Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yönetime Bir Soru ?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ SORU-CEVAP ]·.
TEVHİDci
neden sürekli bu forumda konular kilitleniyor.size birşeyler yapmanız için konuyu raporluyoruz hemen kendinizce bir tavırlar bir bilmem neler. nedir bu işin sırrı yönetim. mesdonun yazdıklarını okumuyormusunuz neden o adam hala bu forumda ben bir laf ettim ne hariciliğim kaldı ne tekfirciliğim neden söylemediğim sözleri söyledim diye direten yönetim üyeleri.

nedir bu işin sırrı yönetimdeki vatandaşlar ?

SELAM HİDAYETE UYANLARA OLSUN.
TEVHİDci
siz neyden yanasınız yönetim hepinize soruyorum bir iki üş kişi değil hepinize.

bana açıklama yapmak zorundasınız.

selam hidayete uyanlara olsun.
TEVHİDci
yönetim sizden son bir kez birşey daha istiyorum adam yerine koyuyarsanız beni ''SİLİN ÜYELİĞİMİ''

selam aleyküm.
FATiH SULTAN
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 10 2008, 01:36 AM) *

mesdonun yazdıklarını okumuyormusunuz neden o adam hala bu forumda

SELAM HİDAYETE UYANLARA OLSUN.

shake2.gif shake2.gif shake2.gif shake2.gif shake2.gif
FATiH SULTAN
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 10 2008, 01:44 AM) *

yönetim sizden son bir kez birşey daha istiyorum adam yerine koyuyarsanız beni ''SİLİN ÜYELİĞİMİ''

selam aleyküm.

KARDEŞ FORUMDAN GİTMESİ GEREKEN BİRİ VARSA O DA mesdo'dur.ADAM SONUNDA İİCE YOLDAN ÇIKTI YOK NEYMİŞ SORULARIMIN ALTINDA EZİLİRDİ DİYOR EFENDİMİZ İÇİN SEN KİMSİN BEE ADAM angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
sükût-u vaveyla
tevhidci sende de bir feryat fikan ...durmadan smile.gif

anlamıyorum yani ...

hem konu kapatılıyorsa konunun incelenmesi içindir ...

---

ayrıca ne hariciliğim ne bilmemnem demişsinde

gördüm yani

sende iyi bir benzetme yapmışsın

valla normal şartlarda ne olurdu bilemicem smile.gif

TEVHİDci
üyeliğimin yanı sıra bu konuyuda silin.

bu forumdaki ALLAH şahidimdir son yazım bir daha yazı yazmıyacam.

selam aleyküm.
sükût-u vaveyla
haydaa ...

tamam ben hemen siliyorum yeterki sen iste biggrin.gif

gizli yöneticiyimde hemde çok gizli flaugh.gif

kimseye söyleme doh.gif

----

hayırlısı olsun celalli tevhdci

Allah her daim yolunu açsın smile.gif

aleykum selam
Farakhlit
Bencede kişiler şu yada bu görüşten olabilir normaldir
herkes kendi mesleğini hak bilir
lakin tek doğru yol benimki diğerlerin tümü yanlıştır denmez
bu sebeple uhuvveti islamı karşı alan açıklamalar olsun
dindar çoluk çocuğun okuyup kafasını bulandıracak konular olsun
bundan vebal forum sahibi(ler)ine dir
+konulara duyarsız kalan mod larda ahirette bundan mesul olabilir
çünki "sebep olan yapmış gibidir" günah varsa ortaktır.
vesselam
islam ve kulluk
dün foruma girmediğime binaen hadiseyi sıcağı sıcağına görmüş değilim yalnız ilgili işlem yapılmış ve mesdo cezalandırılmıştır.

ve üyeliğini sildirmek isteyen kardeşmin linki kontrol etmesi ricamdır :

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=160730

Allah-a emanet olun
müslüman01
ALINTI(TEVHİDci @ Aug 10 2008, 01:36 AM) *

SELAM HİDAYETE UYANLARA OLSUN.[/color][/b]

bende formu inceledim ve şu sonuca vardım.kuranı temel alarak dinini yaşayan insanlara bu forumda her laf söyleniyor ve buna göz yumuluyor.ama kuranı temel alan kişi sünnilere bir laf söylese bu küçükte olsa derhal forumdan atılmış yada uyarılmış.ama sünni olan kişi kurana göre islamı yaşayan kişilere ağza alınmayacak tekfirler küfürler söylüyor ve bu uyarılmıyor bile.bence bu forum özgür bir forum değil.sünni bir forum olduğu apaçık ortada.

mesela aleviler neden adlı bir konu var bide sünniler neden adlı bir konu var.aleviler neden adlı konu kapatılmamış ve alevilere her laf denmiş fakat sünniler neden adlı konu kapatılmış.sünniler kendilerine en ufak farklı bişey dense delilde sunulsa kendi bildiklerini dayatma yapıyorlar.ben bu forumda böyle gördüm inceledim.sünniler bu forumda eleştiriye açık değiller.ama kendi,leri herkesi küfürler eleştiriyorlar.

bu forumda gördümki sünniler dışındaki herkes daha anlayışlı vekendilerini eleştirenlere daha saygılı.artık mezhepçilik yapmayı bırakıp gerçek islam olan islamın temellerini kurandan alsak bunlaın hiç biri olmayacak. mezhepçilikle bir yere varılmaz.müslümanlar kardeştir adlı konuyu okumanızı tavsiye ederim selemetle...
islam ve kulluk
forumda 270 000 üzeri mesaj var dün üye olmuş biri olarak ve 3-5 günlük mesajları görmüş bir kimse olarak site hakkındak kanaat getirmek için acele etmeyin derim (!)
müslüman01
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 10 2008, 12:20 PM) *

forumda 270 000 üzeri mesaj var dün üye olmuş biri olarak ve 3-5 günlük mesajları görmüş bir kimse olarak site hakkındak kanaat getirmek için acele etmeyin derim (!)

uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları.ve büyük bir baskı görüyorum sünnilerden sünni olmayanlara karşı.kafirlikten tutnda ağza alınmayacak sözler bu forumda sarfediliyor.
EsLeMNa
Üyeliğinin silinmesini talep edenler için ErKaMReaL'in yapılması gerekenlerle ilgili bir açıklaması var;

http://www.islamiforum.com/Ueyeliinin-ptal...ler-t23305.html

-BeRcEsTe-
ortalık karışmış yine confused1.gif smile.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(müslüman01 @ Aug 10 2008, 12:31 PM) *

uzun zamandır takip ediyorum konuşmaları.ve büyük bir baskı görüyorum sünnilerden sünni olmayanlara karşı.kafirlikten tutnda ağza alınmayacak sözler bu forumda sarfediliyor.

ağza alınmayacak sözler öyle mi

bak seen nerdeymiş o sözler doh.gif

bu forum islami forum adı üstünde ve asla bu tarz sözlere müsade edilmez ...

beğenmiyorsanız kapı orda flaugh.gif kimse zorla durmuyor smile.gif

saygılar
-BeRcEsTe-
ALINTI(HüZüN yıLı @ Aug 10 2008, 12:58 PM) *

ağza alınmayacak sözler öyle mi

bak seen nerdeymiş o sözler doh.gif

bu forum islami forum adı üstünde ve asla bu tarz sözlere müsade edilmez ...

beğenmiyorsanız kapı orda flaugh.gif kimse zorla durmuyor smile.gif

saygılar

flaugh.gif fool.gif
müslüman01
ALINTI(sabiha @ Aug 10 2008, 01:06 PM) *

flaugh.gif fool.gif

aynı şeyi yine yaptınız işte hemde sırıtarak ben sizin gerçek dindar olduğunuzdan bile şüpheliyim.kaş göz hareketiyle dalga geçer gibi sözler ,ve kovmalar allah ıslah etsin sizi ve sizin gibi insanların şerrinden islam aelmi,ni korusun allah sad.gif
islam ve kulluk
uzun süredir takip ediyorsanız kimsenin ağza alınmayacak söz etmesine müsaade etmediğimizi görmüş olmanız lazım yoksa taraflı izlediğiniz kanaatine varırım

ayrıca sizi bu kanıya vardıran yazıları merak ettim
sükût-u vaveyla
ALINTI(müslüman01 @ Aug 10 2008, 01:21 PM) *

aynı şeyi yine yaptınız işte hemde sırıtarak ben sizin gerçek dindar olduğunuzdan bile şüpheliyim.kaş göz hareketiyle dalga geçer gibi sözler ,ve kovmalar allah ıslah etsin sizi ve sizin gibi insanların şerrinden islam aelmi,ni korusun allah sad.gif

ayy ne yapmamızı bekliyorsunu sizin yorumlarını karşısında ...

neymiş efendim ağıza alınmayacak sözler

bu ne demek siz farkında mısınız ...

----

iddaa ettiğiniz sözleri yazsanız evet haklısınız deri...sonrada çaresine bakılır

fakat siz hoyratça şikayet ediyorsunuz

hem ben yönetimmiyim hayır ..sıradan bir üye ...olacağımda yok zaten tongue.gif

siz yönetimin verdiği cevaplarla ilgilenin ...

saygılar
müslüman01
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 10 2008, 01:29 PM) *

uzun süredir takip ediyorsanız kimsenin ağza alınmayacak söz etmesine müsaade etmediğimizi görmüş olmanız lazım yoksa taraflı izlediğiniz kanaatine varırım

ayrıca sizi bu kanıya vardıran yazıları merak ettim

heralde yazdıklarımı yarım okuyorsunuz beyfendi. çünklü ne dedim küçük bir örnek verdim sadece.bir konuda sünniler neden konusu ve birindede aleviler neden konusu açılmış ve sünniler neden konusu kapatılmış ama aleviler neden konusu kapatılmamış.alevilere orda sapık ve bi sürü ithamlar edilmiş ama sünniler neden adlı konuda küfür itham edilmediği halde sadece delilli bazı şeyler sunulduğu için o konu kapatılmış.kurana inanlarada sapık ingiliz ajanı kafir mürted ve bisürü ithamlar edilmiş.sünnilere ithamlar olamdığı halde sadece bazı delillerle sünnilerin bazı yanlışları söylendiği halde sünni olan bazı arkadaşlar kurana inanlara küfretmişler.ama onların üyeliği alınmamış.ve hadislerle ilgili bazı deliller sunarak arkadaşların bazı şeyler yazanlar üyeliği iptal edilmiş.az yukarıdada bir arkadaş eğerki okusan beni kovmaya teşebbüs etti bir yorumda bulundum diye bana kapıyı gösterdi.bence herkes önce kendini bi kontrol etsin.müslümanlar kardeştir adlı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
islam ve kulluk
mevzuu aleviler neden ve sunniler neden mevzusuysa

bu iki konuyu açan şahıs insanlara sürekli hakaret veri ve aşağılayıcı ithamlarda bulunduğuna binaen zaten tarafımca banlamıştır.

ve konu zeynebselinin üyelerle girmiş olduğu tartışmalar dizisinden başka bişey değil.

aleviler konusunda ise sunniler konusunda olduğu kadar sapkınca bir tartışma boyutu henüz oluşmuş değil daha 1 sayfa bile sürmüş değil önce kıyasladığınız konuları iyi karşılaştırın.

Allah-a emanet olun
müslüman01
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 10 2008, 02:20 PM) *

mevzuu aleviler neden ve sunniler neden mevzusuysa

bu iki konuyu açan şahıs insanlara sürekli hakaret veri ve aşağılayıcı ithamlarda bulunduğuna binaen zaten tarafımca banlamıştır.

ve konu zeynebselinin üyelerle girmiş olduğu tartışmalar dizisinden başka bişey değil.

aleviler konusunda ise sunniler konusunda olduğu kadar sapkınca bir tartışma boyutu henüz oluşmuş değil daha 1 sayfa bile sürmüş değil önce kıyasladığınız konuları iyi karşılaştırın.

Allah-a emanet olun

ben neyin ne olduğunu görüyorum kardeş sen öyle düşünebilirsin ama bende böyle düşünüyorum selametle.
-BeRcEsTe-
ALINTI(müslüman01 @ Aug 10 2008, 01:21 PM) *

sn müslüman ben dalga geçmedim niye üstünüze alındınız anlayamadım ...ben arkadaşın verdiği cevaba
istinaden o ifadeleri kullandım ..sizinle bir alakası yok ... burada insanlar artık aile gibi oldu ...
hüzünyılının ifadelerinin de espiri maksatlı olduğunu düşünüyorum ....bu kadar kasmayın kendinizi... jp.gif
kilic_aygül
Burası İslamiforum burda Şer'i kurallar geçerli deniyor. Ama tam olarak buna uygun yönetilmediğini görüyorum bazen.
İslam Kur'an ve Sünnettir. Buna aykırı, küfreden yazılar da kapatılmalıdır burada İslami kurallar geçerliyse. Biz MÜSLÜMANIZ elhamdulillah, DEMOKRAT DEĞİL.

Sayın yönetim burası halka açık forum herkes yazabilir girebilir diyorsunuz. Öyle olmalı. Herkesin girmesine izin verilmeli. Ama,
İSLAM A KÜFRETMESİNE İZİN VERİLMEMELİ.
BU DA ŞAHSIMIZA KÜFÜR VE HAKARETTEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ OLMALI..
İlle Cihad
Konuyla uzaktanda olsa alakalı bir şey soracağım...

mesdo nun banlanma gerekçesi nedir öğrenebilirmiyiz acaba?

inanın merak ediyorum. neye istinaden banlandı!!
-BeRcEsTe-
mesdonun banlanma sebebini bende merak ediyorum .... confused1.gif
fikirlerinden istifade ediyorduk oysa.. sad.gif
İlle Cihad
Fikirlerinden istifade etme değilde, fikirlerine üzülüyorduk.

ama yinede merak ediyorum asıl sebep nedir acaba?
ErKaMReaL
TCK 312 ve 159 maddeleri bilmeyenler lütfen incelesinler.

Ve bizide lütfen anlayışla karşılamaya çalışsınlar ...
İlle Cihad
T.C.K.

MADDE 159. - (1) Dolandırıcılığın, bir hukukî ilişkiye dayanan alacağı tahsil amacıyla işlenmesi hâlinde, şikâyet üzerine, altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

MADDE 312. - (1) Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs eden kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir.
(2) Bu suçun işlenmesi sırasında başka suçların işlenmesi hâlinde, ayrıca bu suçlardan dolayı ilgili hükümlere göre cezaya hükmolunur.

madde 312 ye dayanarak forumun selahiyeti için bir tedbir alınmış olabilir. fakat ben mesdodan devlete isyan gibi bir yorum görmedim.

159. maddeyi ise hiç anlamadım smile.gif kim kimi dolandırmış....
sükût-u vaveyla
sevgili erkamreal...

Allah her işinizde adım adım önünüzde ki engelleri kaldırsın inşallah ...amin amin amin
kırık-rüzgar
Konu nerden nereye.

Rahatsız olduğunuz şeyleri neden özel meajla ve ya raporla bildirmiyorsunuzda hemen sitem'e başvuruyorsunuz.Yöneticilerde insan, robot değil.!!

İlgililere duyurulur!!
İlle Cihad
duydum esengül kardeşim smile.gif

kusura bakmayın, sitem değildi benimki, sadece merak, yoksa mesdonun gitmesine sitem edilecek değilim herhalde...

yöneticilere güvenimiz ve desteğiiz sürecektir. kuşku olmasın.
kırık-rüzgar
ALINTI(İlle Cihad @ Aug 11 2008, 05:22 PM) *

duydum esengül kardeşim smile.gif

kusura bakmayın, sitem değildi benimki, sadece merak, yoksa mesdonun gitmesine sitem edilecek değilim herhalde...

yöneticilere güvenimiz ve desteğiiz sürecektir. kuşku olmasın.

doh.gif Yanlış anlaşıldı.Kastım size değildi?Kastımda yok zaten ilgililere duyurdum.Üstünüze alınmayın.Buna mahal verdim sanırım hakkınızı helal edin.
kilic_aygül
Benim rapor ettiğim bi konu oldu bi şey yapılmadı. Nerden biliyosunuz rapor edilmediğini.
Erkamrealin takip etme imkanı olmadığını biliyorum. Ben diğerler mod vsler için diyorum.
Yalnız bizim söylediğimiz konular Tck nın 312 ye girmiyor. Öbür maddeyi bilemicem. Burası sanal ve sadece görüşlerin yazıldığı söylendiği bi forum. Cebr kullanmak vs. zaten sözkonusu değil. Burdakiler düşünce, fikir, görüş beyan etmeden öte gitmez zaten. Bu madde kimseyi suçlayamaz.
Biz de zaten sazan gibi kendimi köpeklerin önüne atmayız. Hz. Sav Efendimize küfredildiği, sövüldüğü; hattaaa Allah a sövüldüğü sanal ortamda İslami İtikadı anlatmak suç olamaz. Tck da da bunun aksine kanun var mı bilmiyorum ama yoktur heralde. Eyleme geçmedikce suç değil diye biliyorum.
Allah yardımcımız olsun..
kırık-rüzgar
ALINTI
Benim rapor ettiğim bi konu oldu bi şey yapılmadı. Nerden biliyosunuz rapor edilmediğini.

Özel mesaj gönderin o zaman, modlara yada yetkili birine.Belkide her rapor farkedilemiyordur ama ben de gönderdim ve gereği yerine getirildi.
islam ve kulluk
Bunu yazan birinin islami forumda yeri yoktur :

kendisine gösterdiğimiz fazlası ile iltiması su istimal etmesine daha fazla yer ayıramayız. üstelik en üzücü kısmı ise neden bu kelamı ettiniz deyince anlayamazsınız yaşınız küçük demesidir...

mesdo hakkında söylentiler çeşitli kelamlar çıkmasını istemiyorum yakın zamanda bu resmide kaldırmayı planlamaktayım...

ErKaMReaL
Kaynak : http://www.hukuki.net/kanun/765.13.index.asp

Madde 159 - (Değişik: 5/1/1961 - 235/2 md.)
Türklüğü, Cumhuriyeti, Büyük Millet Meclisini, Hükümetin manevi şahsiyetini,
Bakanlıkları, Devletin askeri veya emniyet muhafaza kuvvetlerini veya Adliyenin
manevi şahsiyetini alenen tahrir ve tezyif edenler bir seneden altı seneye kadar
ağır hapis cezası ile cezalandırılırlar.
Birinci fıkrada beyan olunan cürümlerin irtikabında muhatap sarahaten zikre-
dilmemiş olsa bile onlara matufiyetinde tereddüt edilmiyecek derecede karineler
varsa tecavüz sarahaten vukubulmuş addolunur.
Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına veya Büyük Millet Meclisi Kararlarına alenen
sövenler 15 günden 6 aya kadar hapis ve 100 liradan 500 liraya kadar ağır para
cezası ile cezalandırılır.
Türklüğü tahkir yabancı memlekette bir Türk tarafından işlenirse verilecek
ceza üçte birden yarıya kadar artırılır.

Madde 312 - (Değişik: 7/1/1981 - 2370/13 md.)
Kanunun cürüm saydığı bir fiili açıkça öven veya iyi gördüğünü söyleyen veya
halkı kanuna itaatsizliğe tahrik eden kimse altı aydan iki yıla kadar hapis ve
ikibin liradan onbin liraya kadar ağır para cezasına mahküm olur.
Halkı; sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düş-
manlığa açıkça tahrik eden kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis ve üçbin lira-
dan onikibin liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılır. Bu tahrik umumun
emniyeti için tehlikeli olabilecek bir şekilde yapıldığı takdirde faile verile-
cek ceza üçte birden yarıya kadar artırılır.
Yukarıdaki fıkralarda yazılı suçları 311 nci maddenin ikinci fıkrasında sa-
yılan vasıtalarla işleyenlere verilecek cezalar bir misli artırılır.

Madde 312/a. - (Ek: 21/11/1990 - 3679/21 md.) Hayat, sağlık veya mal bakı-
mından halk arasında endişe, korku, panik yaratmak amacıyla alenen tehditte bu-
lunanlara iki yıldan dört yıla kadar hapis ve üçmilyon liradan onmilyon liraya
kadar ağır para cezası verilir.

Yazılarınızda "benim yazım bu maddelerin içine girmiyor" desenizde önemi yok .Güzel bir şekilde giriyor oluyor .Bilmem anlatabiliyor muyum ...
kilic_aygül
ALINTI(kırık-rüzgar @ Aug 11 2008, 06:18 PM) *

Özel mesaj gönderin o zaman, modlara yada yetkili birine.Belkide her rapor farkedilemiyordur ama ben de gönderdim ve gereği yerine getirildi.

nedense bizimkinin gereği her zamn yerine gelmiyor.
o anda belki yönetimden biri online değil.
böyle bi konu da olunca hepsine birden toptan söylemiş oluyorum.
Tek bi kişiye söyleyip rencide etmiyorum burda. Bir kişi olsa ö.m. atarım tabi. Hepsi arasından herhangi biri veya bazıları veya çoğu için söylüyorum.
Örneğin ben binlerce konu ve üyeler arasında en farkedilmeyen veya çok eskide kalmış bi şeyden sözetmiyorum ki..
Benim rahatsız olduğum şey örneğin güncel konular arasında. Modlar vs ler de sürekli girip gündemdeki konuları incelemesi gerekmiyo mu? Ben mi yanlış biliyorum. BENİM FARKETTİĞİM ŞEYİ HERKES FARKEDEBİLİR. MOD VD.LERİ DAHA FAZLA FARKETMESİ LAZIM..
Çünkü hergün en son girdiğimizden itibaren konular baş sayfada karşımıza çıkmıyor mu? Güncel konularda son zamnlarda sürekli online olanlar da belli.. Bazı şeyleri görmemek için kör olmak lazım..

Benim rapor ettiğim konuysa birinin hadi avatarı neyse üzerindeki küfür sözü..
Onun kaldırılmasını istiyorum..
Bilmem anlatabildim mi?
Burası İslamiforumsa buna mod ların ve co.adminlerin falan dikkat etmesi ve o avatarı kaldırması lazım..
Sorumlu kişilerden biri de sayfada görevini yaparken rastlaması lazım değil mi? Hepsi birden mi farketmez bunu.. Son zamanlarda foruma hiçbiri girip incelemiyor mu o zaman?
+RAPOR DA ETTİM..
kilic_aygül
Ayrıca inkarcılar içn benim görüşüm, iman etmiyosa açıkca söyleyebilir görüşünü çirkinleşmeden tabi. Biz de buna karşılık bildiğimiz dilimiz döndüğü kadar tebliğ ederiz dinimizi. İki yüzlü davranıp inkarcıyken müslüman gibi görünmesinden iyidir küfrünü açıkca belli etmesi. Benim için sakıncası yoktur. Ama haddini aşmadan..
FATiH SULTAN
EFENDİMİZE HAKKINDA DENGESİZCE YAZAN BU KİŞİNİN FORUMDA İŞİ YOKK !!! YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİM
İlle Cihad
erkamreal kardeşim teşekkürler, şimdi daha iyi anlaşıldı..

gerçi bahsettiğiniz yazılardan bende yazmaktayım, daha dikkatli olmak gerek galiba smile.gif

ayrıca ben mesdonun atılmasına karşı çıkmıyorum yanlış anlaşılmasın, daha öncedende bu gibi seviyesiz yazıları yazmıştı.

hak yerini buldu..
TEVHİDci
ALINTI(kırık-rüzgar @ Aug 11 2008, 05:17 PM) *

Konu nerden nereye.

Rahatsız olduğunuz şeyleri neden özel meajla ve ya raporla bildirmiyorsunuzda hemen sitem'e başvuruyorsunuz.Yöneticilerde insan, robot değil.!!

İlgililere duyurulur!!

kırık-rüzgar kardeşim,

mesdonun yazdığı o yazıyı okuduğumda öyle sinirlenmiştimki domatesi kan görmeye başladım. smile.gif haklısınız aslında yapmam gereken özel mesaj ile meseleyi yönetime söylemekti.ama dediğim gibi okuduklarımdan kaynaklanan ve daha evvelde yazdığı yazıların okunmasına rağmen hiç birşey yapılmadığından da kaynaklanıyor bu şekilde bir tavır sergilemem.Yönetimdeki Kardeşlerde Haklarını helal etsinler. ve İslam ve Kulluk bana binaen eklediğin linki okudum ve hala aynı şeyleri düşünüyorum.değişirmi bilmiyorum.

islam ve kulluk
tercih sizindir kardeşim biz ancak fikrimizi beyan ederiz...
TEVHİDci
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 12 2008, 07:00 AM) *

tercih sizindir kardeşim biz ancak fikrimizi beyan ederiz...

vazgeçtim hiçbiryere gitmiyorum. smile.gif

islam ve kulluk
beklediğim üzere sonuçlnadı smile.gif

tekrar hoşgeldiniz o vakit...
TEVHİDci
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 12 2008, 07:12 PM) *

beklediğim üzere sonuçlnadı smile.gif

tekrar hoşgeldiniz o vakit...

hoş gördük. smile.gif
asiLDuA

Tedbirli olun ama,Unutmayın sizin hapsinize hakim değil Allah hüküm verir,Yani tedbirinizde Allahın yoluna uysun.Sizin esaretinizden kurtulmanızada Hakim değil Allah hüküm verir.
Allah dilerse o olucaktır.Bknz;yusuf suresi 42.ayet tefsiri

Allahın dinini haykırmakla hapisedileceğini düşünerek şeytan sana korku verir bundan vazgeçersin.Ama yarın birgün bir komşunla yada yolda biriyle takışır mahkemelik olur hatta ceza yersin.

Kimisi cinayetten yatar,Kimisi hırsızlıktan Kimileride YUSUF GİBİ ALLAH YOLUNDA Yatar !

Allah resulu şöyle dua ederdi ;'' Allahım devasız hastalıktan ve esaretten sana sığınırım''.
TEVHİDci
ALINTI(asiLDuA @ Aug 18 2008, 03:09 AM) *

Allahın dinini haykırmakla hapisedileceğini düşünerek şeytan sana korku verir bundan vazgeçersin.Ama yarın birgün bir komşunla yada yolda biriyle takışır mahkemelik olur hatta ceza yersin.

ALINTI(TEVHİDci @ Aug 13 2008, 07:26 PM) *

Şehid Seyyid Kutub idama mahkum edildiğinde mahkemede şu sözleri söylemiştir:

"Eğer ALLAH kanunu ile mahkum edilmişsem ben Hakk'ın hükmüne razıyım. Eğer batıl kanunlarla mahkum olmuşsam ondan çok daha üstün bir düşünceye sahip olduğum için batıldan ve münafıklardan merhamet dilemem. ALLAH 'a şükürler olsun ki on beş sene cihad ettikten sonra bu mertebeye ulaştım.Ben ALLAH yolunda yaptığım iş için asla özür dilemem.Namazda ALLAH 'ın birliğine şehadet eden parmağım asla bir tağutun hükmünü onaylayan tek bir harf bile yazmayacaktır"

..........................

şehid ne güzel dile getirmiş, anlayana ......

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.