Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: YÖneticiler Ariyoruz Ciddi Olanlari Bekliyorum
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
feuer
Öyle Bir İşim Olsun ki ;
ÖYLE BİR İŞİM OLSAKİ Çok Sermaye Gerekmese,
Çalışma Zamanımızı Biz Belirlesek,
Öğrenim Durumu Önemsenmese,
İş Yeri Zorunluluğu Olmasa,
Bizi Bölgelerle Sınırlamasa,
Çalıştığım Kadar, Hatta Çalıştırdığım Kadar Ödeme Yapılsa,
İstediğim Ölçülerde, işimi Büyütme Fırsatı Verilse…Rahat Bir Emekliliği ve Gelirimi Miras Bırakma imkanını Sağlasa,
BÖYLE BİR İŞ VAR MI ? EVET.....VAR

Bilgi için : ogcs@windowslive.com

Firmamız size mükemmel bir iş olanağı sunuyor. Türkiye’de FDA standardları ile üretim yapan Firmamız , ülke çapında ürünlerimizin satış temsilcisi olarak sizi arıyor.Firmamız distribütörlük sistemi, evde çalışarak ya da mevcut mesleğinizi yaparken para kazanabileceğiniz doğrudan satış yöntemidir.
Başta ABD olmak üzere tüm dünyada yaygın olan doğrudan satış sistemi (DSS) ile kendi alt satış grubunuzu çevrenizdeki tanıdıklarınızdan kurar, tüm satış grubunuzun satışından prim kazanırsınız

Türkiye’nin tüm il-ilçe ve yerleşim birimlerinde Firmamızın ürünlerinin satışını yapabilirsiniz. Periyodik olarak ürün alma, stok tutma gibi zorunluluklarınız yoktur. Müşterilerinizden sipariş aldıkça ürün siparişi verip satış yapabilirsiniz.

Firmamız ürünleri size kargo ile gönderilmekte ve 2 gün içinde elinize geçmektedir.Siparişlerinizi fax ya da internet sitemizde sadece distribütörlerimize açık olan alandan verebilir, tüm satış grubunuzun cirosunu bu alanda izleyebilirsiniz.

Ü R Ü N L E R İ M İ Z H A K K I N D A
Kullandığımız birinci sınıf hammaddeler ve özel işleme yöntemlerimiz,%100 bitkisel olan ürünlerimizin yüksek kalite standartlarını garanti etmektedir.Aşağıdaki denetim kuruluşları tarafından yapılan düzenli denetimlerle, ürün yelpazemizde yer alan tüm ürünlerin yüksek kalite standartı ve konseptimize uygunlukları sağlanmaktadır. ŞİRKETİMİZİN TÜM ürünleri, hayvanlar üzerinde test edilmezler.
Bazı firmalar sadece sağlık, bazıları ise sadece güzel görünüm üzerine odaklanmışlardır. Biz ise ikisinin de birbirinden ayrılmaz olduklarına inanıyoruz. İyi hissedin. Harika görünün.

EsLeMNa
Lütfen aynı konuyu her bölüme açmayınız.Duyurular bölümünde kalması yeterli olacaktır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.