Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Arkadaşım Için Dua
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
ul.sevde
s.a bugün bi arkadaşımın çok acı bi haberini aldım.annesi babası babaannesi ve teyzesi trafik kazasında hayatlarını kaybetmişler.Allah rızası için bu arkadaşıma dua edelim çok zor durumda.şimdiden hepinizden Allah razı olsun
sükût-u vaveyla
Allah tan geldik Allah a gidiyoruz ...

Allah arkadaşınıza yardımcı olsun inşallah amin amin amin ...
bilal habeş
ALINTI(ul.sevde @ Aug 15 2008, 10:01 PM) *

s.a bugün bi arkadaşımın çok acı bi haberini aldım.annesi babası babaannesi ve teyzesi trafik kazasında hayatlarını kaybetmişler.Allah rızası için bu arkadaşıma dua edelim çok zor durumda.şimdiden hepinizden Allah razı olsun

çok üzücü ve çok zor bir durum gerçekten ama elden bişey gelmiyor ilahi takdir.İNNA LİLLAHİ ve İNNA İLAYHİ RACİUN.

RABBim gani gani rahmet eylesin, arkadaşınıza ve yakınlarınada sabır ve afiyet versin iNŞAALLAH.RABBim güç kuvvet versin, yar ve yardımcısı olsun .

iNNA LiLLAHi ve iNNA iLAYHi RACiUN..

Selam ve duayla

ayparcam
iNNA LiLLAHi ve iNNA iLAYHi RACiUN..

ALLAH rahmet eylesin mekanlari cennet olur insALLAH

kırık-rüzgar
Birine trafik kazası birine kalp krizi.Herkesin ölümü ayrı.Ama ölümümüz de O-nu anarak olur inşaAllah.Arkadaşınızı anlar durumdayım Allah yardımcım yardımcımız olsun.Merak etmeyin ailesine kendi ailem içinde ettiğim duayı kalpten edicem ve arkadaşınızada sabır ve selamet için inşaAllah.
islam ve kulluk
Allah ölülerine rahmet kendisine sabır ve güç ihsan eylesin
sailormoon
Allah Rahmet eylesin. Arkadaşına ve yakınlarınada sabır versin.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.