Adana'nın Türkiye Cumhuriyeti'nden ve Ak Parti hükümetinden bağımsız,kendi kuralları ve yasaları olan bir ülke gibi hareket edebildiğini söylerek söze başlamak istiyorum.Ben 22 yaşındayım ve çukurova üniversitesi jeoloji mühendisliğinde okuyorum.2 yıldır diş rahatsızlığımdan dolayı hastane hastane gezmekteyim ama üzülerek söylüyorum hiçbir doktor benim tedavimi yapmak istemedi.tam 6 kuruma bir diş için gitmeme rağmen dişim birtürlü yapılamadı(doktorlar tedavi etmeyeceğini söylediler).Aslında tedavi edilecek olan dişte düşündüğünüz gibi durumu çok vahim değil.Yapılacak olan (dr.ların söylediğine göre) sadece dolgu..ve bu kurumları şikayet etmeye gittiğimde ilgili kurumların daha beni dinlemeden,elimdeki belgelere bakmadan haksız olduğumu söylemeleri de ayrı bir talihsizlik.iki yıldır tedavi ettiremediğim ve tedavi ettiremediğim içinde ilgili kurumların hasta haklarına şikayet ettiğim ve oradan da sonuc alamadığım için sonunda savcılığa dilekçe verdiğim bu talihsiz olayı sizlerle paylaşmak istedim..ve bunun gibi adananın icra müdürlüğünde,okuduğum bölümün sekreterliğinde,güzel sanatlar fakültesinde,rektörlükte vs. hiçbir işimi yaptıramıyorum.Anlıcağınız hangi kurumunda işim olsa karşıma birileri birşeyler çıkarıyor.Bilmiyorum Adana da daha benim gibi kaç insan vardır ama bu durumunda sonuna kadar peşini bırakmıcağımı biliyorum.