Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yavaşlayan Bilgisayarınıza Operasyon Yapın!
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
silvershadow
Çoğumuz bilgisayarımıza programlar kurar kaldırır ve daha bir sürü işlem yaparız. Bunun sonucu olarak sürücülerdeki dosyalar dağılırlar. Bunun sonucunda bilgisayarımızda yavaşlamalar meydana gelir.

Bu yavaşlamaya çalerlerden biri birleştirme yapmaktır. Etkili ve ücretsiz bir program olan Defraggler v1.02.085 Final bu sorununuza çare olmaya aday bir program...

İndir ve Kur:
http://www.defraggler.com/download/downloading
al_muallim
Hocam bilgisayarın kendi içinde yüklü olduğu" DİSK BİRLEŞTİRİCİ" buna benzer değilmi,

o da bu görevi yapıyor, tabi bilgisayarın daha hızlı olduğunu söyleyemem, ama faydalı bişey,

silvershadow
Bu biraz daha hızlı ve biraz daha fazla özellik sunuyor sizlere...
-BeRcEsTe-
ben indirdim smile.gif
bakalım ....bir farklılık görebilecekmiyim .... biggrin.gif
bildiririm sizlere...
silvershadow ...ALLAH razı olsun ....bizlere çok yardımınız oluyor ...faydalı ...payşlaşımlarınızı beklemeye devam ediyoruz.. smile.gif
kilic_aygül
programı indirdim kurdum
açtığımda yukardakiler çıkıyo analiz yapıyo
şimdi bu program bilgisayarımızı hızlandırıyor mu?

teşekkürler paylaşım için:)
silvershadow
Defrag tuşuna basmaz iseniz pek bir işe yaramaz smile.gif
-BeRcEsTe-
defrang tuşuna da bastım bitirdi...
peki ne kadar zamanda bir yapacağız bunu....
silvershadow
Analiz yaptırın ara ara baktınız dosyalar baya bi dağılmış vaziyette o zaman defrag yapabilirsiniz smile.gif
-BeRcEsTe-
anlaşıldı teşekkür ederim..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.