ALINTI(nazamarus @ Aug 15 2008, 07:54 PM)

Grup: Moderatör
Üye No: 23,374
Allah Kelamı Kuran'ı Kerim'in ayetlerini böyle eğip-büken zihniyete müsade edilmeyeceğini hatırlatır, Allah'tan hidayet dilerim...Konu kilitlenmiştir...
--------------------
“Bu Kur’an insanlığın vicdanı (basâirun li’n-nâs), bir yol gösterici (huda), şeksiz ve şüphesiz imana ulaşmak isteyen bir halk için sevgi ve merhamet (rahmet) kaynağıdır.” (45/20).
“İnsanlığa özünü hatırlatmadan (zikrun li’l-âlemîn) başka bir şey değildir.” (68/52).
LEBBEYK YA HUSEYN
BEN MÜSLÜMANIM, MÜSLÜMANLARDANIM; MÜSLÜMANLARDA BENDENDİR.
"TEVHİDİN ASLI; KİTABA VE SÜNNETE SIMSIKI SARILMAK,
HEVÂYA TABİ OLMAKTAN VE BİD’ATTEN İÇTİNAB ETMEKTİR."
İMAM SERAHSİ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Selam
Kardeşim
Yukarıdaki sözün bir hakaret gibi sen benim neyi eğip büktüğümü açıklasana ve böyle çamur atarak burayı kapama yetkisi seninse bana açıkla lütfen.
ŞİMDİ
sünneti kabul etmiyoruz sade kuran diye eğip büken biziz öylemi
1 Ettehüyatüyü kuranda gösterebilir misin Kuranda var diye dua diye her gün ibadet edenlere eş koşturan zihniyet siz misiniz ben miyim yani miraç hikayesi uydurup peygamberi yalancı yere koyan kim Ki güya Muhammed as Allah ile konuşması olarak anlatılır kim anlatıyor bunu hangi magazin yazarı bir anlat bakalım hangimiz eğip büküyor bakacağız
2 Tıbbi sünnetin islam’ın bir kuralı olduğunu anlatabilir misin bulamazsın uydurdunuz bir Muhammed as sünnetli doğmuş nerede kim yazmış onu da söyle o olmadı İbrahim as keserle sünnet ettirdiniz bir anlat bakalım şu kuralı da eğip büken kim konuşalım Müslümanım diyenleri Yahudi yaptınız hikayeleriniz ile Yahudi olmanın koşulu sünnettir
3-Havanın kaburga kemiğinden yaratıldığını Kuranda gösterebilir misin ,Şit peygamberi kuranda gösterebilir misin, kabir azabını münker nekiri adlı melekleri
Ezrail adlı meleği gösterebilir misin eğip büken kim
4- Senden yukarıdakilerin cevabını istiyorum ve nereyi eğip büktüğümü de açıklamanı istiyorum boş laf değil delille Saygılarımla
EY OĞUL,Bilmiş ol ki güzel nasihatlerin menbaı ALLAH elçisinin risaletidir.
Şayet bu zamana kadar o hazretten birşeyler öğrendi isen benim nasihatıma ne hacet var.
Eğer onun öğüt menbaından hala nasibini almadınsa,
söyle bana
bunca yıllar ne kazandın?ne öğrendin?
İMAM_I GAZALİ....