ALINTI(nasreddinhoca @ Aug 20 2008, 05:27 PM)

Belli oluyor anlasaydınız şaşardım, çünkü konuya vakıf bile değilsniz, onu bırakınız benim ne dediğimi de anlamamışsınız, örnek mi? devam edelim...
Harun Ünal ilk altı ciltte kaç tane uydurma hadis tenkidi yaptı, kitabı bul, içindeki uydurma hadisleri say...uygun adım marş...
Anlayamazsın, çünkü o kapasite yok, daha sen, benim hangi kitapta 500 civarında hadis var dediğimi anlamamışsın ki anlayasın!!!
Gizlemek mi? Mevzuatlar belli, ortada, Hadis İlmi dahilinde mevzuatlara bakarsanız mesele hallolur...
SORUNUN UYDURMA HADİSLERDE OLMADIĞI AÇIK...SENET YÖNÜNDEN SAHİH OLUP, METİN YÖNÜNDEN SAHİH OLMAYAN HADİSLER MEVCUT Kİ BUNLARDA KURAN'A ARZ YÖNTEMİ İLE ÇÖZÜLEBİLECEK MESELELER...
Senin derdin uydurma hadisler değil, zaten mevzuata vakıf olmadığın içinde, tüm hadisleri reddetmenin yolunu uydurma hadisler diye koymuşsun, hadi işine!!!
KARDEŞ,
Ben sadece okuduğum bir yazıda 600.000 civarında uydurma hadis olduğunu duydum inanamadım ,sonra
birisinin 6 ciltlik kitap yazdığını ,toplam 12 cilt olduğunu gördüm, basın evinin ilanları da vardı.
bu nedenle emin olmadığım için sordum ve bilgi istedim.
KARDEŞ '' İSLAM VE KULLUK '' BU RAKAM DOĞRU'' DEDİ.
SEN DOĞRU DEĞİL DİYORSUN ?
Bana yazında
''içindeki uydurma hadisleri say...uygun adım marş...''
''Anlayamazsın, çünkü o kapasite yok, ''
Gibi saygı ve terbiye dışı ifadeler kullanmak mecburiyetinde misin ??
SANA KARDEŞ DİYE HİTAP EDEN ,SANA YAZDIĞI YAZIDA TEK BİR SAYGISIZ KELİME KULLAMAYAN MÜSLÜMAN BİR KARDEŞİNE HAKARETAMİZ,SAYGISIZ İFADELER KULLAMAK MÜSLÜMANLIKTA VAR MIDIR ?
BU TARZ İFADELER KULLANMAK MÜSLÜMANLIĞIN ŞANINDAN MIDIR ?
''tüm hadisleri reddetmenin yolunu uydurma hadisler diye koymuşsun, hadi işine!!!''
YUKARIDAKİ TÜM YAZILAR SADECE UYDURMA HADİSLER RAKAMININ DOĞRU OLUP OLMADIĞI İLE İLGİLİ.
SAHİH HADİSLERLE İLGİLİ TEK KELİME KONUYA GELMEMİŞKEN ,TÜM HADİSLERİ REDDETMEYE YOL YAPIYOSUN GİBİ AÇIK AÇIK BİR MÜSLÜMANA İFTİRA ETMEK ,MÜSLÜMANIM DİYEN BİR KİŞİYE
YAKIŞIR MI ? HAK MIDIR.
BU KONUDA BEN KARDEŞ ''İSLAM VE KULLUK '' KARDEŞİMİN DEDİĞİNE İNANIYORUM.
SENİN GİBİ BİRİSİNİN SÖYLEDİKLERİNE İNANMAM MÜMKÜN DEĞİL.
YÜCE RABBİM BENİ İFTİRALARDAN KORU.
AMİN