan bi kontrol edeyim..

neyse hadi selmetle kal...

islam ve kulluk
mü'min kardeş olarak birbirimizi daim severiz inşaallah

yalnız ricam buna tartışma diyelim kavga demeyelim inşaallah

Allah'a emanet olun
[JT]_BlacK
ALINTI(kemalarca @ Aug 24 2008, 02:07 AM) *

BENİM ASLIM TÜRKTÜR,TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYARIM.
ASLIMI HİÇBİR ZAMAN İNKAR ETMEM.

TÜRKLÜĞÜMÜ DEĞİŞTİREMEM,YARADILIŞIMDIR ALLAH TÜRK YARATMIŞ.

ATALARIM SONRADAN MÜSLÜMAN OLMUŞLAR,ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM.
TÜRK OLANLAR DİNİNİ DEĞİŞTİREBİLİR AMA TÜRKLÜĞÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ.

ARAPLAR, RUSLAR,ERMENİLER,YUNANLILAR BENİM MİLLETİM DEĞİLDİR ,OLAMAZLAR.
BENİM MİLLETİM TÜRKLERDİR, ASLIMIZ TÜRKTÜR.

SELAM

Allah (c.c) türk'ü korusun wink.gif
kemalarca
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 24 2008, 02:51 AM) *

elhamdulillah müslümanım. aslımda bu. türklükle kürtlükle vs. işim yok.

HOCAM,

SİZE ANLATMAK İSTİYORUM:

DİN,İNANÇTIR.İNSANLARIN,BEYNİNDE,KALBİNDE,GÖNLÜNDEKİ MANEVİ FİKİR VE DÜŞÜNCEDİR, MANEVİYATLA İLGİLİDİR.

İNSANIN ASLI MADDİYATLA ,MADDİ YAŞAMLA İLGİLİDİR. DEDESİNİN ATALARININ IRKI İLE İLGİLİDİR.

KİŞİNİN ASLI DİN OLMAZ, TÜRK OLUR,ÇİN OLUR,KIZILDERİLİ OLUR,ZENCİ OLUR.

BU NEDENLE BU SAÇMA VE MANASIZ TARTIŞMAYI MÜSAADENİZLE NOKTALAYALIM.

SELAM
kemalarca
ALINTI
_ShadoW' date='Aug 24 2008, 02:22 AM' post='302107']

SEVGİLİ KADEŞİM

BEN ,BENİM ASLIM TÜRK ,DİNİM MÜSLÜMAN DEDİM.

YANİ BENİM BEDENİM MADDİ VARLIĞIM TÜRK, DİNİM ,İNANCIM,MANEVİ VARLIĞIM MÜSLÜMAN DEDİK.

BEN BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ ANLATMAKTA NEDEN ZORLANDIĞIMI ANLAYAMIYORUM.

BUNA KARŞILIK İSLAMİYETTE IRKLAR FARKLI DEĞİL VS. TÜRLÜ AKIL VERMELER,YOK ARABİSTANDA DA DOĞABİLİMİŞİZ, IRKIMIZ SORULMAYACAKMIŞ, HİÇ GEREĞİ OLMAYAN ,HERKESİN BİLDİĞİ BASİT,ŞEYLERİ
ÖĞRETİYORMUŞ GİBİ İFADELER. !!!

SELAM KARDEŞİM.

[JT]_ShadoW
ALINTI(kemalarca @ Aug 24 2008, 05:26 PM) *

SEVGİLİ KADEŞİM

BEN ,BENİM ASLIM TÜRK ,DİNİM MÜSLÜMAN DEDİM.

YANİ BENİM BEDENİM MADDİ VARLIĞIM TÜRK, DİNİM ,İNANCIM,MANEVİ VARLIĞIM MÜSLÜMAN DEDİK.

BEN BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ ANLATMAKTA NEDEN ZORLANDIĞIMI ANLAYAMIYORUM.

BUNA KARŞILIK İSLAMİYETTE IRKLAR FARKLI DEĞİL VS. TÜRLÜ AKIL VERMELER,YOK ARABİSTANDA DA DOĞABİLİMİŞİZ, IRKIMIZ SORULMAYACAKMIŞ, HİÇ GEREĞİ OLMAYAN ,HERKESİN BİLDİĞİ BASİT,ŞEYLERİ
ÖĞRETİYORMUŞ GİBİ İFADELER. !!!

SELAM KARDEŞİM.

Ya benim ortaya yazdığım yazıya gocunupta alıntı yapmasaydın hiç bir şey olmıyacaktı.

Aramızdaki fark sadece şu biz popilistlik yapıp ırkımızı onu bunu ön plana çıkarmıyoruz hiç kimseyede bişey öğrettiğimiz falanda yok burası bir paylaşım platformuysa bizde düşüncelerimizi paylaşıyoruz ;bu düşünceler kiminne göre çok basit kimine göre kompleksli gelebilir açıkçası çokta tınnn...
TEVHİDci
ALINTI(kemalarca @ Aug 24 2008, 05:14 PM) *

BU NEDENLE BU SAÇMA VE MANASIZ TARTIŞMAYI MÜSAADENİZLE NOKTALAYALIM.

SELAM

ben müslümanım gerisi hikaye benim için. kürttür müslümandır kardeşimdir böğrüme basarım, türktür kafirdir babam olsa düşmanımdır gerektiğinde hırtlağını keserim.
SON NOKTAYI KOYDUM.

[JT]_BlacK
ALINTI
açıkçası çokta tınnn...

JT_ bence sen bu açıkcasını baya bi açıcaksın gibime geliyor... whistling.gif
[JT]_ShadoW
ALINTI
_BlacK' date='Aug 24 2008, 11:48 PM' post='302352']
JT_ bence sen bu açıkcasını baya bi açıcaksın gibime geliyor... whistling.gif

Bulmaca gibi yazma şu yazılarını biliyosun ben yaşlı birisiyim oleyo.gif
[JT]_BlacK
beyfendi alt yazı olmayınca anlamıyor ya o bakımdan wink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.