Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ramazana DoĞru İlmİ YariŞmaya Davet
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
_mavera_
selamünaleyküm,
kardeşler görüyorum ki şu alemde tebliğe çalışıyorsunuz hepinizden Allah razı olsun,
bizler de kendi çapımızda Allah rızası için gerçek hayatta olduğu gibi burda da hizmet için uğraşıyoruz (elhamdülillah) Rabbim hepimizi muvaffak etsin inşaAllah,
kendi sitemizde ramazana doğru bir yarışma düzenlemeye karar verdik. önümüzdeki mübarek ramazan ayını hem en güzel şekilde değerlendirmeyi hem de çeşitli dini aktiviteler yapmayı amaç edindik. sitemizde Ramazan ayı ile ilgili yarışmaya katılmak isteyen kardeşlerim

burdan bakabilirler inşaAlah,
Hak Yolunda Hakkı arayıp bulma uğruna mücadelemizdeki bu aktiviteye sizleri de davet ediyorum. şimdiden Allah razı olsun,

vesselam...
bilal habeş
ALEYKUMSELAM kardeş

RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH. güzel bir etkinlik RABBim yar ve yardımcınız olsun sizleri de muvaffak eylesin işlerinizi kolaylaştırsın iNŞAALLAH.Katılımın olmasını temenni ederim.RABBim tümm çalışmalarınızda muvaffak kılsın.ALLAH'a EMANET OLUN

Selam ve duayla
sükût-u vaveyla
aleykum selam maşallah çok güzel bir etkinlik...

aksi gibi bende hiç şiir yazamam ... smile.gif

kolay gelsin ...
_mavera_
ecmain inşaAllah güzel dualarınız için sağolun,
sitenizi çok beğendim doğrusu inşaAllah kendi sitemizde dost site olarak tavsiye edecez islama hizmet eden herkes dostumuz kardeşimizdir,
desteğiniz için ALLAH razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.