Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dini Eğitim Veren Anaokulu Arıyorum!
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
hilal aygün
Arkadaşlar İstinye /Sarıyer civarında dini eğitim veren anaokulu arıyorum.İlgilenirseniz sevinirim .Bilenler lütfen cevap yazsın.Biraz acil.Teşekkürler....
nasreddinhoca
İstinye sarıyer civarına bakarsanız, bulabilceğinizden ümitliyim smile.gif
asiLDuA
vay be şok oldum , Yani türkiyede dini eğitim veren anaokullarımı var ?5.sınıftan öncekilere din öğretilme hakkını alan bu ülkede anaokullarına kadar inmişmi din öğretimi confused1.gif
hilal aygün
ciddi bir cevap beklemiştim ama sanırım işin dalgasındasınız
nasreddinhoca
estağfirullah efendim ne münasebet, aslında bu soruyu daha önce de sormuştunuz, ancak görüyorum ki sorunuzun cevabını halen forumda arıyorsunuz, en azından öyle ümit ediyorum...elbette, size akdeniz'den sariyeri tarif edemezdim...
Kaveller
ALINTI(asiLDuA @ Aug 9 2008, 01:30 AM) *

vay be şok oldum , Yani türkiyede dini eğitim veren anaokullarımı var ?5.sınıftan öncekilere din öğretilme hakkını alan bu ülkede anaokullarına kadar inmişmi din öğretimi confused1.gif

Özeller var benim kuzenim kızını yollamıştı kız 4 yaşında ,Yasin , Tebareke süresini ezbere okuyordu .
O yaşta hem Kur'an Kerimi öğrendi hem de dini bilgileri ilkokula gitmeden . şimdi 2. sınıfta tam ağır abla oldu smile.gif
Anne baba çalıştığı için küçüğü var onuda verdiler , tabiki devlete ait değil bu dediğim yerler .Müslümanlar boş durmuyor kendi eğtim alanlarını açıyor Zaten hep vardı olması da gerekir .

İstanbulun heryerinde var küçük çoçuğu olan bilinçli ailere sorun ,sizi yönlendirirler .Özellikle müdeyyin semtlerde üsküdar , fatih gibi.
Bazıları cemaatlere bağlı bazılarıda çeşitli vakıflara .
sumeyye88
hılal arkadaşim bende ögretmenım ama sarıyerde dini egıtım veren yer oldugunu sanmıyorum aMA
başakşehir ikitelli de bütün anaokulları dini egitim veriyo 18 tane anokulu var ama uçretleri düşük haberin olsun kolay
NuRŞeN
ALINTI(Kaveller @ Aug 9 2008, 07:25 PM) *

Özeller var benim kuzenim kızını yollamıştı kız 4 yaşında ,Yasin , Tebareke süresini ezbere okuyordu .
O yaşta hem Kur'an Kerimi öğrendi hem de dini bilgileri ilkokula gitmeden . şimdi 2. sınıfta tam ağır abla oldu smile.gif
Anne baba çalıştığı için küçüğü var onuda verdiler , tabiki devlete ait değil bu dediğim yerler .Müslümanlar boş durmuyor kendi eğtim alanlarını açıyor Zaten hep vardı olması da gerekir .

İstanbulun heryerinde var küçük çoçuğu olan bilinçli ailere sorun ,sizi yönlendirirler .Özellikle müdeyyin semtlerde üsküdar , fatih gibi.

Dört yaşında bir çocuğun Yasin ve Tabereke suresini ezbere öğrenmesinin ne yararı olur?İslamiyeti çocuklara anlayacağı bir şekilde ve doğru olarak öğretmenin yararı var.Bir aile çocuğuna en iyi şekilde dinini öğretebilir.Küçük yaşta din eğitiminin denetimsiz olarak başkalarına bırakılmasına karşıyım.

Müslümanım diyen müslümanlığın özelliklerini yerine getirmeyen bir çok insan var.

sabah_rüzgarı
yasin tabareke ezberlemesinn ne kötüğü var
bu tarz yerler dikkatli seçildiğinde çocukta dini yönden bir çok faydasını görebiiyoruz

6 yaş özellikle insan hayatında öğrenmenn en üst seviyede olduğu bi dönemdir

çocuklara yaklaşımı düzgün sevgiyle olup dinmzn güzelliklerini anlatan ailede tam olarak karşılanayan eğitim bu tarz yerlerde gerktiği ölçüde verilemktedir

hilal aygün eğer hala arıyosanz sarıyer ferahevlerde böyle bi yer var
şuan iletişime geçebileceğim teefon yada benzeri bişey bende mevcut değil
isteğe bağlı oalrak öğrenebilrm
hilal aygün
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler.Evet hala bir yer bulamadım eğer bilen varsa ve bana telefonunu yazabilirse çok sevinirim .Teşekkürler
nurun nisa
ALINTI(Kaveller @ Aug 9 2008, 07:25 PM) *

Ne kadar güzel böyle şeyler okumak...

Rabbim böyle yerleri arttırmada yardımcımız olsun inşALLAH...
islambuli
kardeş bende güngörendeyim burada bir kaçtane var diğer kardeşlerin dediği gibi sarıyerde varmı bilmiyorum inşAllah bulursun güzel bir yer. bizim buradaki yerler şahısların kendi imkanlarıyla Allah rızası için evlerde yaptığı icraatlar.buralara gönderebilirsen tavsiye ederim ama uzak kalır sana.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.