Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Cevap Istiyorum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ KUR'AN-I KERIM ]·.
nazamarus

Grup: Moderatör
Üye No: 23,374

Allah Kelamı Kuran'ı Kerim'in ayetlerini böyle eğip-büken zihniyete müsade edilmeyeceğini hatırlatır, Allah'tan hidayet dilerim...Konu kilitlenmiştir...

--------------------
“Bu Kur’an insanlığın vicdanı (basâirun li’n-nâs), bir yol gösterici (huda), şeksiz ve şüphesiz imana ulaşmak isteyen bir halk için sevgi ve merhamet (rahmet) kaynağıdır.” (45/20).

“İnsanlığa özünü hatırlatmadan (zikrun li’l-âlemîn) başka bir şey değildir.” (68/52).
LEBBEYK YA HUSEYN

BEN MÜSLÜMANIM, MÜSLÜMANLARDANIM; MÜSLÜMANLARDA BENDENDİR.

"TEVHİDİN ASLI; KİTABA VE SÜNNETE SIMSIKI SARILMAK,
HEVÂYA TABİ OLMAKTAN VE BİD’ATTEN İÇTİNAB ETMEKTİR."

İMAM SERAHSİ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Selam
Kardeşim
Yukarıdaki sözün bir hakaret gibi sen benim neyi eğip büktüğümü açıklasana ve böyle çamur atarak burayı kapama yetkisi seninse bana açıkla lütfen.
ŞİMDİ
sünneti kabul etmiyoruz sade kuran diye eğip büken biziz öylemi

1 Ettehüyatüyü kuranda gösterebilir misin Kuranda var diye dua diye her gün ibadet edenlere eş koşturan zihniyet siz misiniz ben miyim yani miraç hikayesi uydurup peygamberi yalancı yere koyan kim Ki güya Muhammed as Allah ile konuşması olarak anlatılır kim anlatıyor bunu hangi magazin yazarı bir anlat bakalım hangimiz eğip büküyor bakacağız
2 Tıbbi sünnetin islam’ın bir kuralı olduğunu anlatabilir misin bulamazsın uydurdunuz bir Muhammed as sünnetli doğmuş nerede kim yazmış onu da söyle o olmadı İbrahim as keserle sünnet ettirdiniz bir anlat bakalım şu kuralı da eğip büken kim konuşalım Müslümanım diyenleri Yahudi yaptınız hikayeleriniz ile Yahudi olmanın koşulu sünnettir
3-Havanın kaburga kemiğinden yaratıldığını Kuranda gösterebilir misin ,Şit peygamberi kuranda gösterebilir misin, kabir azabını münker nekiri adlı melekleri
Ezrail adlı meleği gösterebilir misin eğip büken kim
4- Senden yukarıdakilerin cevabını istiyorum ve nereyi eğip büktüğümü de açıklamanı istiyorum boş laf değil delille Saygılarımla
nasreddinhoca
ALINTI
her gün ibadet edenlere eş koşturan zihniyet siz misiniz ben miyim

tekfirci zihniyetten tek farkınız sünnet münkiri olmanızdır!!!
Teşehhütte tahiyyat duamızı şirk ile itham ettikten sonra aramızda ne gibi bir kardeşlik kalabilir...zaten kıble ehli de değilsiniz!!!

Selam...
medineli üveys
ALINTI(nazamarus @ Aug 15 2008, 07:54 PM) *

Grup: Moderatör
Üye No: 23,374

Allah Kelamı Kuran'ı Kerim'in ayetlerini böyle eğip-büken zihniyete müsade edilmeyeceğini hatırlatır, Allah'tan hidayet dilerim...Konu kilitlenmiştir...
--------------------
“Bu Kur’an insanlığın vicdanı (basâirun li’n-nâs), bir yol gösterici (huda), şeksiz ve şüphesiz imana ulaşmak isteyen bir halk için sevgi ve merhamet (rahmet) kaynağıdır.” (45/20).

“İnsanlığa özünü hatırlatmadan (zikrun li’l-âlemîn) başka bir şey değildir.” (68/52).
LEBBEYK YA HUSEYN

BEN MÜSLÜMANIM, MÜSLÜMANLARDANIM; MÜSLÜMANLARDA BENDENDİR.

"TEVHİDİN ASLI; KİTABA VE SÜNNETE SIMSIKI SARILMAK,
HEVÂYA TABİ OLMAKTAN VE BİD’ATTEN İÇTİNAB ETMEKTİR."

İMAM SERAHSİ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Selam
Kardeşim
Yukarıdaki sözün bir hakaret gibi sen benim neyi eğip büktüğümü açıklasana ve böyle çamur atarak burayı kapama yetkisi seninse bana açıkla lütfen.
ŞİMDİ
sünneti kabul etmiyoruz sade kuran diye eğip büken biziz öylemi

1 Ettehüyatüyü kuranda gösterebilir misin Kuranda var diye dua diye her gün ibadet edenlere eş koşturan zihniyet siz misiniz ben miyim yani miraç hikayesi uydurup peygamberi yalancı yere koyan kim Ki güya Muhammed as Allah ile konuşması olarak anlatılır kim anlatıyor bunu hangi magazin yazarı bir anlat bakalım hangimiz eğip büküyor bakacağız
2 Tıbbi sünnetin islam’ın bir kuralı olduğunu anlatabilir misin bulamazsın uydurdunuz bir Muhammed as sünnetli doğmuş nerede kim yazmış onu da söyle o olmadı İbrahim as keserle sünnet ettirdiniz bir anlat bakalım şu kuralı da eğip büken kim konuşalım Müslümanım diyenleri Yahudi yaptınız hikayeleriniz ile Yahudi olmanın koşulu sünnettir
3-Havanın kaburga kemiğinden yaratıldığını Kuranda gösterebilir misin ,Şit peygamberi kuranda gösterebilir misin, kabir azabını münker nekiri adlı melekleri
Ezrail adlı meleği gösterebilir misin eğip büken kim
4- Senden yukarıdakilerin cevabını istiyorum ve nereyi eğip büktüğümü de açıklamanı istiyorum boş laf değil delille Saygılarımla

EY OĞUL,Bilmiş ol ki güzel nasihatlerin menbaı ALLAH elçisinin risaletidir.
Şayet bu zamana kadar o hazretten birşeyler öğrendi isen benim nasihatıma ne hacet var.
Eğer onun öğüt menbaından hala nasibini almadınsa,
söyle bana
bunca yıllar ne kazandın?ne öğrendin?

İMAM_I GAZALİ....
nazamarus
tekfirci zihniyetten tek farkınız sünnet münkiri olmanızdır!!!
Teşehhütte tahiyyat duamızı şirk ile itham ettikten sonra aramızda ne gibi bir kardeşlik kalabilir...zaten kıble ehli de değilsiniz!!!

Selam...
-------------------------------------------------------------------
selam
sizinle din kardeşi olduğumuzu kim söyledi ki ben sadece bana yönelttiğiniz kuranla dalga geçiyor kısmına açıklık getir dedim tabi bilgin varsa Tanrı yerine soyunupta benim ne olduğuma karar verme yetkisini sana kim veriyor
kıble konusuna gelince benimki mescidi haram seninki neresi insan mı?
Şimdi
laf ebeliği yapacağına yukarıda sorular var cevabını bekliyorum Allah ile dalga geçen kim bakacağız.Saygılarımla

islambuli
nazamarus neye cevap arıyorsun aynı şeyleri sürekli yazıp duruyorsun.Allah rasulünün hayatını yaşantısını redderken sorularına nasıl bir cevap bekliyorsun Allah rasulünün doğum tarihini yazssam inanacakmısın.istersen ben sana birşeyler daha yazayım

sakal bırakmak
bir işe başlarken besmeleyle başlamak
sağ eli kullanmak,bir şeye başlarken sağdan başlamak
selam vermek
idrarı oturarak yapmak
hediyeleşmek

Allah rasulünü örnek almamızda zoruna giden şey nedir amacın nedir.Allahın c.c sevdiği şeyleri sevmek sevmediğinden nefret etmek değilmi yapmamız gereken. Alemlere rahmet olarak gönderilen rasulden birşeyler alabilmek bu kadarmı kötü

nazamarus
sakal bırakmak
selam vermek
idrarı oturarak yapmak
hediyeleşmek
-------------------------------
selam
islambuli
yukardakilerini istediğin gibi yap seni bağlar benim bilgilerim bunun yanlış olduğudur çünkü dinin bir kuralı değildir delilim kurandır sorun beni Allahın ayetlerini eğip bükmeyle itham eden bir kişiye sorduğum sorular var bakacağız kim eğip büküyor sorular orada delille cevap bekliyorum başlıyalım bakalım nereye kadar gidecek saygı sınırını aşanlara saygım yoktur Hangimiz yanlış yoldayız göreceğiz.Saygılarımla

profesör
ALINTI(nazamarus @ Aug 17 2008, 05:15 PM) *

sakal bırakmak
selam vermek
idrarı oturarak yapmak
hediyeleşmek
-------------------------------
selam
islambuli
yukardakilerini istediğin gibi yap seni bağlar benim bilgilerim bunun yanlış olduğudur çünkü dinin bir kuralı değildir delilim kurandır sorun beni Allahın ayetlerini eğip bükmeyle itham eden bir kişiye sorduğum sorular var bakacağız kim eğip büküyor sorular orada delille cevap bekliyorum başlıyalım bakalım nereye kadar gidecek saygı sınırını aşanlara saygım yoktur Hangimiz yanlış yoldayız göreceğiz.Saygılarımla

tebrikler forumdaşım
gerçeğe adım adım yaklaşmaktasınız
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.