Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Seferi Haller
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ SORU-CEVAP ]·.
İmam Şamil
Selamunaleyküm arkadaşlar;

Seferi nasıl olunur?
Seferi bir insan namaz kıldırabilir mi?
Bir seferi ve imamlık yapamayacak biri namaz kılmak istediği zaman hangisi imam olabilir?
Seferi birisi evvabin ve teheccüd namazlarını kılabilir mi?
Normal namazlarını nasıl kılar?

Selametle...
İmam Şamil
Bilen biri yok mu?

Selametle...
İmam Şamil
Yahu bu nasıl kardeşlik!
Yok mu yardım edecek?

Selametle...
EcMeL_iNaS
Bir şey isterken, hemen araya hakkı, hukuku, kardeşliği katarak vicdan yapmaya hiç anlam verememişimdir!
Sorduğunuz sorunun cevabı http://www.sorularlaislamiyet.com adlı sitede her ayrıntısına kadar var. Sitedeki arama butonuna "seferi" yazarsanız, yaklaşık 115 sonuç çıkacaktır. Kolay gelsin...
İmam Şamil
Azizim Sorularlaislamiyet'in bazı meseleleri çarpıttığını duymuştum.
Güvenmediğimden burada soruyorum...

Cevap verecekseniz verin...
Yoksa susun!

Selametle...
hamzayurekli
Seferi nasıl olunur?

90 km ve daha ustu km yolculuguna cıkan bırı.Sefer niyetıne gırdıgı andan ıtıbaren seferıdır..Hanefı mezhebınegore boyledır...

Savaştaki mücahid namazını kılması gerekıyorsa seferınınde kılması gerekır.Kardeşim namazda acık kapı yok ya kılacaksın ya kılacaksın...Ama EFDAL olan seferi olmayanın kıldırmasıdır.

Bir seferi ve imamlık yapamayacak biri namaz kılmak istediği zaman hangisi imam olabilir?

çınn cevap vereiyorum.Seferi ...

Kılmaması ıcın bı sebebmı var...

Normal namazdan kastınız ne dır...boyle ısmı olur kardeslık boylemı gosterılır... doh.gif

Arkadaşım seferı olan kısıye FARZ namazların FAZR rekatlarında kolaylık saglanmıstır....

Sünnetlerı tam kılıyorsun farzların yarısını kılıyorsun bu yuce ALLAH (c.c) tarafından kuluna ıkramıdır...

Dip Not:Sorularını okuyan arkadaşım dediki.Ne salak biriymiş dedi sana....Yani böyle söylememi istedi..Elçiye zeval olmaz...
EcMeL_iNaS
ALINTI(İbni Türk @ Aug 11 2008, 06:00 PM) *

Cevap verecekseniz verin...
Yoksa susun!

Emredersiniz, başka bir isteğiniz? Bundan sonra ne zaman konuşup, ne zaman susacağımı size sorarım emin olun!
İmam Şamil
ALINTI(hamzayurekli @ Aug 11 2008, 07:05 PM) *

Seferi nasıl olunur?

90 km ve daha ustu km yolculuguna cıkan bırı.Sefer niyetıne gırdıgı andan ıtıbaren seferıdır..Hanefı mezhebınegore boyledır...

Savaştaki mücahid namazını kılması gerekıyorsa seferınınde kılması gerekır.Kardeşim namazda acık kapı yok ya kılacaksın ya kılacaksın...Ama EFDAL olan seferi olmayanın kıldırmasıdır.

çınn cevap vereiyorum.Seferi ...

Kılmaması ıcın bı sebebmı var...

Normal namazdan kastınız ne dır...boyle ısmı olur kardeslık boylemı gosterılır... doh.gif

Arkadaşım seferı olan kısıye FARZ namazların FAZR rekatlarında kolaylık saglanmıstır....

Sünnetlerı tam kılıyorsun farzların yarısını kılıyorsun bu yuce ALLAH (c.c) tarafından kuluna ıkramıdır...

Dip Not:Sorularını okuyan arkadaşım dediki.Ne salak biriymiş dedi sana....Yani böyle söylememi istedi..Elçiye zeval olmaz...

Keşke hiç cevap vermeseydiniz...
Bu kadar ukalalık şeytanı bile kıskandırır.

Birazcık biliyorsunuz diye bilmeyeni u kadara aşağılamak zorunda mısınız?
Çamur zihniyetinizi bizlere kusmayın...

Selametle...
hamzayurekli
ALINTI
Çamur zihniyetinizi bizlere kusmayın...

Gözüm kusmuk varsa temizle ne duruyorsun topic senin topic>'in belediye bakmaz buralara...wink.gif
İmam Şamil
Elimden gelse silerdim ama malesef silemiyorum.
Üstüne zaten doğru düzgün bir cevap bile verememişsin.
Allah'a şükür ki, öğrendim...

Siz böyle herşeyin içine etmeye alışık mısınız?

Selametle...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.