Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tesettürlü Atlet Secde Edip Allah'a Dua Etti
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
habitualmente
Çin'in başkenti Pekin'de yapılan olimpiyat oyunlarında dün 200 metre bayanlar yarışını Bahreynli atlet Rukiye El Ghasra (26) kazandı.

Olimpiyatlara katılan 12 tesettürlü kadın sporcudan biri olan El Ghasra yarışı önde göğüsledikten sonra önce secdeye kapandı, ardından ellerini yukarı doğru açarak Allah'a dua etti. Arap basını sporcunun İslami koşullara uygun yarış giysinin hızını kesmemesi için özel olarak tasarlandığını duyurmuştu. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan 100 metre yarışında da bronz kazanan atletin tırnaklarında oje olması da dikkat çekti. Bahreynli atlet "Tesettürlü koşmanın sporda başarıya engel olmayacağını gösterdim" dedi.

kemalarca

KARDEŞ HABİTULALMENTE,

EĞER BU ÜLKEDE YAŞIYORSAN, VE DE TÜRK, TÜRKOĞLU TÜRK İSEN.

BİZİM KIZIMIZ ''AZİZE TANRIKULU'' DA OLİMPİYATTA GÜMÜŞ MADALYA ALDI, ONUN RESMİNİ VE HABERİNİ DE BURAYA KOYUNUZ.
[JT]_ShadoW
Onuda sen koysaydın yahu neden emrivaki konuşuyorsun hayret yani... nono.gif
nasreddinhoca
Müstehcen resimler yayınlamak caiz değildir...
İslam Dininin tesettür ile ilgili hükümleri açıktır...
Tesettüre riayet etmeyen kardeşlerimize Allah hidayet etsin, günahlarını bağışlasın...
Kardeşlerimizin bireysel tercihlerine karışmayız, günahları için istiğfar ederiz...
Ancak, mü'minler kardeştir...
Bahreyn'li kardeşimi de ayrıca tebrik ediyorum...
[JT]_ShadoW
ALINTI(nasreddinhoca @ Aug 25 2008, 06:51 PM) *

Tesettüre riayet etmeyen kardeşlerimize Allah hidayet etsin, günahlarını bağışlasın...
Kardeşlerimizin bireysel tercihlerine karışmayız, günahları için istiğfar ederiz...
Ancak, mü'minler kardeştir...
Bahreyn'li kardeşimi de ayrıca tebrik ediyorum...

Hocam vallaha ne yaptın sen ne müstehcen resmi yukarıda üzerinde konuştuğumuz şahıs zaten tekvandocu ve bi resim konulsa bile en az yukarda eklenmiş resim kadarda müstehcen deil bu çıkışına pek bi anlam veremedim açıkçası...
islambuli
ALINTI

smile.gif hocam güzel cevap soranın niyeti belli cevab verenin niyeti belli mesaj alınmıştır inşAllah
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.