Sonsuz Aşk
Aug 19 2008, 07:24 PM
Rabbim!... Bu kimsesizlik ve yoksulluk anımda, zatına sarılmayı, O’nda muhabbeti ve aşkı bulmayı; Sen’den başkasına muhtaç olmamayı merhametinle ihsan eyle..
Gözyaşlarımla ıslanmış, kızgın feryat çöllerinde rengi solmuş dualarımı kabul eyle..
Ey kimsesizlerin kimsesi Rabbim!... Bu fakirin yalvarışlarını geri çevirme. Fırtınalar karanlıklar içinde Sen’den başka hiç bir sığınağı olmayan bu garibi yapayalnız bırakma, bu dünya cehenneminde daha fazla yakma.
Zulmet zincirlerimi kopart Ya Rabbi!...
Beni azat eyle…
Habibinin hatırına azat eyle Rabbim!...
Yalvarırım Allah’ım beni azat eyle.
-BeRcEsTe-
Aug 19 2008, 07:35 PM
ALINTI
Ey kimsesizlerin kimsesi Rabbim!... Bu fakirin yalvarışlarını geri çevirme. Fırtınalar karanlıklar içinde Sen’den başka hiç bir sığınağı olmayan bu garibi yapayalnız bırakma, bu dünya cehenneminde daha fazla yakma.
amin inşallah ....
ben seni bıraktığım zaman sen beni bırakma rabbim ....
bırakmayacağını da biliyorum
bilal habeş
Aug 24 2008, 01:15 AM
ALINTI(Sonsuz Aşk @ Aug 19 2008, 08:24 PM)

Ey kimsesizlerin kimsesi RABBim!... Bu fakirin yalvarışlarını geri çevirme. Fırtınalar karanlıklar içinde SEN’den başka hiç bir sığınağı olmayan bu garibi yapayalnız bırakma, bu dünya cehenneminde daha fazla yakma.
Amin Amin Amin.. ALLAH c.c razı olsun.RABBim dualarımızı hayırlara çevirip makbul eylesin iNŞAALLAH.
Selam ve duayla
[JT]_ShadoW
Aug 24 2008, 01:35 AM
Ebu bekir sıddik (ra) Rasulullah (sav) e
"Bana bir dua öğretde namazda okuyayım" dedi.
Rasulullah (sav) şöyle buyurdu:
"Allahım ben kendime çok zulmettim.Günahlarımı bağışlıyacak ise yanlız sensin.Öyleyse tükenmez lütfünla beni bağışla,bana merhamet et çünkü affı sonsuz merhameti nihayetsiz olan yanlız sensin." de.
Sonsuz aşk kardeşim rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun inşALLAH sizdende razi olsun...
[JT]_BlacK
Aug 24 2008, 04:30 AM
Seven gönlünüz'e ve sevgisin'i haykıran diliniz'e saygı ve hürmetler....
Teşekkürler
Aug 25 2008, 12:47 PM
<#thank#>
gül_yürek
Aug 25 2008, 12:48 PM
amim amin Rabbim razı osun ..
Sonsuz Aşk
Aug 26 2008, 01:21 PM
Rabbim her birinizden ayrı ayrı Razi olsun inşaAllah.
Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb, Yâ Vehhâb
Allahumme ahyini mâkânetil hayatü hayran li ve teveffeni iza kânetil vefatü hayren li.
Allah'ım yaşamam hayırlı olduğu ana kadar beni yaşat ölüm hayırlı olduğu anda da beni öldür.
RABBbim, hayrı dileyenlerden eyle bizi, SANA itaatkar kullarindan eyle, kaderine teredütsü rıza gösterenbilenlerden eyle.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.